Delizia® lókeksz sárgarépa 3 kg egy pillantásra:


Delizia Sweeties sárgarépa 3 kg - Egészséges jutalom a lóért, finom és természetesen

A delizia sweetes sárgarépa egészséges jutalom a ló számára. Ízletesek és természetesek, tökéletesek, hogy elrontják a lóját egy hosszú edzés vagy erőteljes utazás után.

Figyelemre méltó az első osztályú gabonatermékek speciális összetétele, amelyek természetes ásványi és vitaminok tartalmával rendelkeznek. Ez biztosítja a ló egészséges és tápláló jutalmát. Ezenkívül a sárgarépa íze különösen népszerű a lovak körében.

A Delizia Sweeties sárgarépa különösen alkalmasak azoknak a lovas tulajdonosoknak, akik egészséges, természetes és ízletes jutalmat keresnek állatukért.

Áttekintés:

  • Egészséges jutalom a lovakért
  • Első osztályú gabonapr Azokat tartalmazza természetes ásványi anyagokkal és vitaminokkal
  • Ideális azoknak a lótulajdonosoknak, akik egészséges és ízletes jutalmat keresnek

Műszaki adatok:

  • Súly: 3 kg
  • Összetevők: Gabonapermékek, sárgarépa

A kézbesítés hatálya:

1x Delizia Sweeties sárgarépa 3 kg

GYIK

Milyen funkciót végez a Delizia Sweeties sárgarépa?
A Delizia Sweeties sárgarépa egészséges jutalom a ló számára. Az első osztályú gabona termékekből készülnek, amelyek természetes ásványi és vitaminok tartalmával rendelkeznek.

azok számára, akik a Delizia Sweeties sárgarépa különösen alkalmas?
A Delizia Sweeties sárgarépa különösen alkalmasak azok számára, akik egészséges, természetes és ízletes jutalmat keresnek állatukért.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.