Hátsó tartó 890x585x200 mm, lehajtható gyorscsatlakozóval bevonva egy pillantásra:


hátsó hordozó olajbogyó zöld, tengelykapcsoló összecsukható 89x58,5x20 cm: Megbízható szövetségese minden szállításhoz

festett hátsó hordozónk, az Eurohunt a megbízható utazási partnere. Ez a poggyászcsomag ideális olyan tapasztalt vadászok számára, akiknek vadul kell szállítaniuk, valamint a kültéri rajongók számára, akik folyamatosan keresnek gyakorlati és funkcionális megoldásokat.

A festmény védőgátot képez a hátsó csomagtartó felületén, amely megóvja azt a korróziótól és a rozsdától. Ez különösen akkor fontos, ha a csomagtartót gyakran szabadban vagy kedvezőtlen időjárási körülmények között használják. A festett bevonat megakadályozza, hogy a nedvesség, a só és más káros anyagok megtámadják a fémet, és befolyásolják a poggyászállvány tartósságát.

Ennek a poggyászcsomagnak az egyik fő előnye a egyszerűségének a telepítés egyszerűsége. Összegyűjthető gyors tengelykapcsoló rendszerrel tervezték, és univerzális rögzítést kínál, amely kompatibilisvé teszi a legtöbb járművel . Ezzel a fejlett funkcióval könnyen lehajthatja a poggyászcsövet, hogy megkönnyítse a be- és kirakodást. A 890 x 585 x 200 mm (l x w x h) méretével tágas rakodótermet kínál, anélkül, hogy terjedelmes lenne. Felhívjuk figyelmét, hogy a poggyászcsövet megvilágítás nélkül szállítják. Szükség esetén azt javasoljuk, hogy külön vásárolja meg, hogy biztosítsa a maximális biztonságot a szállítás során.

Áttekintés:

  • Tartós és robusztus a festménynek köszönhetően
  • Könnyű, csak 9 kg
  • kompatibilis a legtöbb eurohunt esetekkel
  • nagylelkű rakományterületet kínál
  • Esztétikailag vonzó és funkcionális
  • Könnyen telepíthető az összecsukható gyors tengelykapcsoló rendszernek köszönhetően

Méretek és műszaki előírások:

  • Méretek: 890 x 585 x 200 mm (l x w x h)
  • Súly: 9 kg

A kézbesítés hatálya:

1x hátsó hordozó Eurohunt Olive Green, tengelykapcsoló összecsukható

GYIK

A lámpák beilleszthetők a poggyászrétegre?
A poggyászcsövet megvilágítás nélkül szállítják. Ha szükséges, azt javasoljuk, hogy vásárolja meg őket külön.

Mi a célja a poggyászcsomag festése?
A festmény védőgátot képez, amely védelmet nyújt a korrózió és a rozsda ellen, valamint a tisztítást és a karbantartást.

Mennyire könnyű telepíteni a poggyászcsomagot?
A poggyászcsövet úgy tervezték, hogy a pótkocsihoz való kapcsolódáshoz egyszerűen rögzítse, az összecsukható gyors tengelykapcsoló rendszerének köszönhetően, amely kompatibilis a legtöbb járművel. Ez az innovatív rendszer lehetővé teszi a poggyászcsomag lehajtását, és ezáltal megkönnyíti a berakodást és a kirakodást.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.