Megfigyelő kamera és istállókamera online vásárlása az Agrarzone oldalon.

Az istálló, a pótkocsi vagy az udvar kamerás megfigyelésével bárhonnan, a nap bármely szakában vagy éjjel megnézheti, hogy mi történik az állatállományával és a legelőn tartott állatokkal.

Védje lovait, teheneit, sertéseit és más istállólakóit professzionális istállófelügyelettel, és mindig tartsa szemmel állatait! A gazdák és állattartók igényeihez igazított videotechnológiánk és felhasználóbarát megfigyelő kameráink biztonságot nyújtanak Önnek, hogy éjjel-nappal biztonságosan és szakszerűen szemmel tarthassa istállóját és legeltetett állatait. Így a kanapé kényelméből figyelheti, hogy mit csinálnak az állatai, és hogy mutatnak-e viselkedési rendellenességeket.

Különösen az állatok egészsége szempontjából hasznos egy istállókamera. A vemhes tehenek vagy beteg lovak kamerás megfigyelése, egy istállókamerával a nap bármely szakában lehetséges. Így nem kell éjjel-nappal az istállóban tartózkodnia.

Az Agrarzone weboldalon nagy választékot talál a különböző istállófelügyeleti rendszerekből, kedvező áron. Legyen szó istállókameráról, utánfutó-kameráról vagy háziállat-kameráról, a megfelelő kamerás megfigyelőrendszer megvásárlásához adott hasznos tippjeink segítségével pillanatok alatt megtalálja a tökéletes modellt.

Olvassa el az alábbi 12 dolgot, amit figyelembe kell vennie, amikor pajta- és pótkocsi-kamera felügyeletet vásárol, és válassza ki a legjobb pajta-kamera modellt az Ön céljaira.

Mikor megfelelő számomra a kamerás megfigyelés?

Állatfigyelés: Az istállófigyeléssel gyorsan megállapíthatja az istállóban előforduló viselkedési problémákat, és célzottan kezelheti azokat. Ideális akkor is, ha beteg állatokat vagy anyaállatokat szeretne megfigyelni a szülés előtt, alatt vagy után.

Stresszmentes szállítás: Az állatállomány és a legelő állatok szállítása során az A-ból B-be történő szállítás gyakran stresszes terhet jelent az emberek és az állatok számára. A monitorral ellátott pótkocsikamerával mindent lát a vezetőfülkéből, és kifejezetten beavatkozhat, ha nyugtalanság vagy stressztünetek jelentkeznek.

Kevesebb kár: Az állatok szeretnek mindenféle csínytevést elkövetni a gazdájuk távollétében. Különösen az olyan háziállatok, mint a kutyák vagy macskák hajlamosak szétszedni a berendezési tárgyakat, amikor unatkoznak. Különösen praktikus, ha a kamerás megfigyelőrendszer hangfelismerő funkció-val rendelkezik, hogy tetten érje állati lakótársait, és a beépített hangszóró segítségével távolról is megdorgálhassa és oktathassa őket.

Ez a 12 dolog, amit figyelembe kell vennie, amikor istálló és pótkocsi biztonsági kamerát vásárol.

Ideális esetben már az istálló átalakítása során meg kell terveznie az istálló és az udvar kamerás megfigyelését. Mielőtt választana, van néhány tényező, amelyet tisztázni kell, mert egy rosszul kiválasztott, a követelményeknek nem megfelelő kamerás megfigyelés további, későbbi átalakítási költségekhez vezet, és nem jelent szándékolt munkakönnyítést.

1. Tápcsatlakozás:

Ha nincs a közelben 230 voltos áramforrás, akkor egy akkumulátoros istállókamera ideális. Ha pótkocsi kamerát használnak, akkor a kiválasztott pajtafigyelő modellek a vezetőfülkében lévő szivargyújtón keresztül tölthetők.

2. Átvitel:

Számos térfigyelő kameránk WLAN-on vagy LAN-on keresztül továbbítható számítógépre, monitorra, táblagépre vagy mobiltelefonra. Győződjön meg róla, hogy az istálló és az otthona között nagy távolság van. A még nagyobb hatótávolság érdekében léteznek beépített AV Linkkel ellátott térfigyelő kamerák.

Az állatok szállítására szolgáló pótkocsikamerákat általában rádiókapcsolattal látják el a vezetőfülkével.

Ha nincs internetkapcsolata, akkor egy olyan térfigyelő kamera, amelyet közvetlenül okostelefonon keresztül, WLAN hotspot segítségével vezérelhet, ideális.

3. Távirányítás:

A pótkocsikamerák esetében a legjobb a szállítójármű szélvédőjére rögzíthető, tapadókoronggal ellátott, vezérelhető monitor. Gyakorlatilag a kiválasztott állatkamerák egyidejűleg tolatókameraként is használhatók, ha megfelelően vannak felszerelve (tükörnézet / fel-le nézet / távolságkijelzés).

Minden más felhasználási célra léteznek olyan háziállat-felügyeleti kamerák, amelyeket hordozható monitorról, mobiltelefonról, táblagépről, PC-ről vagy akár TV-ről is lehet vezérelni.

4. Felvétel:

A felvételeket videó vagy kép formátumban mentheti el. Más istállókamera-modellek esetében a képek automatikusan feltöltődnek egy FTP-kiszolgálóra, vagy a számítógépen vagy mobiltelefonon tárolódnak, ha mozgásérzékelés történik.

5. Hozzáférés:

A még jobb felügyeleti élmény érdekében különösen kényelmes, ha több felhasználó is hozzáférhet az istálló felügyeleti rendszeréhez. Ezért az Agrarzone weboldalon egy terminálhoz vagy több felhasználó általi hozzáférésre alkalmas istállókamerák is megtalálhatók a kínálatunkban.

6. Környezetvédelem:

Ha a megfigyelő kamerát kültéren használják, az erős időjárási ingadozások, például eső, szél vagy hó nem befolyásolhatják a megfigyelő kamerát. Ezért használjon egy IP65 besorolású istálló kamerát robusztus, időjárásálló alumínium házból készült.

7. Felszerelés:

A közös pajta biztonsági kamerákat fúrással vagy csavarokkal a lejtőkre, falakra és sarkokra szerelik. Ha nem szeretne lyukakat fúrni, akkor egy erős mágneses tartóval ellátott állatfelügyelet az optimális választás. Így az istállókamera bármilyen mágneses felületre rögzíthető fúrás és csavarozás nélkül.

8. Láthatóság:

Ha egész helyiségeket szeretne megvilágítani, vagy nagy, nyitott területeket szeretne szemmel tartani, akkor különösen nagy felbontású kamerára lesz szüksége, amely lehetővé teszi, hogy az egész helyiséget átlássa. Széles látószögű istállókamera különösen nagy felbontással, amely nagy látómezőt biztosít 360° vízszintesen és 90° függőlegesen .

9. Éjszakai látás:

Éjszaka egy kiváló minőségű képérzékelővel ellátott megfigyelő kamera biztosítja a legjobb felvételeket és a kiváló képminőséget. Az infravörös LED-eknek köszönhetően az éjjellátó funkcióval ellátott istállókamera akár 30 m távolságból, sötétben is mindent rögzít. Ideális, ha éjszaka mindent szemmel akar tartani, vagy ha meg akarja védeni magát a betörőktől.

10. Hangképesség:

A kétirányú audiorendszerrel ellátott LIVE megfigyelő kamera segítségével láthatja, hallhatja és beszélhet kedvencével. Nagyon kényelmes, ha kedvence rosszalkodik, amíg Ön távol van, és távolról szeretné megállítani a rossz viselkedést.

11. Kompatibilitás:

Egyes kamerás megfigyelőrendszereink akár 4 további pajta kamerával is bővíthetők. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre több állatot is szemmel tartson.

12. Jellemzők és extrák:

Akár mozgásérzékelés automatikus felvétel indítással, riasztás e-mailben, képfeltöltés FTP-szerverre, állítható sebesség vagy pillanatképek: Számos állatfigyelő rendszerünk rendelkezik néhány extrával és kiegészítő funkcióval, amelyekkel a kamerás megfigyelés vezérlése különösen praktikus és kényelmes lehet.

Istállókamera az istálló és az udvar számára

A praktikus kamerás megfigyeléssel éjjel-nappal szemmel tarthatja istállóját, udvarát vagy házát. Istállókameráink általában 230 voltos feszültséggel működtethetők. Ha nincs áramcsatlakozás a közelben, akkor az állat kameramodellek, mint például a SmartCam HD kamerás lómegfigyelés Li-ion akkumulátorokkal akár 8 órán át tartó videózást biztosít. Gyakorlatilag a kamera internetkapcsolat nélkül is vezérelhető egy WLAN hotspot segítségével okostelefonon keresztül.

A legtöbb térfigyelő kameránk azonban WLAN-on vagy LAN-on keresztül mobiltelefonra, monitorra, táblagépre vagy számítógépre is átvihető. A Kerbl istálló kamera beépített AVLinkkel rendelkezik, amely még nagyobb hatótávolságot tesz lehetővé .

Ha több felhasználónak is hozzá kell férnie a megfigyelő kamerához, akkor a Kerbl IPCam különösen alkalmas. Az egy vagy több felhasználó hozzáférési lehetőségének köszönhetően a megfelelő környezetek még jobban szem előtt vannak. Ez a pajtakamera ideális nagy, nyitott terekhez, és különösen nagy felbontást kínál, amely vízszintesen 360°-os, függőlegesen pedig 90°-os látótávolságot tesz lehetővé.

A jó éjszakai felvételek és a betörők elleni védelem érdekében egy olyan térfigyelő kamera, mint a Kerbl SmartCam HD kiváló minőségű képérzékelővel garantálja a legjobb felvételeket és a kiváló képminőséget.

Pótkocsi kamera és pótkocsi megfigyelés a szállításhoz

Az állatállomány és a legelő állatok szállítása során a szállítás gyakran stresszes megterhelést jelent mind az emberek, mind az állatok számára. A pótkocsikamerával a vezetőfülkéből mindent szemmel tarthat, és célzottan beavatkozhat, ha nyugtalanság vagy stressztünetek jelentkeznek. Így a szélvédőre szerelt monitorral ellátott pótkocsi-kamera biztosítja a legelő és a haszonállatok stresszmentes szállítását.

Gyakorlatilag a speciális állatfelügyeleti kamerák a vezetőfülkében lévő szivargyújtón keresztül tölthetők, és megfelelő felszerelés esetén egyúttal tolatókameraként is használhatók (tükörkép / fel-le nézet / távolságmegjelenítés).

Háziállat kamera és felügyeleti kamera háziállatok számára

Egyes háziállatok, különösen a kutyák és macskák, hajlamosak szétszedni a berendezési tárgyakat, vagy ha gazdájuk távollétében unatkoznak, akkor bajba kerülnek.

A Pet Vision élő HD megfigyelő kamera mobiltelefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül élőben figyelheti kedvencét, amíg Ön távol van. Így mindig láthatja, hogy kedvence jól van-e, és figyelemmel kísérheti. A kétirányú (kétirányú) audiorendszer lehetővé teszi, hogy hallja és beszéljen kedvencével.

A háziállat-kamera tehát különösen hasznos, ha tetten akarja érni és megdorgálni kiskedvenc lakótársát. Alkalmas arra is, hogy azonosítsa kedvence zavaró viselkedési formáit, amelyeket aztán elmagyarázhat a szakembernek.

Az Ön előnyei az Agrarzone-shopban:

Ingyenes visszatérítés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt baromfitermék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó teszteli. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztorok, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.