Vásároljon gumicsizmát és munkabakancsot a mezőgazdaság számára olcsón online.

Hígtrágya, trágya, sár: A gumicsizma dacol a mezőgazdaságban uralkodó kemény munkakörülményekkel, és hatékonyan védi a lábat, ha nedves és csúszós a talaj. A nagyfokú csúszás- és vízállóságnak köszönhetően a hűséges mindennapi társak nélkülözhetetlenek, különösen a mezőgazdaságban.

A mezőgazdaságban és a földművelésben a munkát gyakran nedves, piszkos és hideg körülmények között végzik. A gazdálkodók és társaik állandóan ki vannak téve a csúszás, az esés vagy a sérülés veszélyének. Megbízható és kényelmes gumicsizma (más néven biztonsági csizma vagy munkacsizma) kényelmes viselet, ami különösen fontos, ha a gumicsizmát minden nap viseli. A gumicsizma megelőzi a munkahelyi baleseteket, és növeli a lábak jólétét, ennek megfelelően a munkamotivációt és a munkateljesítményt.

Az Agrarzone oldalon kiváló minőségű, munkabakancsok és biztonsági bakancsok széles választékát találja. Gumicsizmák, munkabakancsok és biztonsági bakancsok, amelyek megadják Önnek a megérdemelt védelmet a munkában. Nem számít, milyen mezőgazdasági tevékenységhez van szüksége gumicsizmára, gumicsizmáink kiválóan alkalmasak a mezőgazdasági környezet minden tevékenységéhez, például az állattartáshoz, betakarításhoz, szántóföldi műveléshez és szántáshoz, valamint számos más alkalmazáshoz.

A gumicsizmák tökéletesen alkalmasak a következő felhasználási területekre:

 • Mezőgazdaság
 • Kültéri munka minden időjárási viszonyok között
 • Építőipar és ipar
 • Élelmiszeripar
 • Vadászat
 • Kertészkedés
 • Fischertojás és halászat
 • Lovas
 • Séták esős időben és sárban
 • Kutyasétáltatás
 • Nyaralás északon

Íme, mire kell figyelnie, amikor gumicsizmát vásárol:

Nem minden gumicsizma egyforma: a szakpiacon a különböző gumicsizmák széles márkakínálata létezik térdig, vádliig vagy bokáig érő változatban. A gumicsizmák anyagukban is különböznek. Vannak neoprénből, PVC-ből vagy rugalmas gumiból készült gumicsizmák.

Amikor új gumicsizmáját kiválasztja, vegye figyelembe a következő tényezőket, hogy semmi ne álljon a gumicsizma vásárlásának útjába

 1. Csúszásmentesség: a gumicsizma mély, csúszásmentes futófelülettel rendelkezik? Ahol nedves, ott gyakran csúszós és sáros is. Ezért fontos a valóban csúszásmentes gumitalppal ellátott gumicsizma. Ezáltal a lábbeli nagyfokú csúszásmentességet és biztonságos tapadást biztosít a talajon.
 2. Kényelem: Mennyire kényelmes a csizma? A gumicsizma gyorsan fel- és levehető? Minden bukkanót érez járás közben, vagy a gumicsizma jól csillapított? Ha a hét minden napján, egész nap viseli a gumicsizmát, akkor ehhez kiváló minőségű és kényelmes lábbeli szükséges. A lábadnak egy hosszú munkanap után is kényelmesen kell éreznie magát.
 3. Minőség: A gazdaságokban a költségszámítás a gazdaság sikerének egyik fő tényezője. Tehát pontosan ki kell számolnia, hogy mennyi pénzt költ a munkaeszközökre. A kiváló minőségű, tartós és hosszú élettartamú gumicsizmákkal hatékonyan csökkentheti működési költségeit.
 4. Vízálló: Akár mezőgazdasági vagy kerti munkákhoz, akár hosszabb sétákhoz, szélben és időjárásban szeretné használni a gumicsizmát, a gumicsizmának mindenképpen vízállónak kell lennie.
 5. Védelmi tényező: A mezőgazdaságban számos veszély leselkedik nap mint nap az állatokkal vagy a nehézgépekkel való munka során. Védje lábát kiváló minőségű biztonsági csizmával, amelyek ellenállnak a hígtrágyának, a szennyeződéseknek, a trágyának és más vegyszereknek vagy oldatoknak.
 6. Anyag: Egy másik biztonsági szempont az anyag. A lábfejet és különösen a lábujjakat jól védi a szilárd, nem rugalmas anyag? Ez megakadályozza a sérüléseket, ha valami a lábára esik, vagy ha munka közben nekimegy valaminek.
 7. Rugalmas csizma szár: A szélességben állítható szárú gumicsizma nem csak az erős vádlival rendelkezők számára praktikus. Ez lehetővé teszi, hogy a nadrágszárat könnyebben betűrje a munkacsizmába az állítható gumicsizmában.
 8. Működési környezet: A téli munkavégzés különösen magas követelményeket támaszt a lábbelikkel szemben. Bélelt Thermo gumicsizma: Ön hatékonyan védve van még jég és hideg esetén is. Ha viszont rendszeresen dolgozik a hőségben, akkor egy légáteresztő gumicsizma ajánlott.

Gumicsizma nők és férfiak számára - munkabakancsok kiváló kényelemmel

Az Agrarzone weboldalon praktikus munkabakancsok széles választékát találja a legkülönbözőbb munkakörülményekhez. Ebben a kategóriában például olyan munkabakancsokat talál, amelyek különösen alkalmasak a mezőgazdaságban vagy például a vegyiparban való munkavégzésre. A kertészet és az élelmiszeripar számára is vannak megfelelő modellek az Agrarzone oldalon.

Olyan minőségileg válogatott márkák közül választhat, mint a következők: Muck Boots vagy Dunlop például. Vannak olyan csizmák is, amelyek különösen magas biztonsági osztályba tartoznak, és acélbetéttel vagy acél talppal vannak ellátva. Más gumicsizmamodellek meleg thermobéléssel rendelkeznek a nagyon hideg hőmérsékleten történő munkavégzéshez. A gumicsizmák az Agrarzone oldalon különböző szárhosszúsággal kaphatók, akár magas munkacsizmaként, akár bokáig érő kerti csizmaként, akár alacsony munkacsizmaként a gyors fel- és levételhez. A különböző minták széles választékának köszönhetően, a gumicsizma igazi trendcipőnek számít, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A Dunlop gumicsizmát különösen magas szintű kényelem és a legmagasabb minőségű anyagok jellemzik. A forradalmian új PUROTEX anyagnak köszönhetően a gumicsizma-sorozat Dunlop Snugboot Pioneer az első légáteresztő, rugalmas és vízálló csizmaszár.

Vízálló és mindazonáltal rugalmas a Muck Boots hölgyeknek és uraknak. Ezek a munkabakancsok tökéletesen alkalmazkodnak a szélsőséges időjárási körülményekhez, és kivételesen jó talpbetéttel és párnázással vannak ellátva.

A Bekina Gumicsizma a gumicsizmák között a legkönnyebbek, és akár 40%-kal könnyebbek, mint a hagyományos PVC gumicsizmák. Ezáltal a gumicsizma nemcsak kényelmesebb viselet, hanem 3-4-szer hosszabb ideig tart, mint egy hagyományos PVC gumicsizma.

Munkabakancs acélbetétes orrmerevítővel és behatolásvédelemmel a maximális biztonság érdekében

S5 biztonsági szintű csizmáink maximális védelmet nyújtanak veszélyes munkakörnyezetben . Szúrásvédelemmel és acélbetétes orrvédővel ezek a munkabakancsok ideálisak a mezőgazdaságban, az építőiparban, és más területeken. A mindennapi használatra szánt gumicsizmákat nemcsak a maximális biztonság, hanem a kellemes viselési kényelem is jellemzi.

A Biztonsági bakancs Dunlop Purofort S5 acél lábujjvédővel, beépített lábujjvédővel és acél behatolásvédelemmel védi a lábát és a lábujjakat minden olyan tevékenység során, ahol nehéz tárgyak eshetnek a lábára. A Gumicsizma Dunlop Purofort+ S5 extra helyet kínál a lábujjak területén is.

Acélbetétes orrmerevítővel és kiegészítő szigeteléssel -50 °C-ig. Bekina Biztonsági csizma S4 Thermolite mindenütt megmutatja erejét, ahol viselője kedvezőtlen időjárási körülményeknek van kitéve.

Thermo munkacsizma télire

Hó, jég, hideg és a megcsúszás és sérülés veszélye: Minél hidegebb a hőmérséklet, annál fontosabb a megfelelő lábbeli. A téli termo gumicsizma optimális védelmet és meleget nyújt. Különösen akkor, ha télen a szabadban kell dolgoznia, például havat lapátolnia vagy szarvasmarhákat hajtania a legelőn, számíthat a bélelt, termikus gumicsizmára.

A tökéletes téli thermo bakancs természetesen vízálló és meleg szigeteléssel rendelkezik. A kopásálló, csúszásgátló, hangsúlyos futófelülettel ellátott talpazatú téli gumicsizma különösen biztos tapadást biztosít .

Népszerű termikus gumicsizma az Agrarzone oldalon:

A biztonsági bakancs Dunlop Purofort Thermo+ S5 bélelt anyaggal -50 °C-ig terjedő hőmérsékleten való használatra tervezték, ezért nemcsak a hideg európai időjárásban való munkavégzésre, hanem a skandináv régiókban való nyaraláshoz is alkalmas.

A Téli csizma Dunlop Blizzard másrészt vastag és kényelmes, szintetikus szőrméből készült belső béléssel van ellátva. Kényelmes tapintása és csúszásmentessége ideális téli csizmává teszi.

A nyári és a téli csizma ideális kombinációja a Bekina Biztonsági bakancs S5 Steplite XCI. Tapasztalja meg a nyári csizma kényelmét, amelyet egy téli csizma termikus tulajdonságaival egészít ki.

A végső hőszigeteléshez a Muck Boots Arctic Sport amely tökéletesen alkalmazkodik a szélsőséges téli időjárási körülményekhez. Az 5 mm vastag neoprén és a puha gyapjúbélés optimális hőszigetelést biztosít.

Ezek a kiegészítők illeszkednek a gumicsizmához:

 • Gumicsizma talpbetét: A gumicsizmákhoz való betétek emellett javítják a talp párnázottságát, felszívják a nedvességet, és így még nagyobb kényelmet biztosítanak a gumicsizmában.
 • Csizmatisztító: A praktikus rozsdamentes acél csizmatisztítóval könnyedén tisztíthatja gumicsizmáit vízzel.
 • Lovaglócipő és lovaglócsizma: Szüksége van még lovaglócipőre, chapsre vagy bokacsizmára? Fedezze fel itt a különböző cipőmodellek széles választékát a mezőgazdaság és a lovassportok számára.
 • Csizmaszárító: Ha mégis víz kerül a gumicsizmába, egy cipőszárítóval minimálisra csökkentheti a száradási időt. Nem csak gumicsizmákhoz, hanem minden cipőtípushoz és cipőmérethez - még kesztyűhöz is - a cipőszárító alkalmas.
 • Csizmás táska: Egy robusztus csizmatáskával kézben és védve szállíthatja munkás- és lovaglócsizmáit.
 • Munkacipő tartozékok: További hasznos csizmakiegészítők, mint például csizmafák, tárolótáskák és cipőfűzők találhatók ebben a kategóriában.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt baromfitermék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó teszteli. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztorok, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.