Ugrás a fő tartalomra

Flotta póráz fényes éjszaka 20 mm x 200 cm - láthatóság és biztonság éjszaka

A feileine fényes éjszaka sokkal több, mint egy hagyományos kutyavonal. Elsődleges célja a kutyák biztonságának és szabadságának biztosítása séták során. De még többet kínál: a foszforeszkáló nyomtatási technikájával a póráz világít és sötétben világít, így biztosítja az éjszakai fokozott láthatóságot, és ezáltal növeli a biztonságot.

Kiváló minőségű nejlon anyagból készül, ez a póráz robusztus és tartós. Ez egy stabil fémkliptel is rendelkezik, amely speciális bevonattal rendelkezik, hogy növelje tartósságát.

azzal a képességgel, hogy három pozícióba állítsák, a póráz rugalmasságot kínál különböző helyzetekhez és preferenciákhoz. A fekete -fehér színkombinációja elegáns megjelenést ad neki, amely minden ruhát illeszt.

Áttekintés:

  • foszforeszkáló nyomás az éjszakai fokozott láthatóság érdekében
  • Kiváló minőségű nejlon anyagból
  • Stabil fémklip, 3 helyzetben állítható be
  • stílusos fekete -fehér színes kombináció

Műszaki adatok:

  • Hossz: 200 cm
  • Szélesség: 20 mm
  • Anyag: Magas minőségű nylon

A kézbesítés hatálya:

1x Kleine fényes éjszaka 20 mm x 200 cm

GYIK

Hogyan fényes éjszaka fényes funkciója?
A Vezető Line Shiny Night egy foszforeszkáló nyomtatási technikát használ, amely a fényt tárolja. Sötétben a póráz, majd elengedi ezt a fényt és ragyog.

A póráz fényes éjszaka állítható?
Igen, a póráz három különböző pozícióban lehet beállítani, hogy rugalmasságot biztosítson a különböző helyzetekhez és preferenciákhoz.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


A Kerbl több mint 50 éves tapasztalatát a legmodernebb innovációval ötvözi, hogy kiváló minőségű és megbízható mezőgazdasági termékeket kínáljon Önnek. Legyen szó állati kiegészítőkről, lovas- és kisállat-kellékekről vagy istállók és farmok megoldásairól – a Kerbl átfogó választéka minden igényt kielégít. A márka a funkcionalitást és a tartósságot jelenti, és segít mindennapi életének hatékonyabbá tételében. Használja ki a személyre szabott megoldásokat, amelyek lenyűgözik a szakértelemmel és a fejlett technológiával.

    Choose accessories

    Shiny Night gallér
    Shiny Night gallér
    Méret: 25-40 cm
    világító nyomattal - tárolja a fényt és világít a sötétben Kiváló minőségű nylon anyagból készült stabil fém szerelvények festve húzásmentesítéssel további fűzőlyuk kutyacímkékhez vagy fényjelzőkhöz

    2 195 Ft*