Deuka All-Mash A csibetáp pellet COCC nélkül 25 kg egy pillantásra:


  • Minden tenyész- és tojócsirke nevelésére
  • Optimális az 1. héttől a 7. hétig
  • Elősegíti a természetes, fajoknak megfelelő növekedést
  • Teljes körű takarmány kokcidiosztatikumok nélkül
  • Pellet forma megakadályozza a szelektív takarmányfelvételt

Deuka All-Mash A COCC nélkül - csibetáp az 1-7. hétig

A pelletált Deuka All-Mash A optimális csibetakarmány a fiatal állatok sikeres növekedéséhez.

A kikelést követően a csibéknek optimális környezeti körülményekre van szükségük. A stabil higiénia és klíma mellett a takarmány az egyenletes növekedés garanciája. A fajtatípusos testfelépítés, a helyes lábtartás és a kiállításokon fontos, sűrűn zárt, jellegzetes, széles tollakkal ellátott, a kívánt színezésű tollazat alapját a megfelelő fiatal madártakarmány-koncepció teremti meg.

A fiatal csibék optimális táplálása az első napon kezdődik a jól bevált Deuka All-Mash A csirke indító táppal. A takarmány a fiatal tenyész-, nevelő- és tojócsibék számára az első naptól kezdve biztosítja az összes létfontosságú vitamint, tömeg- és nyomelemet a fiatal madarak egészséges növekedéséhez. A magas fehérjetartalom és az értékes aminosavak biztosítják az egészséges fejlődést az intenzív növekedési szakaszban. A csőrbarát, 2 mm-es pellet garantálja az összes fontos tápanyag teljes felszívódását és megelőzi a takarmányválogatást. A csibetáp kiváló minősége és a szigorú minőségellenőrzés a biztonságos, egyenletes nevelés és a fajtatípusos fejlődés alapját képezi.

Áttekintés:

  • Ideális törzskönyves, tenyész- és tojócsirkék nevelésére
  • A csibék életének 1. hetétől a 7. hétig tartó időszakában
  • Pellet alakú, megakadályozza a szelektív takarmányfelvételt
  • Elősegíti a természetes, fajnak megfelelő növekedést
  • Minden fontos tápanyagot tartalmaz
  • Vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag
  • Magas fehérjetartalom és magas aminosavsűrűség
  • Kokcidiosztatikum-mentes
  • A magas tojásminőség alapja
  • Szigorúan ellenőrzött minőség

Takarmányozási ajánlás:

Teljes értékű takarmányként etesse szabadon felhasználható tyúkfiókákkal 7 hetes korig. A csibetápot a madarak számára szabadon hozzáférhetővé kell tenni egy megfelelő etetőtartályban egész nap. Az etetőt úgy kell kialakítani, hogy a csibék ne tudják elásni vagy beszennyezni a takarmányt. A régi táplálékmaradványokat rendszeresen el kell távolítani.

Az akklimatizálódás érdekében célszerű a takarmányt hullámkartonon adni (a barázdák felfelé néznek). Ha a csibék az ürüléket csipegetik, az etetést egy kis vályún keresztül kell végezni. A csibék etetését nyolc hétig kell fenntartani. (A takarmány mennyisége az első 8 hétben fajtától és súlytól függően kb. 1,5 kg/állat).

Összetevők/összetétel:

Összetétel: kukorica, búza, szója-kivonatliszt (gőzölve), repce-kivonatliszt, napraforgó-kivonatliszt, kalcium-karbonát, ZR melasz, növényi zsírsavak (pl. napraforgó, repce, kukorica), monokalcium-foszfát, nátrium-klorid.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 18,00 %, nyerszsír 3,80 %, nyersrost 3,50 %, nyershamu 6,00 %, lizin 0,80 %, metionin 0,35 %, kalcium 1,00 %, foszfor 0,60 %, nátrium 0,16 %, energia 11,40 MJ ME/kg.

Adalékanyagok kilogrammonként: A-vitamin 9.000,00 I.E./kg, D3-vitamin 2.250,00 I.E./kg, E-vitamin 23,00 mg/kg, vas 28,00 mg, jód 0,70 mg, réz 8,00 mg, mangán 90,00 mg, cink 68,00 mg, szelén 0,25 mg.

Tárolás:

Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolandó.

Tartalom:

25 kg

Gyártó "deuka"

Deuka takarmányok most már Magyarországon is kaphatók alacsony áron.

Az deuka üzletünkben a népszerű és bevált deuka takarmányt baromfi, rágcsálók és lovak számára kedvező áron Találja. Minden Deuka takarmányt 1-2 napon belül szállítunk Ausztriába és Németországba. A Deuka takarmányokat ügyfeleinkkel együtt Optimalizáljuk. Ez a magas minőségorientáltság fenntartható takarmányozási sikerhez Vezet. Ezért a deuka arra törekszik, hogy olyan termékeket kínáljon, Amelyek.

  • optimálisan fedezi az állatok táplálkozási igényeit
  • biztosítja a következetesen magas minőséget
  • az adott ügyfélre szabott táplálási tanácsadással kell kiegészíteni, és
  • megfelelő piaci áron állnak rendelkezésre

deuka baromfi takarmány - generációk óta bevált

Ha egy deuka baromfi takarmány tartalmazza az "all-Mash" kifejezést a fajtanévben, akkor ez a fajta teljes értékű Takarmány. A teljes értékű takarmányok receptjei úgy vannak összeállítva, hogy önmagukban is képesek legyenek az állatokat az összes szükséges tápanyaggal és hatóanyaggal Ellátni. Nem szükséges és nem is ajánlott például gabonafélék vagy kenyérmaradékok Hozzáadása.

deukanin - Rágcsálóeledel győzteseknek

A megfelelő rágcsálóeledel a megfelelő időben

A nyulak teljesítményét és egészségét döntő mértékben meghatározza a táplálkozás és a Takarmányozás. A deukanin program a nyulak kiegyensúlyozott és természetes táplálását Jelenti. A nyersanyagok gondos kiválasztása révén minden takarmánytípus optimálisan igazodik a különböző teljesítmény- és életszakaszok táplálkozási Igényeihez.

deukavallo - természetesen jó lótáp

A deuka több mint 40 éve gondoskodik a lovak Jólétéről. Az ösztönzés célja, hogy a lótakarmányokat a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítsák Elő. Ebből a célból a deukavallo folyamatos tapasztalatcserét folytat az egyetemek és állatorvosi főiskolák állatorvosi Intézeteivel. A ló igényeinek megfelelő takarmány! Az egyedi helyzetek egyedi megoldásokat Igényelnek. Legyen szó szabadidős, sport- vagy tenyészlovakról, reményteljes fiatalról vagy tapasztalt Szeniorról: deukavallo minden lónak a megfelelő takarmányt kínálja!

Alkalmazási terület: Nevelés
Származás: Németország
Struktúra: pelletált

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.