BUSSE mellény MICAH Plus M fekete egy pillantásra:


Busse Weste Micah Plus - Sporty All -Gound mellény sok alkalommal

A Busse Weste Micah Plus egy sportos, All -Lound mellény, amely sok alkalommal alkalmas. Kiváló választás azoknak a nőknek, akik sokoldalú és funkcionális mellényt keresnek szabadtéri tevékenységeikhez.

Ennek a mellénynek a speciális pluszja a rugalmasság, beépíthető az 1 Plus -ba, mint bélés a kültéri dzseki camery 3 -ban. Ez a rugalmas és ugyanakkor szilárd kombináció további cipzárak nélkül zajlik, ami megkönnyíti a kezelést.

A Busse Weste Micah Plus speciális funkciókkal rendelkezik a versenyzők számára, például egy kétirányú futófelület nyeregvédelemmel a bőr védelme érdekében, egy állítható szélsebes az alsó részben, amely védi a hátát izmok a hideg behatolásakor, két cipzáras zseb és egy kar nyakkivágás Lycra ® single -rel. Ez egy sportos és derékú, paplan mellény, finom, divatos teljesítményű betűkkel a bélésben.

A mellény lélegző és könnyű, 3M ThinSulate

® ​​

töltés a hangulatos melegséghez. Az oldalán elasztikus betétekkel rendelkezik egy szomszédos, nőies és ugyanakkor kényelmes illeszkedéshez. A fenti I. anyagból áll: 100% nejlon, felső anyag II: 100% poliészter, nyújtási szövet, töltelék: 100% poliészter, 3M Thinsule

® ​​

és bélés: 100% nejlon.

Áttekintés:

  • sportos minden átmenő mellény, amely bélésként használható
  • Különleges funkciók a versenyzők számára
  • lélegző 3m -es göndörrel ® kitöltés
  • Elasztikus betétek az oldalán a kényelmes illeszkedés érdekében

Műszaki adatok:

  • Ober anyag I: 100% nejlon
  • ober anyag II: 100% poliészter, nyújtási szövet
  • Töltés: 100% poliészter, 3M Thinsulate

    ® ​​

  • Bélés: 100% nejlon

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyugati micah plusz

GYIK

Melyek a Busse Weste Micah Plus különleges tulajdonságai? Kültéri kabát camery 3. Különleges funkciókkal rendelkezik a versenyzők számára, lélegző és 3M Thinsulate ®

kitöltéssel van felszerelve. Az oldalán elasztikus betétek vannak a kényelmes illeszkedés érdekében.

Kinek a Busse Weste Micah Plus különösen alkalmas?

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.