Félkör alakú kék fogmosó egy pillantásra:


Az ablaktörlő műanyag hegesztése, kék - A folyadékok hatékony eltávolítása

A hegesztő ablaktörlő műanyag, kék , a fő funkciót a verejték és más folyadékok hatékony eltávolítására használják a felületekről. Ez egy nélkülözhetetlen eszköz a felületek száraz és tiszta tartásához.

Ez a hegesztő ablaktörlő számos egyedi tulajdonságot és előnyt kínál. Tartós műanyagból készül, és egy gumi bevonattal ellátott ajkakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hatékony és szelíd tisztítást anélkül, hogy a felületet károsítanák.

Az ablaktörlő műanyag, a kék, különösen alkalmas azok számára, akik hatékony és szelíd módszert keresnek a folyadékok különböző felületekről történő eltávolítására.

Áttekintés:

  • A folyadékok hatékony eltávolítása
  • Tartós műanyagból készült, gumi bevonattal ellátott ajkakkal
  • Ideális szelíd és alapos tisztításhoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: műanyag
  • Szín: Kék

A kézbesítés hatálya:

1x az ablaktörlő műanyag, kék

GYIK

Melyik funkció teljesíti a hegesztő ablaktörlő műanyagot, kék?
A hegesztő ablaktörlő műanyag, kék, az izzadság és más felületi folyadékok hatékony eltávolítását szolgálja. Ez egy nélkülözhetetlen eszköz a felületek száraz és tiszta tartásához.

Kinek a hegesztő ablaktörlő műanyag, főleg?
Az ablaktörlő műanyag, a kék, a kék, különösen alkalmas azok számára, akik hatékony és szelíd módszert keresnek a folyadékok különböző felületekről történő eltávolítására.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.