BUSSE füles főkötő TIMELESS FULL fekete egy pillantásra:


Busse Ear Hood Időtlen - Elegáns légy és zajvédelem eleganciával

A buszfül -motorháztető időtlen kettős funkciót teljesít: megvédi a lovat a zavaró legyektől és a zajoktól, ugyanakkor biztosítja az elegáns megjelenést. A közeli, hurkolt, lélegző pamutból készült, biztonságos és kényelmes ülést kínál.

A rugalmas mezből készült zárt fülek tökéletesen alkalmazkodnak a ló fülének alakjához, és maximalizálják a kényelmet és a védelmet. A nyaki széles érintkezési felület biztosítja a megbízható rögzítést a kantár alatt, hogy a motorháztető biztonságos legyen a mozgáshoz --gos tevékenységekhez.

Két elegáns dekoratív zsinórral a buszfül -motorháztető időtlen valódi szemfogadó, és minden lovagló ruhát luxus és klasszikus számára ad.

Áttekintés:

  • Elegáns légy és zajvédelem hurkolt, lélegző pamutból készül,
  • Elasztikus mezből készült zárt fülek
  • Széles érintkezési felület a nyakban a kantár alatti biztonságos rögzítéshez
  • Két elegáns dekoratív zsinór

Műszaki adatok:

  • Anyag: Horgolt pamut, Jersey

A kézbesítés hatálya:

1x buszok fülhuktet időtlen

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal rendelkezik a buszfül-motorháztető időtlen? Zárt füle elasztikus mezből készült, széles érintkezési felület a nyakban a kantár alatti megbízható rögzítéshez és két elegáns dekoratív zsinór.

Kinek az időtlen időtelen buszok különösen alkalmasak? és egy elegáns lovagló ruházat.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.