BUSSE póló MAGDA TECH, hosszú ujjú XS navy egy pillantásra:


Busse ing Magda Tech, Long -m -Derék, könnyű, hosszú, lassú ing az optimális mozgás szabadságához

A busse ing Magda Tech, a Langarm egy derékú, hosszú, hosszú ujjú ing egy sportos, nőies kialakításban, kiváló minőségű funkcionális anyagból. A stílus és a teljesítmény optimális keverékét kínálja a versenyzők számára.

Az ingnek kör alakú nyakkivágása és logó bélyegzője van a csukló oldalán. A lapos varratok csökkentik a csúnya fogást és a bozótt.

A busse ing Magda Tech, a Langarm funkcionális anyaggal rendelkezik, amely nyújtóhatással rendelkezik, amely tökéletes mozgási kényelmet és nedvességtartalmú szállítást kínál a kellemesen száraz érzéshez a bőrön. A lézerrel vágott lyuk az ujjain, a nyakkivágáson, az oldalakon biztosítja a különösen hatékony szellőztetést sportos teljesítmény mellett. Az ing 88% poliészterből és 12% ELASTHAN -ból áll.

Áttekintés:

  • Derék, könnyű, hosszú, lassú ing
  • Funkcionális anyag nyújtási effektussal
  • Anyag: 88% poliészter, 12% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • Anyag: 88% poliészter, 12% ELASTHAN

A kézbesítés hatálya:

1x buszok ing magda tech, hosszú kar

GYIK

Melyek a Busse Ing Magda Tech különleges tulajdonságai, langarm? A mozgás kényelme és a nedvesség szállítás. 88% poliészterből és 12% elasztánból áll.

Kinek a buszok ing magda tech, a hosszú kar különösen alkalmas? A mozgás kényelme és szabadsága kínál.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.