Lófelszerelés minden igényre

Akár versenyezni szeretnél, akár a természetet szeretnéd felfedezni, akár nagy vagy kicsi, mindenkinek van valamink! Annak érdekében, hogy mindent úgy állítson össze, ahogyan Ön és lova szereti, lovas boltunkban a megfelelő lovas kiegészítőket kínáljuk, kivételes anyagokból, elképesztő áron.

A lovassport a szívügye

A kantárokkal mindent kínálunk, amit a szív kíván, a klasssichen Reithalfterntől a bitless kantáron át a különleges kantárokig, mint a Kappzaum, Western és a hajtás fejrészek.

Martingálok, hurok kantárok és egyéb segéd kantárok, kombinálhatók a következő kantárkollekcióval: Covalliero és BUSSE. A finom részletekkel és varrásokkal még több eleganciát adhat a teljesítményéhez.

A nyeregbetétek mindenféle formában és színben kaphatók. Akár szőrmével bélelt, akár oldalzsebbel a legfontosabb használati tárgyak számára, akár fényvisszaverő. Nálunk nagy választékot talál nyeregpárnákból minden célra.

Üzletünkben megtalálja a hozzá illő kantárokat és a megfelelő lábvédőt is. Akár lovagol, akár szállít. A megfelelő lábvédelem fontos, hogy megvédje a lovat a sérülésektől.

Lótakarók minden évszakra, a tavasztól a csípős hideg télig, az eső vagy a rovarok elől való védekezéshez itt találhatók a legjobb márkáktól, mint pl. Covalliero és BUSSE.

Termékek a lóápoláshoz

A lovak is szeretnék, ha kényeztetnék őket. Nem is lehetne egyszerűbb, mint a lóápolási termékeinkkel. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet lovad ápolásához egy közelgő bemutatóra, versenyre vagy csak szórakozásból. Többek között olyan csúcsmárkákat talál, mint Oster, MagicBrush, BUSSE, QuickKnot, Aesculap és még sok más. ...