Csodakő tisztítókő 12x6x3 cm egy pillantásra:


szőrme vakolat kőből, 12x6x3 cm - könnyed és hatékony prémes ellátás

A prémes vakolatkő, a 12x6x3 cm kielégíti a szennyeződés fő funkcióját a szőrből könnyedén és hatékonyan. Egyszerűen távolítsa el a szőrme irányát, és a tisztító kő felveszi a szennyeződést, és tiszta, jól megőrzött szőrmeket hagy.

Ez a szőrme vakolat kő számos egyedi tulajdonságot és előnyt kínál. Különösen könnyű használni: csak az állat fölé vezetik a szőrzet irányába, és a szennyeződést eltávolítják. A tisztító kő anyaga robusztus és tartós, amely lehetővé teszi a hosszú távú felhasználást.

A Felling-Paster Stein Wonderstone különösen alkalmas kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai és ápolói számára, akik hatékony és könnyed módszert keresnek a szőrme tisztításához.

Áttekintés:

  • könnyed és hatékony szőrme tisztítás
  • Egyszerű alkalmazás a prém irányába történő festéssel
  • Robusztus és tartós anyag
  • Ideális az állattulajdonosok és ápolók számára

Műszaki adatok:

  • Anyag: Követ tisztítása
  • Szín: fekete
  • Méret: 12 x 6 x 3 cm

A kézbesítés hatálya:

1x szőrme vakolat kőből, 12x6x3 cm

GYIK

Melyik funkció teljesíti a szőrme vakolatkőt, 12x6x3 cm?
A prémes vakolat kőből, 12x6x3 cm, a szennyeződés hatékony és könnyed eltávolítását szolgálja a szőrből. Egyszerűen távolítsa el a szőrme irányát, és eltávolítson a szennyeződéseket, ami tiszta, jól megőrzött szőrmeket hagy.

Kinek a prémes vakolat -kő, 12x6x3 cm, főleg?
A prémes vakolatú csípő különösen alkalmas a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai és gondozói számára, akik hatékony és könnyed módszert keresnek a szőrme tisztításához.

Kerbl

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

A márka összes terméke

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.