Vásároljon Kerbl nyírófejet és nyírógép pengéket a Kerbl az Agrarzone oldalon.

A Kerbl prémium márka évtizedek óta fejleszt kiváló minőségű nyírókéseket és nyírófejeket lovak, szarvasmarhák, tehenek, juhok, háziállatok stb. nyírásához. A kiváló kivitelezésnek és a minőségi és robusztus speciális acélnak köszönhető nagyon hosszú vágási élességnek köszönhetően a Kerbl az Ön megbízható partnere a nyírófej és a kabátápolás területén.

Az Agrarzone oldalon kivétel nélkül professzionális és kiváló minőségű borotvafejeket talál, amelyek tisztára csiszolt rozsdamentes acélból készülnek, a legjobb vágóanyaggal.

Kerbl nyírófej és Kerbl nyírópengék áttekintése:

  • Szarvasmarhák, tehenek, lovak, juhok, háziállatok és egyéb állatok nyírására
  • Durva nyíráshoz és finom részletmunkákhoz
  • Tartós Kerbl nyírófejek és Kerbl nyírópengék robusztus speciális acélból készültek.
  • Optimalizált pengegeometria a még jobb nyírási eredmények érdekében
  • Kiváló kivitelezés professzionális használatra
  • Kiváló ár és teljesítmény arány
  • Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően

A Kerbl csúcsminőséget jelent hozzáadott értékkel

A Kerbl nemzetközi szinten tevékenykedő, mezőgazdasági termékek, lovas- és kisállat-kellékek, munka- és biztonsági, istálló- és udvari kellékek, valamint villanypásztorok forgalmazásával foglalkozó vállalatként az állattenyésztés és állattartás területén az egyik legfontosabb nagykereskedő. A vállalat több mint 50 éves sikertörténetre tekint vissza. A gyökerek az állattenyésztésben vannak, és a vállalat állandó törekvése, hogy új megoldásokkal és innovációkkal könnyítse meg a gazdák, tenyésztők és állatbarátok mindennapi munkáját.

A nyírógép márkával az Albert Kerbl GmbH cég kiváló minőségű nyírógép-sorozatot hozott létre a nagyállat-kínálat számára. Ezzel a márkával a Kerbl szintén TOP minőségű kutyanyírógépeket kínál kedvező áron. Teljesen a szlogen szerint: praktikus, akkumulátoros nyírógép különböző finom munkákhoz és/vagy a részletnyíráshoz - ergonomikusan kialakított felszereléssel, beleértve a kiváló minőségű acél nyírófejet is!

Milyen nyírófejek és pengék állnak rendelkezésre?

A nyírógépekhez különböző nyírófej- és pengerendszerek állnak rendelkezésre:

A SnapOn nyírófejek esetében a teljes nyírófej a pengékkel együtt az állatnyírógéphez van rögzítve.

A nyírókések esetében a két pengéből álló készleteket a megfelelő lemeznyomással az állatnyíró fejvégéhez csavarozzák.

A nyírófej-rendszereknél a lemeznyomást automatikusan be lehet állítani a szőrzet típusától függően.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Kerbl Nyírófejet és pengéket?

A legtöbb állatnyírógép alapkészlettel érkezik. Ezek a rövid, kb. 1,0 mm - 1,5 mm vágóhosszúságú nyírófejek alkalmasak a test kisebb területeinek, például a fejnek, a mancsoknak vagy a farok tövének a nyírására. Minden más területen ez a szabványos vágási hossz általában túl rövid vágási hossz. A stabil rögzítőfésűk pillanatok alatt megváltoztatják a vágókészlet vágási hosszát.

Legyen szó szarvasmarhákról, lovakról, juhokról, kecskékről vagy háziállatokról - az Agrarzone oldalon minden nyírófejhez és nyírókéshez megtalálja a megfelelő alkalmazást a leírásban!

Nyírófej és nyírópengék közötti különbségek:

Durva nyírófej: A durva nyírófej széles fogosztással (az egyes fogak közötti távolság) sűrű és durva szőrzethez alkalmas. Minél sűrűbb és áthatolhatatlanabb a szőrzet, annál durvább vágókészletet kell választani (annál kevesebb foggal rendelkezik a vágókészlet).

Finom nyírófej: A finom nyírófej a legjobb a finom, enyhén áthatoló szőrzethez. A finom fogakkal és rövid vágási hosszal rendelkező készlet ideális a csomók eltávolítására is.

Fedezze fel a finom és durva vágókészletet itt!

Mennyi ideig tart a Kerbl vágókészletem?

Az, hogy a pengekészlet mennyi ideig tart, a rozsdamentes acél minőségétől és a pengekészlet ápolásától függ. Átlagosan egy vágókészlet legalább 10 bevonatot bír ki. Megfelelő gondoskodással egy jó pengekészlet természetesen tovább tart. A különböző nyírófejek és vágókések jó gyakorlattal saját maga is újraélezhetők.

Tippek a Kerbl nyírófej megfelelő ápolásához

1. Mosás és szőrzetápolás nyírás előtt:

Nyírás előtt alaposan fésülje át háziállata szőrét egy kisállat kefével vagy kisállatfésűvel.

Ha az állat erősen szennyezett, ajánlott az állatot ápolás előtt megmosni.

A különböző szennyeződések, mint a piszok, homok vagy por gyorsan tompítják a vágókészletet.

2. Olajozza a nyírófejet:

A nyírás során a nyírófejet mindig egy könnyű olajréteggel kell bevonni.

A nyírófejet nyírás közben 10 percenként egy csepp nyírógépolajjal olajozza be. Ez megakadályozza, hogy a nyírófej a további súrlódás miatt felmelegedjen, és tökéletes nyírógépes vágást érhet el. A forró nyírófej a nyírófej gyorsabb elhasználódásához vezet, és rendkívül kellemetlen az állat számára is.

3. Karbantartás a nyírófejnek a Clean-Spray és Cool-Spray segítségével:

A nyírófej működése során akár 35 fokkal is elérheti a normál környezeti hőmérsékletet. A nyírófej rendszeres permetezése Clean-Spray-vel és Cool-Spray-vel ezen felül segít a nyírófej vagy a nyírógép pengéjének tisztításában és hűtésében a karbantartási nyírás során.

4. Ellenőrizze a lemeznyomást:

Nyírás előtt ellenőrizze a nyírókéseken a lemeznyomást. Ehhez a szabályozócsavart mindig csak legfeljebb 1/4 fordulatig húzza meg, hogy a felső vágólapot kézzel még közepes nyomással lehessen mozgatni.

5. A nyírási munka után:

A nyírási munka után a nyírógépkészletet kefével vagy ecsettel tisztítsa meg.

Mielőtt tárolja a nyírókészletet, olajozza be néhány csepp nyíróolajjal.

Ez a nyírógép illik az Kerbl nyírófejéhez:

Fedezze fel neves gyártók nagy teljesítményű nyírógépeit a juhok, szarvasmarhák, tehenek, lovak és háziállatok professzionális nyírásához az Agrarzone webáruházunkban. A kiváló innovatív kivitelezésnek és a vékony, ergonomikusan kialakított háznak köszönhetően ezek az állatszőrnyírók fáradtságmentes munkát és kényelmes egykezes kezelést biztosítanak.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.