BUSSE fülhallgató CALM II FULL fekete egy pillantásra:


Busse Ear Hood nyugodt II - nagy minőségű légy és zajvédelem

A buszfülkapuda nyugodt II. Ez szoros, hurkolt, lélegző pamutból áll, textil burkolat, amely kényelmet és tartósságot kínál.

Ennek a fülkaparnak a speciális előnye a szintetikus gumiból készült zárt fülek, amelyek biztosítják a maximális zajszigetelést. Ezenkívül a nyaki széles érintkezési felület biztosítja a motorháztetőt megbízhatóan a kantár alatt, úgy, hogy az is biztonságosan üljön, még aktív mozgásokkal is.

A busse fülek Hood Cubbe II elegáns, hangos díszítő kábel díszíti, ami elegáns, stílusos megjelenést kölcsönöz. Fekete és sötétkék színben kapható, ezért minden lovaglóberendezéshez illeszkedik.

Áttekintés:

  • Elegáns légy és zajvédelem hurkolt, lélegző pamutból, textilvágással,
  • Szintetikus gumiból készült zárt fülek a maximális zajszigetelés érdekében
  • Széles érintkezési felület a nyakban a kantár alatti biztonságos rögzítéshez
  • Elegáns dekoratív zsinór hangon-tone
  • Elérhető a fekete és a haditengerészet színekben
  • Méret: WB

Műszaki adatok:

  • Anyag: Horgolt pamut, textilvágások, szintetikus gumi
  • Színek: fekete, haditengerészet
  • Méret: WB

A kézbesítés hatálya:

1x buszok fül motorháztető nyugodt II

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal rendelkezik a buszok fülhasználója, II. díszítések. Zárt füle szintetikus gumiból készült, hogy a maximális zajszigetelés és a nyaki széles érintkezési felület a kantár alatt biztonságos rögzítéshez. Egy elegáns dekoratív zsinór hangon-hangja elegáns megjelenést ad neki.

Kinek a buszfülkapucs, a II -es nyugodt, különösen alkalmas? Hatékony védelem és elegáns lovaglóberendezések.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.