Szalagszigetelők

  • A villanypásztor szalagjainak rögzítéséhez és biztonságos áramvezetéséhez
  • Stabil és robusztus felépítésű, hogy ellenálljon a nagyobb nyomásnak is
  • Könnyű és gyors rögzítés a kerítésoszlopokra

Mik azok a szalagszigetelők?

A szalagszigetelők olyan szigetelők, amelyeket a villanypásztor szalagjaihoz használnak. A vezetők a kerítésoszlopokhoz való rögzítésre szolgálnak, és biztosítják a kerítésrendszer biztonságos áramellátását. A szigetelők megakadályozzák, hogy az elektromos energia a villanypásztor szalagjaiból a talajba távozzon, és a kerítés elveszítse az energiáját .

A nagy teherbírású szalagszigetelők növelik a villanypásztor stabilitását, miközben képesek ellenállni a nagyfeszültségnek. Ezáltal a kerítés extra erős és tartós lesz a nagyobb állatok, például lovak és szarvasmarhák számára. Az erősebb tartósság azonban nem jelent bonyolultabb beépítést. A hevederszigetelőket a modelltől függően közvetlenül a kerítésoszlopba csavarozzák vagy dupla csavarral rögzítik.

A szalagszigetelők rögzítésének leggyorsabb módja, ha szögekkel beverjük őket a villanypásztor karókba.

Milyen helyzetekben használhatók a szalagszigetelők?

1. Nagy távolságok áthidalására

A szalagszigetelők kiterjedt legelőkön is használhatók. Annak érdekében, hogy a villanypásztor szalagja ne csússzon el a szalagszigetelő tartójában, a vezetőanyagot egy csúszásmentes gumibetéttel vagy egy praktikus pattintós zárral rögzítik a szalagszigetelőben. Így a legelő kerítése a kívánt magasságban marad anélkül, hogy a feszültséget elveszítené, még nagy távolságokon keresztül is.

2. A kerítésrendszer sarkainak stabilizálására

A villanypásztor sarkaihoz is használhatók szalagszigetelők. Megfelelő stabilitással rendelkeznek ahhoz, hogy a villanypásztor szalagját finoman és megbízhatóan vezessék az új sarokba. A kerítésszalag a modelltől függően szilárdan rögzítve van a szalagszigetelőben, vagy csak áthalad rajta, hogy aztán új szögbe forduljon.

3. A kapuk egyszerű csatlakoztatásához

A szalagszigetelő modelljétől függően a kapuk is könnyen integrálhatók a kerítésrendszerbe. A kapu szigetelőhöz való csatlakoztatásához egyes szalagszigetelők rozsdamentes acél csatlakozóval vannak ellátva, amelybe a kapu fogantyúja könnyen beakasztható.

Milyen tartozékok hasznosak a szalagszigetelőkhöz?

Könnyű utólagos kézi felszerelés: A Premuim szalag- és kötélfeszítők megkönnyítik a szalag/kötél lazítását vagy utólagos felszerelését. Nincs szükség további szerszámokra, de a feszítő kézzel újra beállítható.

Az Ön előnyei a Agrarzone webáruházban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem megfelelő Önnek, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk legális. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztor kerítés vagy a villanypásztor háló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak ismert osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási erőfeszítéssel jár. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.