Ugrás a fő tartalomra

Punch 6 táncmérettel - lyukasztó szerszám különböző anyagokhoz

A lyukú fogók 6 lyukasztó méretű egy nagy minőségű lyukasztó eszköz, amelyet kifejezetten különféle anyagokhoz terveztek, beleértve a bőrt, a kartonot és a gumit.

A perforált fogók különleges tulajdonságokat és előnyöket kínálnak. Ez lehetővé teszi az optimális energiaátvitelt az ABS -vel megerősített kényelmes fogantyúnak köszönhetően. Hat állítható lyukméret is tartalmaz, amelyek átmérője átmérőjében 0,5 mm -en átmérője 2,0 és 4,5 mm között van. Ez sokoldalú eszközvé teszi őket a különféle lyukasztási követelményekhez.

A perforált fogók különösen alkalmasak a kézművesek, a bőrmunkások, a hobbik és mindenki számára, akinek megbízható eszközre van szüksége a különféle lyukasztási munkákhoz.

Áttekintés:

  • Magas minőségű perforált fogók, amelyek könnyedén perforáltak különféle anyagokat
  • Optimális energiaátvitel az ABS erősítő fogantyúján és hat állítható lyuk méretén keresztül
  • Ideális kézművesek, bőrmunkások és hobbiak számára, akiknek megbízható eszközre van szükségük a munka lyukasztásához

Műszaki adatok:

  • Anyag: Fém, ABS erősítő fogantyú
  • 6 állítható lyukméret: 2,0 és 4,5 mm átmérője 0,5 mm -es lépésekben

A kézbesítés hatálya:

1x perforált fogók 6 táncmérettel

GYIK

Milyen előnyei vannak a perforált fogóknak 6 táncmérettel?
A 6 táncmérettel rendelkező perforált fogók egy nagy minőségű lyukasztó eszköz, amely könnyedén perforálja a különféle anyagokat. Az ABS -vel megnövekedett az optimális energiaátvitel és hat állítható lyukméret a sokoldalú lyukasztási követelményekhez.

Kinek a 6 lyukasztott méretű lyukfogók különösen megfelelőek?
A perforált fogók különösen alkalmasak a kézművesek, a bőrmunkások, a hobbisták és mindenki számára, akinek megbízható eszközre van szüksége a különféle lyukasztási munkákhoz.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Gyártó

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.