BUSSE lovas kötőfék MILAZZO-KANDARE fekete/fehér Full egy pillantásra:


A BUSSE Caveson MILAZZO-KANDARE a legjobb olasz kantárbőrből készült gyönyörű kialakításával nyűgöz le.

  • Svéd orrpánt oldalirányban kúposodó és extra széles, puhán párnázott orrpánt lakkbőr felülettel, görgős csatokkal és integrált állkapocsbetéttel.
  • mindkét oldalon a fejrészbe csatolható
  • Tartalmaz egy külön orrszíjat és egy ékszíjat a hagyományos kettős kantárral vagy kantárszárral való használathoz.
  • pro nature: főleg tiszta növényi cserzésű bőrből készült.
  • kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült szerelvények


szín: fekete/fehér, fekete

méret: telivér, warmblood

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Tipp
BUSSE fejdísz GENUA-KANDARE
A legmodernebb fejrész tökéletesített anatómiai illeszkedéssel innovatív fejrészből, orrpofákból, szemöldökpántból és torokpántból áll az egyéni illeszkedés érdekébenWAHL az orrpántról. a legjobb olasz bőrből készült pro nature: főleg tiszta növényi cserzésű bőrből készült. további méretbeállítás a tarkónál a ló fejéhez való ideális alkalmazkodás érdekében lekerekített és extra puhán párnázott, osztott fejrész, amely figyelembe veszi a fülek mögötti korlátozott helyet megemelt, egyedileg állítható hosszúságú fejrész az optimális nyomáseloszlás és a csigolyákra gyakorolt nyomás csökkentése érdekében A barlang és a bit mindkét oldalon csatolható Mindkét oldalon állítható torokpánt Ívelt szemöldökpánt nagy, fehér, csillogó kristálykövekkel kantárhorgokkal, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült szerelvényekkel gyeplő nélkülSzín: fekete/kristályMéret: Cob / Telivér, telivér / melegvérű

41 857 Ft* 42 248 Ft*