Kengyeles karó villanypásztorhoz

  • A kengyeles karó lehetővé teszi a talajba való erős beszúrást
  • Hosszú élettartam az üvegszálas megerősítésnek köszönhetően
  • Alkalmas minden szokásos szalaghoz, szálhoz és kötélhez
  • Nem rozsdásodik a horganyzott földszögnek köszönhetően

Mi az a kengyeles karó?

A kengyeles karó olyan villanypásztor karó, amelynek közvetlenül a földszög felett van egy kengyel, amelybe bele lehet lépni.

Egyszerűen helyezze a lábát a kengyelbe, majd nyomja lefelé.

Ellentétben a hagyományos, egyprofilú műanyag karókkal, ez a kengyel nem tud letörni, ha a karót erőteljesen a földbe akarja szúrni.

A kengyeles karó ezért kevésbé hajlamos a hibákra, és mivel a kengyel közvetlenül a szög fölé kerül, kevesebb erő vész el a beszúráskor.

Milyen helyzetekben alkalmas számomra a kengyeles karó?

Mobil villanypásztor esetén: A kengyeles karók műanyagból készülnek, ezért nagyon könnyűek. Az üvegszálas megerősítésnek köszönhetően mindemellett ellenállóak és hosszú élettartamot biztosítanak Önnek.

A legelő földje kemény: a kengyeles karóval nagy erőt tudsz kifejteni anélkül, hogy aggódnod kellene a letörő részek miatt. Ezért a keményebb talajon tökéletes a kengyeles karó.

A legelő kerítését csak a melegebb hónapokban használja: a kengyeles karók tavasztól őszig tökéletesen használhatóak. A kengyeles karó nem alkalmas állandó kerítésként, amelynek télen is állnia kell, és ellen kell állnia a szélsőséges időjárási viszonyoknak.

Kiegészítők kengyeles karókhoz:

Villanypásztor csatlakozó: A csatlakozóval különböző vezetőanyagokat, például szalagokat, szálakat, köteleket vagy drótokat csatlakoztathat össze.

Villanypásztor földelése: Minden villanypásztort megfelelően földelni kell földelőrudakkal, földkábelekkel és egyéb berendezésekkel.

Villanypásztor szigetelők: A szigetelők elválasztják a vezetőanyagot a karóktól, és biztosítják, hogy ne legyen feszültségesés.

Villanypásztor vezető anyag: A kerítés típusától függően különböző vezetőanyagok állnak rendelkezésre szalagokkal, szálakkal, kötelekkel és drótokkal.

Villanypásztor tekercs: Ha köteleket, szalagokat vagy szálakat használ vezetőanyagként, és a kerítést mobilan használja, akkor egy villanypásztor tekercs ezen anyagok feltekerésére ideális az Ön számára.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk legális. Minden villamosított termék, mint például a villanypásztor vagy a villanypásztor háló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Kizárólag neves osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takarít meg.