BUSSE Olivafejes harapófogó KAUGAN-SHAPED 14 mm 11,5 cm/65 mm egy pillantásra:


Busse Olive Head Bite Kaugan® -alakú 14 mm - a hatékony kommunikáció és a nagy kényelem érdekében

A busz olívafej harapása Kaugan® alakú 14 mm-es úgy van kialakítva, hogy ez lehetővé teszi a versenyző és a ló közötti harmonikus és hatékony kommunikációt. Az anatómiailag adaptált szájrész miatt kiegyensúlyozott hatással van a ló nyelvére és betöltésére, és így lehetővé teszi a jobb irányítást anélkül, hogy befolyásolná az állat kútját.

A Kaugan ® szájrésze elősegíti a bit elfogadását a ló által, és javítja a nyálképződést, ami tovább növeli a kényelmet. Az összes összekötő tag gondosan testreszabva van az adott bitmérethez és erősséghez, hogy a tökéletes illeszkedés biztosítsa. Ezenkívül a robusztus rozsdamentes acélgyűrűk hozzájárulnak a bit hosszú élettartamához.

A Busse Olive Head Bite Kaugan® alakú, 14 mm-es ideális választás minden olyan versenyző számára, aki ki akarja kínálni a lójának kiváló minőségű, hatékony és kényelmes bitet. Szakmai kivitelezésével és a magas színvonalú anyagokkal értékes kiegészítés minden lovaglási berendezéshez.

Áttekintés:

  • egyszerűen törött
  • Anatómiailag adaptált szájrészek a nyelv és a terhelés kiegyensúlyozott hatására
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Az összes összekötő tag, amely a bit és az erő méretére alakult,
  • Robusztus rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok olajbogyófej harapás Kaugan® alakú 14 mm

GYIK

Mit tesz a Busse olívafej harapása Kaugan® alakú, 14 mm-re különlegessé? ® ebből elősegíti a jobb elfogadást és a fokozott nyálképződést a lóban. Ezenkívül az összes összekötő tag pontosan a megfelelő bitmérethez és erősséghez van igazítva, ami optimális illeszkedést és maximális kényelmet ígér.

Kinek a buszok olajbogyófej harapása Kaugan® alakú 14 mm? Minden olyan versenyző, aki hatékony és ugyanakkor kényelmes gyeplőt keres a ló számára. Különleges konstrukciójával és a nagy minőségű anyagokkal ideális választás az igényes lovasok számára.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.