BUSSE Oliva fejű harapófogó KAUGAN-SHAPED 14 mm, dupla csuklós 11,5 cm/65 mm egy pillantásra:


Busse Olive Head Bite Kaugan® -alakú 14 mm -es, dupla törött - harmonikus vezérlés és a legmagasabb kényelem

A busse olívafej harapás Kaugan® alakú, 14 mm-es, kétszer törött nélkülözhetetlen edény a lovasok számára, amely lehetővé teszi a ló szelíd és egyidejű ellenőrzését. Kettős törött és ellipe -alakú középpontjával kiegyensúlyozott hatást gyakorol a nyelvre és a töltésre, amely biztosítja a Rider és a ló közötti jobb kommunikációt.

A Kaugan

® ​​ szájrésze mellett a fogak fokozott elfogadást és szünetet teremtenek a lóban, ami tovább növeli a kényelmet. Az összes összekötő tag az adott bitmérethez és erősséghez igazodik, hogy garantálja az optimális illeszkedést és a stabilitást. Ezenkívül a rozsdamentes acélból készült gyűrűk biztosítják a bit hosszú eltarthatóságát.

azoknak a versenyzőknek, akik mind a hatékony vezérlést, mind a maximális kényelmet keresik a ló számára, a buszok olajbogyófejű harapása Kaugan® alakú 14 mm-es, kétszer törött . Különleges felépítése és a nagy minőségű anyagok használata minden professzionális lovaglóberendezés nélkülözhetetlen részévé teszi.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Anatómiailag adaptált szájrészek a nyelv és a terhelés kiegyensúlyozott hatására
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Ellipsen -alakú középpont a bit és az erő méretéhez igazítva
  • Az összes összekötő tag, amely a bit és az erő méretére alakult,
  • Robusztus rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok olajbogyófej harapás Kaugan® alakú 14 mm, dupla törött

GYIK

Melyek a Busse Olive Head Bite Kaugan® alakú 14 mm-es, dupla törött? A Kaugan

® ​​ szájrészével az elfogadás és a nyálképződés a lóban. Ezenkívül az összes összekötő tagot a megfelelő bitmérethez és erősséghez igazítják, ami optimális illeszkedéshez és nagy kényelemhez vezet.

Kinek a busz olívafej harapása Kaugan® alakú 14 mm-es, dupla törött, megfelelő? Választás olyan lovas számára, aki mind a hatékony vezérlést, mind a maximális kényelmet keresi a ló számára. Különleges konstrukciójával és nagy minőségű anyagával ideális hatékonyság és kényelem egyensúlyát kínálja.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.