DeShedder macskakefe 15x4,5 cm egy pillantásra:


macska szőrszőr eltávolító 15x4.5 cm - egészséges és jó -szőrme

A macskák szőrszőr -eltávolítója egy nagy minőségű gondozó eszköz, amelyet kifejezetten a halott szőrszőr eltávolítására és a laza alsó részre fejlesztettek ki. Ez az ellátás elősegíti a macska szőrme egészséges, fényes és tiszta tartását.

Függetlenül attól, hogy a macskád szőrme, ez a szőrös haj -eltávolító ideális. Nem károsítja az egészséges felső hajat, így a macska szőrének természetes szépsége és életerője megőrizve.

Az ergonómiailag alakú kialakítás oldalsó gumi lamellával biztosítja az optimális kezelést és a kényelmes alkalmazást. A 15x4,5 cm -es kompakt méret megkönnyíti a tárolást és a szállítást, ideális a macskájának napi gondozásához otthon és útközben.

Áttekintés:

  • Eltávolítja a halott szőrszőret és a laza aluljárót
  • Minden szőrhosszra alkalmas
  • Nincs káros az egészséges felső hajnak
  • Ergonómiailag alakú fogantyú oldalsó gumi lamellával

Műszaki adatok:

  • Méret: 15x4,5 cm
  • Anyag: műanyag és fém

A kézbesítés hatálya:

1x macska szőrszőr eltávolító 15x4.5cm

GYIK

Hogyan használhatom optimálisan a macskák szőrszőr eltávolítóját?
Óvatosan kefével kefével a macskájának szőrén, hogy eltávolítsa a halott szőrszőret és a laza alsó kabátot. Gondoskodjon arról, hogy macskája nyugodt légkörben legyen.

A szőrszőr eltávolítója károsíthatja a macskám felső haját?
Nem, a szőrszőr eltávolítója úgy van kialakítva, hogy az ne károsítsa a macska egészséges tetejét.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.