Villanypásztor csévélődob

  • Lehetővé teszi a vezető anyagok gyors fel- és letekerését
  • Időt takarít meg a mobil kerítésrendszerekkel
  • Több vezeték egyidejű tekercselése egy csévélődobon

Mi az a villanypásztor csévélődob?

A csévélődobok henger alakú eszközök, amelyek alkalmasak kötelek, drótok, szalagok stb. feltekerésére vagy letekerésére.

A vezetőanyag biztonságos tárolása vagy szállítása érdekében a villanypásztor szálát, kötelét, szalagját vagy drótját feltekerheti egy csévélődobra vagy egy drótcsévélőre.

Különösen a mobil kerítésrendszerek esetében a csévélődobok értékes időt takarítanak meg a fel- és leszerelés során. Ezért jelentősen hozzájárulnak a munka megkönnyítéséhez.

Átmérőjüknek köszönhetően egyszerre akár négy vezeték is rögzíthető egy dobra. Ez azt jelenti, hogy nem kell minden sort saját orsóra tekerni.

3 kérdéssel a csévélődob megfelelő használatáról:

1. Melyik csévélődob melyik vezetékhez használható?

Alapvetően minden orsó használható villanypásztor szálhoz, kötélhez, vagy villanypásztor szalaghoz. Ha azonban drótkerítést szeretne szétszedni, akkor kifejezetten erre a célra tervezett dróttekercset kell használnia.

2. Hány méter vezetőanyag fér el egy tekercsen?

Az, hogy hány méter vezetőanyag fér el egy tekercsen, a tekercs méretétől, de a vezeték szélességétől és vastagságától is függ.

A legnagyobb kapacitást az extra széles csévélődobok biztosítják. Itt például kb. 1200 m szalagot, 1000 m kötelet vagy 2000 m sodort szálat lehet feltekerni.

Ehhez képest a kisebb, 180 cm átmérőjű modellek kb. 200 m szalagot, 200 m kötelet vagy 400-500 m sodort szálat tudnak tárolni.

3. Hogyan tekerik fel a vezetéket a csévélődobra?

A vezetékeket kézzel tekerik fel. Kiterjedt legelők esetén időt és különösen energiát lehet megtakarítani az áttételes csévélődobokkal. A nagy teljesítményű, 3-szoros áttétellel ellátott fogaskeréknek köszönhetően a csévélődob egy fordulaton háromszor több vezetéket tekerhet fel.

Milyen tartozékok hasznosak a csévélődobhoz?

Gyorsabb fel húzás a csévélődob tekerő adapterrel: A fúrófelszerelék ráadásul felgyorsítja a villanypásztor-rendszerek szétszerelését.

Ez azt jelenti, hogy a vezetéket nem kell kézzel feltekerni.

Az Ön előnyei a Agrarzone webáruházban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem megfelelő Önnek, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk legális. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztor kerítés vagy a villanypásztor háló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak ismert osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási erőfeszítéssel jár. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.