BUSSE kézi ostor BUSSE 130 fekete egy pillantásra:


Busse kézműves borítóbuszok - Pontos kommunikáció a hatékony padlóhoz és kézműveshez

A buszok kézműves korú buszok egy extra hosszú fehér, amelyet kifejezetten a célzott és finom kommunikációhoz fejlesztettek ki a talaj és a kézi munka során. Ez lehetővé teszi a pontos irányítást és útmutatást, ami hatékonyabbá és hatékonyabbá teszi az edzést.

Az ostor rugalmas és ugyanakkor stabil az üvegszálas magjának köszönhetően, és a fonal polipropilénnel forog, amely tartósságát és tartósságát megadja. A kellemesen fekvő kezében, karcsú markolat csúszásgátlógumizációval biztosítja az optimális kezelést, még intenzív edzésekkel is.

A buszok kézműves -elgondolkodtatott buszok gombagombokkal van felszerelve, amelyek logóval és egy csúszdával rendelkeznek egy cink -kivitelezésből, amely mindkét ezüstöt ragyogja. A SPUN lámpák garantálják a hatékony kommunikációt a lóval. Ez az ostor tökéletes választás mindenkinek, aki javítani akarja a kommunikációs készségeket a földi és a kézi munkában.

Áttekintés:

  • extra hosszú ostor a célzott és finom kommunikációhoz
  • Elasztikus és stabil az üvegszálas magnak köszönhetően, a szálpropilénnel centrifugálva
  • markolás a csúszásgátló gumikalizációval
  • Gomba gomb logóval nyomtatva és cinktációból készült csúszdával
  • schmitze spun

Műszaki adatok:

  • Alapvető anyag: üvegszálas
  • Grip Anyag: Gumi
  • Anyag: polipropilén

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kézműves tömeg

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok kézműves -bevonatú buszoknak? Rugalmas és stabil az üvegszálas magjának köszönhetően, és polipropilénnel fonott. A csúszásgátló gumi felszerelés biztosítja az optimális kezelést, míg a gombagomb és a csúszda cinktációból és a fonott lámpákból biztosítja a hatékony kommunikációt.

Kinek a buszok kézműves bevonatú buszjai különösen alkalmasak? Tervezésük lehetővé teszi a pontos irányítást és útmutatást, ami kiváló választást jelent a hatékony edzéshez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.