Covalliero Fényes szőrkefe egy pillantásra:


covalliero fallglanzbrush - fényes és egészséges ló lábához

A covalliero prémes fényes kefe nélkülözhetetlen eszköz a lógondozáshoz. Feladatuk az, hogy eltávolítsák a port és a laza hajat a szőrből, és ugyanakkor ossza el a természetes olajat a szőrben, ami gyönyörű ragyogást eredményez.

Ez a kefe speciális tulajdonságokat és előnyöket kínál. Van egy nem csúszó műanyag háttámlája és egy gyakorlati kézi öv, amely biztosítja a biztonságos és kényelmes kezelést. A sörték lószőrből készülnek és 3 cm hosszúságúak, ideálisak a szőr hatékony tisztításához és fenntartásához a bőr irritálása nélkül.

A Covalliero prémes fényes kefe különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és ápolók számára, akik egyszerű és hatékony megoldást keresnek a rendszeres fickó gondozására és tisztítására.

Áttekintés:

  • A por és a laza haj hatékony eltávolítása
  • NEM -SLIP műanyag hát és kézi öv a biztonságos kezeléshez
  • A lószőrből származó sörték szelíd ápoláshoz
  • Ideális azoknak a lótulajdonosoknak és ápolóknak, akik nagy értéket képviselnek a szőrme gondozásában

Műszaki adatok:

  • Anyag: nem csúszás nélküli műanyag hát, ló haj sörték
  • sörtékhossz: 3 cm
  • Méret: 17 x 8 cm

A kézbesítés hatálya:

1x covalliero szőrme fényes kefe

GYIK

Melyik funkció teljesíti a Covalliero prémes shine kefét?
A Covalliero szőrme fényes kefét a por és a laza haj eltávolítására használják a ló szőréből, és a természetes olaj eloszlatására a szőrben, ami gyönyörű ragyogást eredményez.

Kinek a covalliero szőrme fényes kefe különösen alkalmas?
A Covalliero prémes fényes kefe különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és ápolók számára, akik egyszerű és hatékony megoldást keresnek a rendszeres szőrme ellátáshoz és tisztításhoz.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.