Lapátok, takarmánylapátok és trágyatolók online vásárlása az Agrarzone weboldalon.

A lapát minden gazdaság alapfelszerelésének része. Legyen szó akár az istállóban, az udvaron vagy a kertben végzett munkához szükséges lapátokról - az Agrarzone oldalon alumínium lapátok, gabonalapátok, hólapátok, homoklapátok, takarmánylapátok, trágya- és vízctolók széles választékát találja a mindennapi használatra.

Ha gazdaságot vezet vagy új kertészeti projektet valósít meg, minőségi, erős szerszámokra van szüksége: az Agrarzone oldalon lapátok, trágyalapátok és víztolók széles választékát találja erre a célra, amelyek kiváló minőségű kivitelezésükkel nyűgöznek le, és megbízható és tartós eszközt jelentenek. A különböző lapátok széles választékának köszönhetően az Agrarzone weboldalon minden projekthez a megfelelő lapátmodell elérhető.

Az Agrarzone lapátjainak áttekintése:

 • Stabil szerszámok udvarra, istállóba, legelőre és kertbe
 • Hólapát, homoklapát, takarmánylapát, vizes lapát és még sok más.
 • Kiváló minőségű kivitelezés és különösen tartós
 • Alumíniumból vagy műanyagból készült
 • Peremmel vagy anélkül
 • Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően

Hogyan találja meg a megfelelő lapátot a projektjéhez?

Kiváló minőségű profi lapát a mindennapi használatra az udvaron és az istállóban, vagy homoklapát talaj, homok vagy puha ömlesztett anyag mozgatására - a különböző lapátmodellek a felhasználási területtől függően méretben, formában és anyagban különböznek. Ez azt jelenti, hogy olyan lapátot kap, amely tökéletesen az Ön igényeihez igazodik.

Az Agrarzone weboldalon a következő lapátokat, trágyalapátokat és vizes lapátokat kínáljuk:

 • Alu lapát: Rendszeres munkához az udvaron, istállóban, legelőn és kertben. Praktikus kihúzható fogantyúval.
   
 • Gabonalapát és hólapát: A gabona mozgatásához és a hó eltakarításához a teherautókról.
   
 • Homoklapát: Homok, kavics, talaj és egyéb laza anyagok szállítására.
   
 • Takarmánylapát: A koncentrált takarmány vagy alom praktikus adagolására.
   
 • Trágyalapát: A trágyalapátokkal a trágya eltávolítása pillanatok alatt megtörténik.
   
 • Trágya- és víztolók: A trágya, hígtrágya és víz megbízhatóan eltávolítható a trágyatoló és víztoló segítségével.

Praktikus tartozékok a lapátokhoz:

 • Mistboy fali tartó: Kényelmes fali tartó a trágyalapát tárolásához.
   
 • Tartalék lapátnyél: Ha a lapát nyele meghibásodik, lapátjaink nyele pillanatok alatt kicserélhető.
   
 • Vödör : Az építési törmeléket, kerti hulladékot, gabonát vagy takarmányt egy praktikus vödörbe töltheti a lapáttal.

5 kérdéssel a legjobb lapát kiválasztásához

1. kérdés: Szüksége van egy erős lapátra az istállóban és az udvaron végzett mindennapi munkájához?

Ha rendszeresen dolgozik az udvaron vagy a legelőn, akkor ideális esetben olyan lapátot válasszon, amelynek erős fa nyele van, mint például egy stabil alumínium lapát erős fa fogantyúval. Az extra vastag alumíniumból készült és erős, minőségi fa nyéllel ellátott professzionális alumínium lapát ideális eszköz minden olyan gazdálkodó számára, aki értékeli a megbízható és tartós szerszámot.

2. kérdés: Rendszeresen végez-e föld- vagy homokmunkákat a legelőn vagy a kertben?

Több köbméter homok, föld, törmelék vagy más laza anyag átrakása egy megfelelő homoklapáttal rövid idő alatt kényelmesen elvégezhető. Például az új kerti fészer alapjának gödre néhány óra alatt kiásható. Annak érdekében, hogy további munkát takarítsunk meg Önnek, az Agrarzone weboldalon kiváló minőségű frankfurti lapátok és bajor homoklapátok talál.

A frankfurti szív alakú lapáttal homok, talaj és puha ömlesztett anyagok mozgatására szolgál.

A bajor homoklapát kúpos formája miatt kavics és szilárd altalaj esetén is kiválóan alkalmas. A lapát hátsó végén egy rúd biztosítja, hogy az ömlesztett anyag ne tudjon könnyen lecsúszni a lapátról a hátsó részen.

3. kérdés: Rendszeresen eltávolítja a trágyát a legelőről és az istállóból?

A MISTBOY trágyalapát ideális az ürülék, például a ló- vagy kutyaürülék kényelmes felszedésére és ártalmatlanítására. Ezzel a praktikus , gereblyével ellátott trágyalapáttal anélkül szedheti fel a trágyát, hogy le kellene hajolnia. A trágyalapát ideális a bokszok kitakarításához és a lószállítóhoz vagy a karám gyors trágyázásához is. A gyermekek számára boltunkban MINI trágyalapát is található. A vödör optimális méretét és a fogantyú magasságát úgy alakítottuk ki, hogy a töltési térfogat és a hordozási kényelem a fiatal lovasok számára is megfelelő legyen.

Egy trágyalapát & trágyatolóval pillanatok alatt eltávolíthatja a szennyeződést, trágyát és havat az egyenetlen talajról beltérben is. A trágyatoló akár víz- vagy takarmánytolóként is használható, ezért minden istálló és gazdaság nélkülözhetetlen eszköze.

4. kérdés: Rendszeresen mozgatja a gabonát, vagy télen szeretné megtisztítani az udvart a hótól?

A hólapát / gabonalapát ideális az Ön számára, ha rendszeresen nagy mennyiségű gabonát szállít át, vagy hideg napokon megtisztítja az udvart a hótól. A hólapátok és gabona lapátok extra szélesek és könnyű anyagból készültek, hogy megkönnyítsék a munkát és a súlyt.

Ha rendszeresen tolja a gabonát vagy takarítja a havat, akkor a legjobb, ha a kopásállóság érdekében tartósabb fémből készült lapátot választ. Például egy gabona lapát alsó peremmel ellenállóbb fémből készült.

5. kérdés: Szükség van-e lapátra a koncentrátumok etetéséhez vagy adagolásához?

A takarmánylapát és mérő lapát sokoldalú: akár a koncentrált takarmány mérésére, akár a macskaalom adagolására szolgál, a takarmánylapát különösen könnyű kezelhetőséget garantál. A takarmánylapát lehetővé teszi az étel vagy az alom egyszerű és tiszta újratöltését az eredeti csomagolásból.

Az Agrarzone oldalon nagy választékot talál alumíniumból és műanyagból készült praktikus takarmánylapátokból. A különböző méreteknek és formáknak köszönhetően olyan etetővödröt választhat, amely tökéletesen megfelel az Ön személyes igényeinek.

Vásároljon lapátokat az Agrarzone oldalon.

Az Agrarzone weboldalon különböző lapátmodellek széles választékát találja, amelyekkel minden projekthez tökéletesen fel van szerelve. A széles termékválaszték mellett a Agrarzone weboldalon állandóan alacsony árakkal is találkozhat: Termékeink magas minőségének köszönhetően kevesebb a hiba, így kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takarít meg.

Fedezze fel a nagy választékot vödrök és praktikus kiegészítők az istálló és az udvar számára és rendeljen praktikus lapátokat a gazdaság és az istálló üzemeltetéséhez kényelmesen otthonról.

Praktikus tartozékok a mindennapi istálló munkához:

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt baromfitermék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó teszteli. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztor, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.