Különböző fényvisszaverő termékek lovaknak - nagyobb biztonság lovaglás közben

A lovasok és lovak számára készült fényvisszaverő felszerelések elengedhetetlenek a sötétben és gyenge fényviszonyok között történő lovagláshoz. A lovak fényvisszaverő takarója és más fényvisszaverő tárgyak visszaverik az autók és más fényforrások fényét, ami jelentősen növeli a láthatóságot.

Az egyszerű fényvisszaverő anyagok életmentőek lehetnek az úton. Egy egyszerű fényvisszaverő patacipő viselése jelentheti a különbséget a biztonságos lovaglás és egy szerencsétlen baleset között. A fényvisszaverő anyagból készült mellvéd vagy farokvédő optimális láthatóságot biztosít, amikor az autó fényszórói ráfénylenek. A sötétben való biztonság érdekében a BUSSE és a Covalliero fényvisszaverő lótakarói is rendelkezésre állnak, amelyek élénk színekkel és fényvisszaverő szalaggal rendelkeznek. A neonszínű nyeregbetét, a fényvisszaverő lábszárvédő vagy az egyszerű fényvisszaverő szalag láthatóvá tesz minket az autós közlekedők számára!

Fényvisszaverő lófelszerelés - a legjobb láthatóságért a sötétben.

A ló és a lovas fényvisszaverőinek állandó társuknak kell lenniük a szürkületben és éjszaka történő lovaglás során. Különösen ősszel, és ha forgalmas úton jár, a jól látható lófényvisszaverőkkel elkerülheti a veszélyes helyzeteket.

A fényvisszaverő lámpa azonnal az autós látómezejébe ugrik, amikor a lámpák felvillannak, így tovább növeli a láthatóságot az úton. A fényvisszaverő tartozékok a lovas számára a fényvisszaverő elemek lovas kategóriában találhatók.

Ezek a fényvisszaverő elemek segítenek abban, hogy teljesen a lovadra koncentrálj, és ne kelljen aggódnod, hogy észrevesznek-e. A LED-es lámpákkal ellátott hátsó védőfény azonnal az autós látómezejébe ugrik, amikor a 4 lámpa felvillan, ami tovább növeli a láthatóságot az úton.