BUSSE kantár ENGLISCH-KOMBINIERT fekete/fehér Cob egy pillantásra:


Caveson ENGLISH COMBINED

Csere orrpánt magas színvonalú minőségben.

- orrpánt puhán párnázott
- zárópánttal kiegészítve
- orrpánt szélessége: 3 cm

Szín: fekete/fekete, fekete/fehér

Méretek: Póni, Cob / telivér, telivér / melegvérű, X-vérű.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE CLASSIC zárható hevederpántos fülecske Fekete/rozsdamentes acél
Szín: fekete/rozsdamentes acél
Busse reteszelő heveder klasszikus - Gyakorlati alkatrész a lovaglási hevederekhez A busse rokonszíj-klasszikus tartalék részként szolgál az angol kombinált lovaglási hevederekhez, lebontó reteszelő hevederrel, vagy kiegészítik az angol lovaglások blokkolási hevederét. Elsődleges funkciójuk az orrhevederek és a reteszelő hevederek közötti kapcsolat rögzítése és megerősítése a maximális teljesítmény és biztonság érdekében. Ezt a tartalék részt az alkalmazkodóképessége jellemzi. A legfeljebb 45 mm széles orrhevedényekhez és a reteszelő öv szélességéhez is alkalmas 12 mm -ig. Kiváló minőségű rozsdamentes acélgomb-bezárással ellátva a reteszelő öv palack tartós és biztonságos felhasználást biztosít. A busse -tartalmú szoros klasszikus gyakorlati és hatékony megoldás minden lovas számára, aki javítani akarja lovaglási szokásainak tartósságát és funkcionalitását. Áttekintés: Takarékos rész a lovaglási hevederek reteszelő hevederekkel történő lebontásával 45 mm -es szélességű orrhevedényekhez alkalmas A reteszelő öv szélességére alkalmas 12 mm -ig rozsdamentes acélgomb bezárása Műszaki adatok: Anyag: bőr rozsdamentes acélgombokkal Az orrhevederekhez, akár 45 mm szélességig, A reteszelő öv szélességéhez 12 mm szélességig A kézbesítés hatálya: 1x buszok reteszelő öv palack klasszikus GYIK Mi teszi a Busse reteszelő hevederét olyan különlegessé? A Libe Tint Classic támogató Busse-t az alkalmazkodóképessége és a kiváló minőségű rozsdamentes acélgomb bezárása jellemzi. Mint egy tartalék rész a lebontó reteszelő hevederrel történő lovaglási hevederekhez vagy az angol lovaglószuvoron lévő reteszelő heveder kiegészítéséhez, ez gyakorlati és hatékony megoldást kínál a lovaglási szokások tartósságának és funkcionalitásának javítására. Kinek a buszok reteszelő övét a klasszikusra, különösen megfelelő? A Libe Classic támogató Busse minden olyan versenyző számára ideális, aki javítani akarja lovaglási szokásainak tartósságát és funkcionalitását. A legfeljebb 45 mm széles orrhevedényekre és a reteszelőszalag szélességére is illeszkedik, ami sokoldalú választássá teszi a különböző lovaglási kötőfék -modelleket.

2 306 Ft*