Leimüller neophema eledel 1 kg egy pillantásra:


  • Kiegyensúlyozott madáreleség neoféma madarak számára
  • A tenyésztők körében évek óta népszerű
  • Természetes és kiegyensúlyozott
  • Nagyon jó elfogadás
  • Ausztriából származó keveréktáp, adalékanyagok nélkül

Leimüller neoféma madáreleség

Etesse a neofémákat és az ausztrál papagájokat a fajnak megfelelő módon a kiegyensúlyozott és ízletes Leimüller speciális táppal.

Kényeztesse tollas, ausztrál barátját finom neoféma madáreleségünkkel. Ez a tápkeverék kiegyensúlyozott kényeztető eledel sok olyan papagáj számára, amelyek eredeti otthona Ausztráliában van. A kiváló minőségű magvak, egészséges magvak és válogatott szemek természetes és gazdag madáreledelt alkotnak, amelyet kifejezetten a fényes papagájok, díszpapagájok, ékszerpapagájok, neofémák és fűpapagájok igényeinek megfelelően állítottak össze. A keveréktáp évek óta bevált, és rendkívül népszerű a tenyésztők körében. Mesterséges ízesítők, színezékek és tartósítószerek nélkül készült, ezért nyugodtan etetheti papagájával.

A hagyományos Leimüller márka jól ismeri a papagájok táplálkozási igényeit. Különösen fontos a papagájtáp minősége és rendszeres ellenőrzése. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A Leimüller rendelkezik az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS és a GMO-mentes termelés tanúsítványával. A madáreleséghez szükséges hazai nyersanyagokat a régióból szerzik be. A takarmányt gondosan csomagolják és szakadásbiztos, környezetbarát papírzacskóban szállítják.

Áttekintés:

  • Kiegyensúlyozott kényeztető táp a neofémák számára
  • A tenyésztők körében évek óta népszerű
  • Természetes és kiegyensúlyozott
  • Nagyon jó elfogadás
  • Többszörösen tisztított és pormentes
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Adalékanyagok nélkül
  • Parlagfű ellenőrzött
  • Hibátlan, környezetbarát papírzacskó
  • Természetes madáreledel Ausztriából

Táplálási ajánlás:

Jól kombinálható a Leimüller Classic nagypapagáj napraforgómag nélküli eledellel vagy a Leimüller Premium napraforgómag nélküli eledellel. Javasoljuk, hogy a nevelés során további tojástápot etessünk. Kínálja a madaraknak a madáreledelt egy tálban vagy etetőben, hogy szabadon fogyaszthassák. A higiénia az etetés helyén különösen fontos. Ezért a tálat jól védve helyezze el az ürülék, a szennyeződések és a víz által okozott szennyeződésektől (ne tegye a tálat az ülések alá). Csak annyi eleséget töltsön a tálba, amennyit a madarak egy nap alatt meg tudnak enni. Ez hatékonyan megakadályozza a penész, kórokozók vagy hasonló anyagok elszaporodását.

Összetevők:

15 % nyersfehérje, 11,8 % nyerszsír, 7,4 % nyersrost, 3,5 % nyershamu, 0,12 % kalcium, 0,46 % foszfor, 0,03 % nátrium, 0,29 % lizin, 0,19 % metionin, 12,58 MJ ME/kg

Összetétel:

36 % fényes mag, 25 % sárga köles, 8 % zab, 7 % négermag, 7 % lenmag, 5 % hajdina, 4 % vörös köles, 4 % fekete réparépa, 2 % kardvirágmag, 1 % kender, 1 % fehér perillamag

Tárolás:

Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja.

Kiszerelés:

1 kg
5 kg
25 kg

Gyártó "Leimüller"

High-quality animal feed for domestic, useful and wild animals from Austria

The EVIT Leimüller animal feed is manufactured with care in the own production plant, controlled and only best ingredients are Used. Years of experience in animal feed production guarantee perfectly adapted to the animal pet Food.

Highest feed quality through strict quality controls and raw material selection

The high-quality feed mixes from Leimüller rely on a strict selection of raw Materials. Strict quality controls in our own laboratory as well as at external inspection points ensure a consistently high feed Quality. During production, all raw materials undergo special purification stages, which are applied to the respective raw Material.

Feed safely - guaranteed GMO-free!

Leimüller feed contains no genetically modified raw Materials. The strictly controlled raw materials are predominantly sourced from local Farmers. Raw materials that do not grow in Austria are exclusively sourced from experienced partners, with whom a good and trusting cooperation has existed for many Years.

Takarmány típusa: Vegyes takarmány
Származás: Ausztria
Minőség: GMO mentes

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.