Macskaháló és macskakerítés

  • Védi macskáját biztonságosan a veszélyektől
  • A villamosításnak köszönhetően hatékonyan taszítja el a vadon élő állatokat
  • A keskeny hálós háló biztosítja a magas szintű biztonságot
  • Egyszerűen felállítható és mobil használatra is alkalmas

Mi az a macskaháló?

Egy elektromos macskahálóval megteremtheti macskája számára a kertben a védett szabad kifutást, és így nem kell többé bezárnia bársonytalpúját.

Az elektromos háló sokkal biztonságosabb, mint a hagyományos kerítés, mivel az elektromosságnak és a szoros hálónak köszönhetően a macska nem tud átpréselődni a kerítésen, és nem tud átmászni rajta. Ráadásul a háló a talajjal egy vonalban záródik, és így hatékonyan megakadályozza az átcsúszást..

Mikor hasznos az elektromos macskakerítés?

A elektromos kerítés macskáknak különösen akkor érdekes, ha forgalmas út mellett élsz, és mégsem szeretnéd bársonytalpú macskádat szobacicaként tartani. Ugyanakkor a macskák számára készült védőkerítés hatékonyan távol tartja a többi állatot az Ön birtokától, például idegen kutyákat és macskákat vagy vadállatokat, például rókákat, nyesteket vagy nyulakat.

Fontos: Csak az elektromos meghajtású macskakerítés nyújt elegendő védelmet macskájának. A villany nélküli macskaháló nem alkalmas a házi tigrisek számára, mert azok gond nélkül át tudnak mászni a kerítésen. Ideális esetben a kerítés területét tartsa növényzettől mentesen, és hetente legalább 1 alkalommal nyírja le a füvet. Ha ugyanis a kerítés túlságosan benőtt, az elektromos feszültség lecsökken, és a macska már nem lesz biztonságosan védve.

3 lépésben a megfelelő macskakerítéshez:

1. lépés: Győződjön meg róla, hogy a macskakerítés megfelelő magasságú és hosszúságú.

A macskakerítések 15, 25 vagy 50 méter hosszúságban és 106 cm vagy 112 cm magasságban kaphatók. Nem számít, hogy milyen magasságú kerítést választ, minden modell megfelelő biztonságot nyújt macskájának. A kerítés megfelelő hosszának meghatározásához előzetesen mérje ki a bekerítendő területet.

Jó tudni: Ha hosszabb macskakerítésre van szüksége, macskahálóinkat egyszerűen összekapcsolhatja a beépített fémkapcsokkal és meghosszabbíthatja. Kínálunk komplett szetteket, beleértve a villanypásztor eszközt és minden tartozékot.

2. lépés: Válassza ki az aljzatnak megfelelő karócsúcsokat.

A macskaháló karóknál különbséget kell tenni a dupla csúcsok és az egyes csúcsok között.

Ha a talaj földes vagy homokos, a nagyobb stabilitás érdekében dupla csúcs ajánlott. Sziklás terepen a szimpla csúcsot könnyebb a talajban használni.

3. lépés:  Válassza ki a megfelelő tartozékokat a macskakerítéshez.

A komplett macskakerítés szett tartalmazza a villanypásztor készüléket, a kerítésoszlopokat és a macskahálót. Attól függően, hogy hogyan és hol szeretné használni a kerítést, különböző tartozékokra lesz szükség. Ezek a termékek illeszkednek a macskakerítéshez:

Villanypásztor készülék 230V: Ha van a közelben konnektor, akkor a 230V-os villanypásztor készülék mindig a legjobb választás az áramellátáshoz.

Villanypásztor készülék 12V: Ha nincs hozzáférése konnektorhoz, akkor akkumulátorral működő 12V-os készülék szükséges.

Villanypásztor akkumulátor és elem: Attól függően, hogy 12V-os akkumulátoros eszközt vagy egy 9V-os elemes eszközt üzemeltet, ebben a kategóriában talál megfelelő akkumulátort és elemet.

Villanypásztor napelem modul: A napelemes modulok szinte minden 12V-os akkumulátoros készülék kiegészítéseként kaphatók. Így megkíméli magát a gyakori akkumulátorcseréktől. Az akkumulátortöltés villamosenergia-költségei szintén megszűnnek.

Elektromos kerítésajtó: A macskakerítés ajtaja a macskakerítés bármely pontjára felszerelhető, és biztonságos, könnyű ki- és belépést tesz lehetővé az áramütés veszélye nélkül.

Pótkaró: Ha a macskakerítés egyik karója eltört, vagy a kerítés sarkaiba szeretne csere karót tenni a nagyobb stabilitás érdekében, akkor itt olcsón vásárolhat megfelelő pótkarót.

Figyelmeztető táblák: A törvény értelmében minden közút mentén lévő elektromos kerítést rendszeres időközönként figyelmeztető táblákkal kell ellátni.

Villanypásztor tesztelő: Az elektromos macskakerítés feszültségének méréséhez használjon kerítés-tesztelőt. Így gyorsan megállapíthatja, hogy megvan-e a szükséges feszültség, és hogy a kerítés biztonságos-e.

Lopásvédelem: Meg kell védenie elektromos eszközét a lopás ellen? Fedezze fel a biztonságos akkumulátor-dobozokat az elektromos kerítés védelmére.

Egyéb kiegészítők: Ebben a kategóriában mindent megtalál a földfúrótól kezdve, a drótkötőkön át, a talajrögzítőkig.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel történő visszaküldés költségei a vásárlót terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt macskakerítés mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket hozzánk. Ezt követően visszatérítjük Önnek a teljes vételárat..

Minden fonott háló megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden elektromosan működtethető macskakerítés biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja..

Kizárólag jó hírű osztrák vagy német gyártóktól származó elektromos hálók: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, ezért kevesebb karbantartást kell végeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.