Csere fűtőszál 100 W, 24 V billenőitatóhoz 2010-től egy pillantásra:


  • 100W-os fűtőrúd 1 m-es billenőitató vályúkhoz 2010-től kezdődően
  • A vízvezetékeket fagymentesen tartja max. -15°C-ig
  • Utólagos felszerelés problémamentesen lehetséges
  • Magas víz elleni védettségi osztály: IPX7
  • VDE által tesztelt fűtőkábel

Csere fagyvédelmi fűtőcső billenő vályú átépítéshez.

A fagyvédő fűtőcső télen is fenntartja a víz áramlását.

Ez a termosztáttal ellátott fagyvédelmi fűtőcső max. -15 °C-ig fagymentesen tartja a vízvezetéket. Ez az ivóvályúkhoz való fűtőcső megakadályozza a fagy kialakulását az ivóvályúban. Alkalmas a 221030 számú rozsdamentes acél vályú itatóhoz.

Szállítási tételek:

1x csere fűtőtest 100 W, 24 V - 2010-től billenő itatókhoz

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Itató vályú rozsdamentes acél 60 x 42,5 x 29 cm 35 L Futés nélkül
Modell: Futés nélkül
Rozsdamentes acél itató vályú szarvasmarhák és lovak számára istállóba és legelőre Friss, tiszta víz a nagy itató vályú szarvasmarhák és lovak számára. Opcionálisan rendelhető fűtéssel a fagyvédelem érdekében -15 °C-ig! A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült Kerbl szarvasmarha- és lóitató optimálisan alkalmas a keringető fűtési rendszerekhez, és a könnyű és gyors tisztítás érdekében leeresztő dugóval van ellátva. Az önitató felül és alul ½ hüvelykes csatlakozással rendelkezik, és alkalmas falra szerelésre. Az itató ezen kívül egy fűtőkábellel (cikkszám: 27345) meghosszabbítható, így az itató kb. -15 °C-ig fagyállóvá válik. A fűtéssel ellátott modell már rendelkezik egy könnyen cserélhető 24 V-os, 100 W-os fűtőkábellel. A szelep beömlőnyílásának zárt kialakítása szigetelő hatású, és megakadályozza a fűtőtekercs által leadott hő távozását. A beépített termosztát automatikusan szabályozza a fűtési teljesítményt. Ez megakadályozza a fagyás kialakulását, és a víz kb. -15 °C-os hőmérsékletig fagymentes marad. Áttekintés: Tiszta víz lovaknak és szarvasmarháknak Alkalmas keringtető fűtési rendszerekhez Vályú úszószeleppel, ½"-os csatlakozással Opcionálisan fűthető: fagyvédelem kb. -15 °C-ig 2 hüvelykes vízelvezető alul középen Ideális falra szereléshez Rozsdamentes acélból készült, ezért nagyon tartós Kiváló minőség Németországból Műszaki adatok: Méretek (Sz x M x M): 61 x 42,5 x 28,5 cm. Kapacitás: 35 l Áramlási sebesség: 35 l/perc 3 bar nyomáson / nyomáscsökkentő nélkül max. 6 barig Vízcsatlakozás: G 1/2 Modellek: Vályú itató rozsdamentes acélból, fűtéssel 60 x 42,5 x 29 cm 35 L Rozsdamentes acél vályú itató fűtés nélkül 60 x 42,5 x 29 cm 35 L

234 404 Ft*
db.