IdaPlus Mineral Grit Mix 5kg egy pillantásra:


IdaPlus Mineral Grit Mix 5 kg – optimális ásványianyag-ellátás baromfi számára

Az IdaPlus Mineral Grit Mix 5 kg fontos funkciót tölt be a baromfi táplálásában. Kiegyensúlyozott receptjével, amely kifejezetten ellensúlyozza a hiánytüneteket, biztosítja a kiváló tojáshéj minőséget. Ugyanakkor ez a keverék támogatja a baromfi emésztését és elősegíti az optimális csontfejlődést.

Különösen figyelemre méltó az értékes kalcium szállító ebben a kiegészítő takarmányban, amely elengedhetetlen a napi ásványianyag-ellátáshoz. Az összetétele csőrbarát is, csibéknek, fürjeknek és egyéb baromfinak is alkalmas. Az értékes hozzáadott ánizsolaj teszi teljessé az optimális receptet.

Áttekintés:

  • Optimális ásványianyag-ellátás a baromfi számára
  • Kiváló tojáshéj minőséget biztosít
  • Elősegíti az emésztést és az optimális csontfejlődést
  • Értékes kalciumforrás
  • Különböző típusú baromfihoz csőrbarát
  • Értékes ánizsolajjal

Összetétel

Kagyló mészkő (kagylóhéj, osztrigahéj), mészkő, kvarc, vöröskő, kukorica, növényi szén, dikalcium-foszfát, kalcium-karbonát, búza, magnézium-oxid, nátrium-klorid, karamellizált cukrok.

Analitikai összetevők

Kalcium 18,0%, nátrium 0,15%, foszfor 0,07%, metionin 0,0%, lizin 0,0%, szacharóz 0,03%.

Adalékanyag-tartalom 1000 g-ban

Tartósítószerek: Propionsav (1k280) 1900 mg. Kötőanyag: Montmorillonit illit (1g557) 1830mg. Aromák: csillagánizs olaj terpénmentes (CoE 238) 2000 mg.

Etetési javaslat

Adjon hozzá naponta 10 g-ot csirkénként a takarmányhoz, vagy tegye külön etetőedénybe.

Szállítási terjedelem:

1x IdaPlus Mineral Grit Mix 5 kg

GYIK

Az IdaPlus Mineral Grit Mix csibékhez is használható? Igen, az összetétele csőrbarát, és különféle baromfifajtákhoz, köztük csibékhez is alkalmas.

Hogyan használják a terméket? Csirkénként napi 10 g-ot kell a takarmányhoz adni, vagy külön etetőedényben kell elhelyezni.

A termék kalciumforrást biztosít? Igen, az IdaPlus Mineral Grit Mix értékes kalciumforrás, és így támogatja a tojáshéj minőségét és a csontok fejlődését.

Állatfajok: Baromfi

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.