CEECOACH - Vezeték nélküli kommunikáció a lovas sportokhoz és a szabadban

Eddz a CEECOACH-csal a még jobb és hatékonyabb edzés érdekében! A CEECOACH a kiváló hangminőségnek köszönhetően még erős háttérzaj mellett és nagy távolságokon is tiszta és érthető vezeték nélküli kommunikációt biztosít, és a Bluetooth-fejhallgatók támogatásának köszönhetően minden eddiginél nagyobb mozgásszabadságot biztosít.

Az innovatív CEECOACH kommunikációs rendszerek még ott is összekötik a lovasokat és a szabadtéri sportolókat, ahol nincs mobiltelefon-hálózat. A kiemelkedő hangminőség, a hibátlan működés és a legújabb Bluetooth-kapcsolat felelős a még hatékonyabb képzési órákért, az egymás közötti jobb kommunikációért és az egész csoport nagyobb biztonságáért.

A CEECOACH ideális egyéni és csoportos lovasoktatáshoz. A lovasoktatók és a lovas tanítványok vezeték nélküli kommunikációt vagy fejhallgatót viselnek, amelyen keresztül kommunikálni tudnak. CEECOACH nem csak lovaglásra használható, hanem más sporttevékenységekhez, például kerékpározáshoz, síeléshez, túrázáshoz, sportiskolákhoz vagy építkezéseken vezeték nélküli kommunikációra is alkalmas.

A CEECOACH előnyei:

 • Kiváló hangminőség: Még erős háttérzaj jelenlétében és nagy távolságok esetén is biztosítja a CEECOACH a világos és érthető vezeték nélküli kommunikációt.
   
 • Ideális egyéni vagy csoportos edzéshez: A legújabb Bluetooth technológiának köszönhetően 2-6 felhasználó beszélgethet egymással, és így fenntarthatóan javíthatja az edzés sikerét.
   
 • Megbízhatóbb, mint a hagyományos rádiórendszerek: A CEECOACH-nak köszönhetően akár 500 méteres távolságon keresztül interferenciamentes Bluetooth-kapcsolatot biztosít, okostelefonoktól vagy mobilhálózatoktól függetlenül.
   
 • Rugalmas szerepkiosztás: Minden CEECOACH eszköz könnyen meghatározható moderátorként vagy résztvevőként. Így nincsenek speciális adó- vagy vevőberendezések, és a csoportok könnyen adaptálhatók.
   
 • Full-Duplex-technológia: A kommunikáció mindig nyitott marad a moderátor és a résztvevők számára. Ez lehetővé teszi, hogy mindkét fél beszéljen és hallgasson. A kommunikáció még soha nem volt ilyen egyszerű!
   
 • Párhuzamos képzés lehetséges: Ha a CEECOACH készülékek egymáshoz vannak csatlakoztatva, a frekvencia átfedések már nem fordulhatnak elő. Így több csoport párhuzamosan, gond nélkül edzhet.
   
 • Könnyű használat: A három nagy gombnak köszönhetően a CEECOACH használata nagyon egyszerű és intuitív. A hullám alakú kialakításnak köszönhetően a CEECOACH akár kesztyűben és nézés nélkül is kezelhető.
   
 • A CEECOACH sorozat minden készüléke kompatibilis: Nem számít, hogy CEECOACH 1 vagy CEECOACH 2 minden eszköz gond nélkül csatlakoztatható egymáshoz.

3 kérdéssel a tökéletes CEECOACH kommunikációs rendszerhez

1. kérdés: Vezetékes vagy vezeték nélküli Bluetooth eszköz?

CEECOACH 1 az ideális azok számára, akiknek nincs szükségük Bluetooth-fejhallgatóra. Ugyanazon a technológián alapul, mint a CEECOACH 2, és a legújabb szoftverrel könnyen csatlakoztatható a második generációs eszközökhöz.

CEECOACH 2 még jobb vezeték nélküli kommunikációt biztosít a lovas edzések során, és a Bluetooth fejhallgatók támogatásának köszönhetően minden eddiginél nagyobb mozgásszabadságot biztosít. A CEECOACH 2 segítségével akár 6 felhasználó is beszélhet egymással akár 500 méteres távolságon keresztül.

2. kérdés: Headset mindennapi használatra vagy igényes környezetbe?

A jó hangminőség és a könnyű kezelhetőség teszi a Jabra Boost egy népszerű mindennapi társsá. Kicsi, vékony, modern és kiemelkedő teljesítmény: Az új Power Nap funkciónak köszönhetően akár 9 óra beszélgetési idővel és egy év készenléti idővel egész nap beszélhetsz anélkül, hogy az akkumulátor miatt aggódnál. A kettős USB-adapterrel kényelmesen tölthet akár két eszközt is az autóban.

A Jabra Steel másrészt szélsőséges környezeti körülményekre lett tervezve, és egy különösen ellenálló, robusztus ipari minőségű Bluetooth-fejhallgató, amelyet kézműveseknek és lovasoknak szántak. Legyen szó szélről vagy környezeti zajról, porról, talajról, szennyeződésről vagy vízről - a Jabra Steel nem hagyja cserben, és tiszta hangminőséget biztosít. Három különböző rögzítési lehetőség biztosítja az optimális viselési kényelmet és a biztonságos tartást sportolás közben. A Jabra Steel fülhallgató emellett ütésálló, és ellenáll a nagy magasságból való leesésnek is.

3. kérdés: Szeretné bővíteni a CEECOACH kommunikációs rendszerét?

CEECOACH kommunikációs rendszereink gyakorlatilag 2 felhasználó számára készült készletként kaphatók. Ha egy felhasználót szeretne hozzáadni, CEECOACH oktatóeszközeink gyakorlatilag kibővíthetők egy másik CEECOACH Single Set-tel. Így akár 6 felhasználó is beszélhet egymással akár 500 méteres távolságon keresztül, és így fenntarthatóan növelheti edzéseredményeit.

Praktikus tartozékok a CEECOACH kommunikációs rendszeréhez

 • Kültéri készlet a CEECOACH 1 és 2 számára: A kültéri készlettel a CEECOACH 1. és 2. generációs készülékek mostantól még hatékonyabban használhatók különösen, ha nedves vagy különösen poros az idő. A kültéri készletünk két vízálló védőburkolatot tartalmaz tépőzáras pántokkal a rögzítéshez és vízlepergető fejhallgatóval (Jabra Active), valamint további szélvédelmet.
   
 • CEECOACH tárolótáska: Az akár négy CEECOACH készülékhez való szállítótáska elegendő helyet kínál a további tartozékok számára, és biztonságos, jól párnázott szállítást biztosít. A táska két állítható rekesszel, cipzárral és fogantyúval rendelkezik. Számos CEECOACH kommunikációs rendszerünk praktikus készletként is megvásárolható, a hozzá tartozó hordtáskával együtt.
   
 • CEECOACH tároló koffer: A tárolótáska elegendő tárolóhelyet kínál akár hat CEECOACH készülék számára , és praktikus és biztonságos szállítást biztosít. A tok védelmet nyújt a por és a fröccsenő víz ellen, ezért különösen alkalmas nagyobb csoportok, valamint lovas- és síiskolák számára.
   
 • CEECOACH csere övcsipesz: CEECOACH modelljeinket mindig praktikus övcsipesszel szállítjuk, amelyet a CEECOACH egységre csúsztatva az övtartóhoz rögzíthet. Ha az övcsipesz meghibásodik vagy elveszíti, itt vásárolhat praktikus csere övcsipeszt.

A CEECOACH 1 és a CEECOACH 2 közötti különbségek:

CEECOACH 1 kizárólag vezetékes fülhallgatókkal való használatra fejlesztették ki. A CEECOACH fejpántos fejhallgatók biztosítják a fülhöz való illeszkedést. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsabb tempónál is gond nélkül lovagolhasson. A CEECOACH vezetékes fejhallgatók előnye, hogy nem kell külön tölteni őket, mivel nincs saját akkumulátoruk.

CEECOACH 2 másrészt vezetékes sztereó fejhallgatókkal és vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatókkal is használható. A tartozékok a CEECOACH 2 Kit Duo két vezetékes sztereó fejhallgatót is tartalmaz. Ez különösen akkor praktikus, ha a Bluetooth-fejhallgató akkumulátora lemerül a lovas edzés közben. Ebben az esetben ideiglenesen vezetékes fejhallgatót lehet használni, és a képzés gond nélkül folytatódhat.

A CEECOACH 1 és a CEECOACH 2 könnyen használható együtt, de minden eszköznek ugyanazzal a szoftververzióval kell rendelkeznie.

CEECALM - lónyugtató eszköz online vásárlása

A CEECALM egy egyedülálló nyugtató eszköz, amely akusztikus ingereket használ a lovak ellazítására és a stressz tüneteinek csökkentésére. A szállítás és rakodás közbeni megnyugtatáshoz vagy az állatorvosi vizsgálatok alatti stressz csökkentéséhez - a CEECALM kiegyensúlyozottabb állatokat és nyugodtabb lótulajdonosokat biztosít.

A CEECALM különösen alkalmas a következő alkalmazásokhoz:

 • Új környezethez vagy új tulajdonoshoz való szoktatás
 • Nyugtatás szállítás és rakodás közben
 • A stressz csökkentése az állatorvosi vizsgálatok során
 • Elterelés, amikor a lovakat elkülönítik
 • Általános pihenés az istállóban
 • A szorongás megelőzése, pl. zivatarok idején.

CEECALM teljesen új megközelítést képvisel, amikor a lóval való bánásmód gyakorlati megoldásaira kerül sor. Az állatorvosi felügyelet mellett tesztelt és továbbfejlesztett CEECALM célzott akusztikus ingereket használ a lovak relaxációjának elősegítésére és a stresszes helyzetekben az izgalom csökkentésére. Természetes kiváltó hangokat produkál, amelyek nyugtató hatással vannak a lovakra, és szinte bárhol használható.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben

Ingyenes visszatérés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozási céggel visszaküldött áruk esetében a szállítási költség a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó teszteli. Minden villamosítható termék, mint például a legelőkerítés vagy a legelőháló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.