Vásároljon körhevedereket és emelőhevedereket az Agrarzone oldalon.

Akár az erdészetben vagy a mezőgazdaságban, akár az építőiparban, akár magánhasználatra kempingezéskor: Ha nehéz terhek rögzítéséről és mozgatásáról van szó, akkor az emelőhevederek és a körhevederek nélkülözhetetlenek.

A különösen robusztus textil hevederek, emelőhevederek és körhevederek nélkülözhetetlenek a következő területeken. Akár rakodásra, emelésre és szállításra, akár nehéz terhek vontatására használják őket - az emelőhevedereket, körhurkokat stb. tökéletesen a megfelelő alkalmazási területekre tervezték.

Az Agrarzone oldalon nagy választékot talál a kiváló minőségű emelőhevederekből és körhevederekből. Az Agrarzone oldalon megvásárolható minőségi hevederek megfelelnek a rájuk vonatkozó összes szabványnak és előírásnak, például a DIN EN 1492-1 európai szabványnak. A robusztus és tartós anyagának köszönhetően ezek a rakományrögzítő hevederek ideális társak a mindennapi használathoz.

Mikor használjunk körhevedert és mikor emelőhevedereket?

A hevedert úgy kell kiválasztania, hogy a tervezett felhasználás, a hossza és a rögzítési mód megfeleljen a közelgő használatnak:

Körhevederek: Különösen népszerűek a felületérzékeny rakományok esetében. A kerek hevederek pehelykönnyűek, könnyen kezelhetők, rugalmasak és kiválóan alkalmazkodnak a terheléshez.

Emelőhevederek: akkor használják, ha a terhelésen széles és tiszta érintkezési felületet lehet kialakítani. A széles érintkezési felület nagyobb területen osztja el a terhelés nyomását. Az érzékeny árukat kíméletesebben lehet felemelni, mint egy keskeny szalaggal.

Stabil hevederre van szüksége teher emeléséhez, húzásához és cipeléséhez? Az Agrarzone oldalon kivétel nélkül kiváló minőségű emelőhevedereket és körhevedereket talál, amelyeket sokoldalúságuk és kiváló minőségük jellemez.

Ezért van szükség emelőhevederekre és körhevederekre:

 • A minőségi emelőhevederek és a körhevederek pehelykönnyű és rugalmas hevederek, amelyeket könnyű szállítani.
   
 • Alkalmazkodnak a rakomány alakjához, és nem igényelnek sok helyet a tároláshoz .
   
 • Az emelőhevederek és a körhevederek még nehéz terhek mozgatásakor is kopásállóak.
   
 • Nem vezetik az elektromos áramot.
   
 • Az impregnált poliuretánból készült, különösen erős védőréteg véd a kopás jelei ellen.
   
 • Az emelőhevederek és a körhevederek védik a rakományok felületét, és sokszor jobban mozgatják a terhet, mint a hevederláncok vagy hevederkötelek.

Körheveder és emelőheveder: Folyamatos használatra minden időjárási viszonyok között.

Ahhoz, hogy a tonnás és érzékeny felületű rakományokat a lehető legbiztonságosabban lehessen mozgatni, az emelőhevederek és a körhevederek a legjobb választás. A hevedereknek azonban rendkívül rugalmasnak és nagyon jó minőségűnek kell lenniük, hogy ne jelentsenek biztonsági kockázatot. Az emelőhevederek és a körhevederek erős mikroszálas fonalból készülnek, és dupla bevonattal is rendelkeznek. A rendkívül erős szövetek, mint például a poliamid, poliészter vagy polipropilén, biztosítják az emelőhevederek és a körhevederek hosszú élettartamát.

A hevederek emelőhurkai megerősítettek, és hatékonyan védik a sérülések ellen. Emelőhevederek és körhevederek strapabíróak, hosszú élettartamúak és természetesen rendelkeznek az előírt színkódolással, amely meghatározza a mindenkori megengedett terhelést.

Magától értetődő, hogy a hevederek gyártása során a DIN EN 1492-1 szabvány szerinti legmagasabb biztonsági követelményeket vették figyelembe, így a megfelelő kezelés során minden szükséges irányelv betartásra kerül.

Az emelőhevederek és a körhevederek vásárlásakor figyeljen a színre.

A körhevederek és az emelőhevederek színeit törvény szabályozza, és tájékoztatást nyújtanak a maximális terhelésről, amelyet a megfelelő teherhordó berendezésen is feltüntetnek:

 • Rózsaszín = 500 kg
 • Lila = 1,000 kg
 • Sötétzöld = 1,500 kg
 • Világoszöld = 2,000 kg
 • Sárga = 3,000 kg
 • Szürke = 4.000 kg
 • Piros = 5.000 kg
 • Barna = 6.000 kg
 • Kék = 8,000 kg
 • Narancssárga = 10 000 kg-tól

Megjegyzés: Minden esetben csak a megfelelő terhelésre jóváhagyott hevedereket használjon!

7 hasznos tipp a körhevederek és az emelőhevederek használatához:

 • Használatuk során mindig keresse a WLL(Working Load Limit) jelölést, amely a heveder maximálisan megengedett munkaterhelését jelzi.
   
 • Győződjön meg arról, hogy az emelőheveder vagy a körheveder nem hibás. Soha ne terhelje a körhevedert vagy az emelőhevedereket, ha azok csomósak vagy csavarodottak.
   
 • Ha az emelőhevederek és a körhevederek címkéje olvashatatlan, semmilyen körülmények között ne használja őket.
   
 • Cserélje ki a hevedert, ha a burkolat vagy a varratok egyes részei elszakadtak, vagy ha a hevederek szövetében különböző fonalszakadások vannak, amelyek meghaladják a keresztmetszet 10%-át.
   
 • Éles szélű vagy érdes felületű terhek szállítása esetén csak akkor használjon körhevedereket és emelőhevedereket, ha a veszélyeztetett területek él- vagy felületvédelemmel vannak ellátva. A körhevederek vagy emelőhevederek sérülésének megelőzése és élettartamuk jelentős növelése érdekében a hevedereket robusztus poliuretánból (Flexoclip) készült védőhüvelyekkel is védheti.
   
 • A piszkos hevedereket csak tiszta vízzel szabad tisztítani, mivel a tisztítószerek megtámadhatják az anyagot.
   
 • Ha az emelőhevedereket és a körhevedereket nem használják, ajánlott tiszta, szellős és száraz helyen tárolni őket.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt baromfitermék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó teszteli. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztorok, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.