info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Nyírógép Tartozékok


Szűrő

Kiváló minőségű nyírógép tartozékok az Agrarzone oldalon

A megfelelő nyírógép tartozékokkal precíz nyírást végezhet, és meghosszabbíthatja a élettartamát.

Ebben a kategóriában nagy választékot talál praktikus kiegészítőkből a ló, szarvasmarha, tehén, juh, juh, kisállat és még sok más állat sikeres ápolásához!

Praktikus kiegészítők a nyírógépekhez:

Nyírófej

Célszerű, ha kéznél van elegendő tartalék készlet nyírópengékből. A legtöbb állatvágógép standard pengekészlettel rendelkezik, amelynek vágási hossza kb. 1,0 mm - 1,5 mm. Ezek a rövid vágási hosszúságú nyírófejek szinte bármilyen típusú szőrzethez alkalmasak, és csodálatosan használhatja őket az arc, a mancsok vagy a farok tövének részletmunkáihoz.

: Nagy testfelületekhez a standard vágókészlet általában túl rövid vágási hosszúságú. A robusztus és stabil rögzítőfésű (egyben felnyitható fésű) pillanatok alatt meghosszabbítja a vágókészlet vágási hosszát. A rögzítőfésűk azonban csak problémamentes, vékony szőrzethez alkalmasak, és költséghatékony kompromisszumot jelentenek a nyírófejjel szemben. Különösen a nagyon sűrű vagy nagyon göndör szőrzet esetében a vágási hossz növekedésével egyre nehezebb lesz a szőrzetet a fésűvel átfésülni. A szőrzet összegyűlik a fémfogak között, és rendszeresen meg kell szakítani a nyírási folyamatot a vágókészlet tisztításához. A mi tippünk: Ha rögzítőfésűvel dolgozik, akkor egy 1,0 mm - 1,5 mm-es, finom fogazású vágókészletet ajánlunk. Ez már sok nyírógéphez tartozik.

: A vágófej-állvány rendben tartja a dolgokat, és segít nyomon követni a különböző méretű vágófejeket. A praktikus vágókészlet-kazetta számos, különböző gyártóktól származó vágókészlethez alkalmas.

: Nyírógép vásárlásakor érdemes csereakkumulátort rendelni. Egy kiegészítő nyírógép akkumulátorral időtakarékosan és hatékonyan nyírhatja az állatot. Sok akkumulátor már kompatibilis a különböző . Amikor akkumulátoros nyírógépet választ, győződjön meg róla, hogy az akkumulátor nagy kapacitású és gyorsan tölthető.

: A nyírógépolaj biztosítja a nyírófej minden mozgó alkatrészének optimális kenését, és ezáltal elősegíti a nyírógép élettartamát. Nyírás közben a nyírófejet mindig egy könnyű olajrétegnek kell borítania. Nyírás közben 10 percenként vigyen fel egy csepp nyíróolajat a nyírófejre. Ez megakadályozza, hogy a nyírófej a további súrlódás miatt felmelegedjen, és tökéletes nyírógépes vágást érhet el. A forró vágókészlet ugyanis a vágókészlet gyorsabb elhasználódásához vezet, és az állat számára is rendkívül kellemetlen.

& Cool-Spray A Clean-Spray & Cool-Spray segítségével a nyírópenge tiszta, éles és hűvös marad. A nyírófej működés közben akár 35 fokkal is elérheti a normál környezeti hőmérsékletet. A nyírófej rendszeres befújása a Clean-Spray & Cool-Spray-vel szintén segít hűteni és tisztítani a nyírófejet és a nyírópengét az ápolási folyamat során.

Akár praktikus falikarokat keres a nyírógépekhez, akár szőrszárítót szőrápoló kefével vagy nyírósablont lovakhoz - az Agrarzone oldalon professzionális és praktikus kiegészítők széles választékát találja az állatápoláshoz!

Megfelelő nyírógép és nyírófej a Agrarzone oldalon:

Nálunk olyan jelentős gyártók nyírógépeit és nyírófejeit találja, mint a Aesculap, Kerbl, Oster vagy WAHL. Ezek a gyártók évek óta kitűnnek az iparágban a kiváló minőségű és innovatív, nagy teljesítményű termékeikkel.

Nyírógépek:




Nyírófej és nyírópenge:




Az Ön előnyei a Agrarzone-Boltban

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.