deuka Landkornstarter csibe hízlaló takarmány 25 kg egy pillantásra:


  • Hízócsibék nevelésére
  • Hízócsibéknek 2 hetes korig
  • Gyors fiatalkori és húsfejlődés
  • Kokcidiosztatikummal
  • Pellet alakú, megakadályozza a szelektív takarmányfelvételt

Deuka Landkornstarter 25 kg - csibetakarmány hízóbaromfi számára

A Deuka Landkornstarter kifejezetten hízócsibék nevelőtakarmányaként lett kifejlesztve a hízóbaromfik számára a nevelés első 14 napjában.

A csirkehizlalásban alapvetően megkülönböztetünk rövid (40 napos) és hosszú (56 napos) hizlalást. Mindkét esetben a nevelési időszak 14 nap. Ebben az első két hétben a speciálisan hízócsirkék számára kifejlesztett Deuka Landkornstarter teljes értékű takarmányt etetik. A hízlaló takarmány tartalmazza az összes fontos tápanyagot, amelyre a csibéknek ebben az időszakban szükségük van. Az optimális receptúra biztosítja az állatbarát fejlődést és a gyors húskészletet.

Annak érdekében, hogy a hizlalás során minden állat egyenletes tápanyagfelvétele biztosított legyen, a nevelőtáp pelletált. Ez megakadályozza, hogy csak a magasabb rendű állatok vegyék ki az értékes tápanyagokat.

Áttekintés:

  • Hizlalásra szánt csirkék felneveléséhez
  • Hízócsibék számára 2 hetes korig
  • Tartalmaz minden alapvető tápanyagot
  • Elősegíti a fiatal csirkék gyors növekedését
  • Kokcidiosztatikumot tartalmaz
  • Pellet formában megakadályozza a szelektív takarmányfelvételt

Takarmányozási ajánlás:

Teljes értékű takarmányként etesse a hízócsibékkel az első 7-14 életnapon.

Összetevők / Összetétel:

Összetétel: búza, kukorica, szója extr. liszt, párolt, szójabab (párolt), kalcium-karbonát, szójaolaj, monokalcium-foszfát, nátrium-klorid (+ kokcidiosztatikum).

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 21,50 % Nyerszsír 4,90 % Nyersrost 3,90 % Nyershamu 5,40 % Lizin 1,25 % Metionin 0,55 % Kalcium 0,90 % Foszfor 0,60 % Nátrium 0,14 % Energia 12,40 MJ ME/kg.

Adalékanyagok/kg: 10000 NE A-vitamin (3a672a) retinil-acetát formájában / 5000 NE. D-vitamin (3a671) D3-vitamin formájában / 80 mg E-vitamin (3a700) all rac-alfa-tokoferil-acetát formájában 35 mg Vas (3b103) vas-szulfát-monohidrátból / 0,8 mg Jód kalcium-jodátból, vízmentes (3b202) / 11 mg réz (E 4) réz(II)-szulfátból, pentahidrátból / 112 mg mangán (3b502) mangán(II)-oxidból / 84 mg cink (3b605) cink-szulfátból, monohidrátból / 0,3 mg szelén (E 8) nátrium-szelenitből 250 OTU 6-fitáz (EC 3. 1.3.26) (4a16) / 200 FXU endo-1,4-ß-xilanáz (EC 3.2.1.8) (4a1607) hangyasav (E 236), nátriumformiát (E 237), tejsav (E 270) 40 mg butilált hidroxitoluol (BHT) (E321) Kokcidiosztatikumok: 100 mg monenzin-nátrium (5 1 701)

Megjegyzés: Kokcidiosztatikummal 100 mg monenzin-nátrium (5 1 701). Lófélékre veszélyes! Ez a takarmány ionofort tartalmaz; kerülje a tiamulin egyidejű alkalmazását, és más gyógyszerek egyidejű alkalmazásakor ügyeljen a lehetséges mellékhatásokra. A vágás előtt legalább egy nappal történő adagolás nem megengedett. Ezt a takarmányt nem szabad kokcidiózis elleni vakcinázott állatoknak etetni! Más állatfajoknak nem szabad etetni! Ezt a takarmányt a HACCP ellenőrzési tervünk részeként a baromfi szalmonella rendelet 2. paragrafusa szerint szalmonellára kockázatorientáltan vizsgáljuk. nem alkalmas "géntechnológia nélküli" élelmiszer előállítására!

Tárolás:

Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolandó.

Tartalom:

25 kg

Gyártó "deuka"

Deuka takarmányok most már Magyarországon is kaphatók alacsony áron.

Az deuka üzletünkben a népszerű és bevált deuka takarmányt baromfi, rágcsálók és lovak számára kedvező áron Találja. Minden Deuka takarmányt 1-2 napon belül szállítunk Ausztriába és Németországba. A Deuka takarmányokat ügyfeleinkkel együtt Optimalizáljuk. Ez a magas minőségorientáltság fenntartható takarmányozási sikerhez Vezet. Ezért a deuka arra törekszik, hogy olyan termékeket kínáljon, Amelyek.

  • optimálisan fedezi az állatok táplálkozási igényeit
  • biztosítja a következetesen magas minőséget
  • az adott ügyfélre szabott táplálási tanácsadással kell kiegészíteni, és
  • megfelelő piaci áron állnak rendelkezésre

deuka baromfi takarmány - generációk óta bevált

Ha egy deuka baromfi takarmány tartalmazza az "all-Mash" kifejezést a fajtanévben, akkor ez a fajta teljes értékű Takarmány. A teljes értékű takarmányok receptjei úgy vannak összeállítva, hogy önmagukban is képesek legyenek az állatokat az összes szükséges tápanyaggal és hatóanyaggal Ellátni. Nem szükséges és nem is ajánlott például gabonafélék vagy kenyérmaradékok Hozzáadása.

deukanin - Rágcsálóeledel győzteseknek

A megfelelő rágcsálóeledel a megfelelő időben

A nyulak teljesítményét és egészségét döntő mértékben meghatározza a táplálkozás és a Takarmányozás. A deukanin program a nyulak kiegyensúlyozott és természetes táplálását Jelenti. A nyersanyagok gondos kiválasztása révén minden takarmánytípus optimálisan igazodik a különböző teljesítmény- és életszakaszok táplálkozási Igényeihez.

deukavallo - természetesen jó lótáp

A deuka több mint 40 éve gondoskodik a lovak Jólétéről. Az ösztönzés célja, hogy a lótakarmányokat a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítsák Elő. Ebből a célból a deukavallo folyamatos tapasztalatcserét folytat az egyetemek és állatorvosi főiskolák állatorvosi Intézeteivel. A ló igényeinek megfelelő takarmány! Az egyedi helyzetek egyedi megoldásokat Igényelnek. Legyen szó szabadidős, sport- vagy tenyészlovakról, reményteljes fiatalról vagy tapasztalt Szeniorról: deukavallo minden lónak a megfelelő takarmányt kínálja!

Alkalmazási terület: Hízlaló fázis, Nevelés
Származás: Németország
Struktúra: pelletált

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.