Agrarzone csirketáp tojótyúkoknak Premium Pellet 25 kg egy pillantásra:


  • Teljes körű takarmány tojótyúkok számára a tojóérettségtől kezdve
  • Fajoknak megfelelő és természetes
  • Támogatott tojóteljesítmény és magas tojásminőség
  • Kíméletes és gondos előkészítés
  • Osztrák mezőgazdaságból

Agrarzone csirketáp tojótyúkoknak Premium Pellet 25 kg

Optimális szerkezetű és kifejezetten tojótyúkok számára kifejlesztett Agrarzone baromfi takarmány pellet formában. A magas tojóteljesítmény és a legjobb tojásminőség érdekében.

A pelletált Agrarzone Premium baromfi takarmány kiváló minőségű teljes értékű csirketáp a tojótyúkok számára a tojóérettségtől kezdve. A baromfi takarmány értékes vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz. Ez megteremti a magas tojótevékenység és az ízletes tyúktojások alapját. A magas fehérje-, aminosav- és kalciumsűrűség elősegíti az erős tojáshéjképződést és a csontok stabilitását.

A pellet előnye a granulált és a darás csirketáppal szemben, hogy a tárolás során nem történik szétválás. A szelektív táplálkozási magatartás és az esetleges szennyeződések száma csökken. A pelleteken keresztül a baromfi automatikusan felszívja a tápanyagok teljes keverékét. A madarak táplálkozása így kiegyensúlyozott.

Különösen nagy gondot fordítunk a csirketápok minőségére és rendszeres ellenőrzésére. A baromfi takarmányt többször tisztítják, és pormentes. A csirketáp minden összetevője 100%-ban GMO-mentes és pasztus+ AMA minőségbiztosítási pecsét tanúsítvánnyal rendelkezik. Természetes tojótyúktáp, amely kiváló minőségű alapanyagokból készül, hogy optimális tápanyagellátást biztosítson tyúkjai számára - tartósítószerektől és adalékanyagoktól, valamint mesterséges aromáktól mentesen. A regionális nyersanyagokat osztrák mezőgazdaságból szerezzük be.

Áttekintés:

  • Minden célra alkalmas takarmány tojótyúkok számára a tojóérettségtől kezdve
  • Stabil tojáshéj és csontok
  • Gazdag fehérjékben, aminosavakban és kalciumban
  • Pellet forma csökkenti a takarmány szétválását
  • Kíméletes és gondos előkészítés
  • Többszörös tisztítás és pormentes
  • Pastus+ AMA jóváhagyási pecsét alkalmas
  • GMO-mentes termelés
  • Mesterséges adalékanyagok nélkül
  • Made in Austria
  • Szakadásmentes, környezetbarát papírzacskó
  • Ellenőrző szerv: agroVET GmbH

Táplálási ajánlás:

A tojótyúktakarmányt a tojóknak a tojásrakás kezdetétől 120-140 g/állat/nap mennyiségben kell etetni.

Összetevők / Összetétel:

Összetétel: kukorica, hántolt magvú szója-kivonatliszt (gőzzel melegített alaplével), búza, kalcium-karbonát, búzaglutén takarmány, búzakorpa, repce-kivonatliszt (alaplével), szójabab (gőzzel melegített), nyers szójaolaj, monokalcium-foszfát, nátrium-klorid, nátrium-bikarbonát.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 17,5 %, nyershamu 14 %, nyersrost 4 %, kalcium 3,8 %, nyersolajok és -zsírok 3,5 %, lizin 0,85 %, foszfor 0,6 %, metionin 0,4 %, nátrium 0,16 %.

Táplálkozási adalékanyagok kilogrammonként: A-vitamin (3a672a) 10000 NE, D3-vitamin (3a671) 3000 NE, E-vitamin all-rac-alfa-tokoferil-acetát (3a700) 20 mg, mangán (mangán-(II)-oxid, 3b502) 120 mg, cink (cink-oxid 3b603) 100 mg, vas(II)-szulfát-monohidrát (3b103) 50 mg, réz (réz(II)-szulfát, pentahidrát (3b405) 15 mg, jód (kalcium-jodát, vízmentes 3b202) 1,2 mg, szelén (nátrium-szelenit 3b801) 0,45 mg.

Érzékszervi adalékanyagok kilogrammonként: Lutein (E 161b) 10 mg, Canthaxanthin (2a161g) 4 mg.

Technológiai adalékanyagok kilogrammonként: hangyasav (E236) 400 mg, tejsav (E270) 120 mg, fumársav (1a297) 100 mg, citromsav (1a330), propil-gallát (E310).

Zootechnikai adalékanyagok kilogrammonként: endo-1,4 -ß-xilanáz EC 3.2.1.8 (4a1617) 1500 EPU, 6-fitáz (EC 3.1.3.26) EU Reg. No. 4a19750FTU.

Tárolás:

Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja. Védje a közvetlen napfénytől.

Tartalom:

25 kg

Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Alkalmazási terület: Tojó fázis
Származás: Ausztria
Minőség: GMO mentes
Struktúra: pelletált
Állatfajok: Baromfi

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.