Vadvédelmi kerítés és vadvédelmi háló

  • Rókák, nyestek és más vadállatok elriasztására.
  • Komplett csomagok hálóval, kerítéssel és egyéb tartozékokkal kaphatók
  • Könnyen felállítható és mobil használatra is alkalmas
  • A hálók meghosszabbíthatóak és könnyen összekapcsolhatóak egymással

Mi az a vadvédelmi kerítés?

A vadvédelmi kerítés (más néven vadvédelmi háló) olyan elektromos kerítés, amely a vadon élő állatok, például a róka, a nyest, a vaddisznó vagy akár a farkas elleni védelemre szolgál.

Egy ilyen kerítéssel az Ön állatai védve vannak ezekkel a támadókkal szemben.

Ezek a hálók alapesetben 50 m hosszúak, és nagyobb legelők esetén könnyen összekapcsolhatók egymással.

3 kérdéssel a jobb vadvédelmi kerítéshez

1. lépés: Mely vadállatokat akarja távol tartani?

Attól függően, hogy a rókákat, a nyesteket vagy a nagyobb állatokat, például a vaddisznókat és a farkasokat akarja-e elriasztani, megfelelő kerítésre van szüksége.

2. lépés: Milyen típusú talajon lesz rögzítve a vadvédelmi kerítés?

Ha a talaj homokos vagy földes, a stabilabb tartás érdekében a kerítésoszlopok végére dupla csúcsot ajánlunk. Ha a talaj sziklás, akkor az egyes csúcs nagyobb stabilitást biztosít a vadvédelmi kerítésnek.

3. lépés: Teljes készletre van szüksége, vagy már rendelkezik bizonyos alkatrészekkel?

Ha már van villanypásztor készüléke, akkor valószínűleg csak egy megfelelő hálóra van szüksége a vadvédelmi kerítéshez. Azonban komplett csomagokat is kínálunk. Ezek a komplett csomagok tartalmazzák a vadvédelmi kerítés üzemeltetéséhez szükséges összes tartozékot (vadvédelmi háló, villanypásztor készülék, karók stb.).

Ezek a tartozékok hasznosak a vadvédelmi hálóhoz:

Elektromos kerítéskapu: Elektromos kerítéskapu ajánlott, hogy akadálytalanul be- és kijuthasson. Így nem kell átmászni a kerítésen.

Villanypásztor készülék 230V: A 230 V-os készülék egyszerűen csatlakoztatható a hálózathoz. Ha van hozzáférése konnektorhoz, egy ilyen készülék valószínűleg a legjobb az Ön számára.

Villanypásztor készülék 12V: Ha a vadkerítést mobil módon szeretné használni, vagy ha nincs konnektor a közelben, akkor az akkumulátoros 12V-os készülék tökéletes az Ön számára.

Jelzőszalag: A vaddisznók és farkasok vizuális elriasztására kínálunk egy jelzőszalagot, amelyet a vadvédelmi kerítésre rögzíthet.

Különféle villanypásztor háló kiegészítők: Itt olyan praktikus fonott háló tartozékokat talál, mint a drótfeszítők, drótcsatlakozók vagy földfúrók a vadkerítés hálójához.

Háló pótkaró: Hibás oszlop esetén célszerű egy vagy több oszlopot tartalékként készenlétben tartani.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt vadkerítés mégsem megfelelő Önnek, a terméket a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden elektromos faháló megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden elektromosan működtethető fonott háló biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak neves osztrák vagy német gyártók fűzfahálói: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.