- Ideális sütéshez, főzéshez, tésztákhoz és mártásokhoz.
- Magasabb tápanyagtartalom, mint a tiszta fehér lisztben
- AMA ökológiai pecsét és ökológiai minőségi pecsét
- A termelőig visszavezethető eredet
- Biogabona Ausztriából
- 100% természetes adalékanyagok nélkül
- Garantáltan GMO-mentes
- Sütőipari minőség
- Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
24 609 Ft*
Rendelkezésre álló, szállítási idő: 3-5 nap
550 / W 700 típusú bio búzaliszt
Értékes finom búzaliszt számos sütési és főzési recepthez, tésztákhoz és mártások sűrítéséhez.
Az 550 típusú (németországi tipizálás) / W 700 típusú (osztrák tipizálás) biobúzaliszt a legmagasabb biominőségű, amelyet a bio-minőségi pecsét és az AMA biopecsét garantál. A St. Martin im Innkreisben található hagyományos Premium Biomühle weboldalon 100% osztrák búzát kíméletesen és szakszerűen őrölnek bio lisztté. Nagyon finom szemcseméretének köszönhetően az 550 / W 700 típusú bio búzalisztet gyakran használják a főzésben és a sütésben ízletes kenyér, sütemények, valamint tészta-, élesztő- és rétes tészták készítéséhez. Ez a sütőliszt különösen alkalmas élesztős tésztás pékáruk készítésére és mártások sűrítésére is. Az 550 / W 700 típusú biobúzaliszt magasabb ásványi anyag tartalommal rendelkezik, mint a 405 / W 480 típusú búzaliszt, és ezért valamivel sötétebb is. A búza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédő szerekből készül.
Az 550 / W 700 típusú bio búzaliszt áttekintése:
- Ideális sütéshez, főzéshez, tésztákhoz és mártásokhoz.
- AMA ökológiai pecsét, ökológiai minőségi pecsét
- A termelőig visszavezethető eredet
- 100% természetes adalékanyagok nélkül
- Osztrák gabonából készült
- Garantáltan GMO-mentes
- Sütőipari minőség
- Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
- 550-es típus (Németország tipizálása szerint)
- W 700 típus (az osztrák tipizálás szerint)
Tulajdonságok:
- Népszerű háztartási liszt
- Magasabb tápanyagtartalom, mint a tiszta fehér lisztben
- Jó sütési tulajdonságok
- Kicsit sötétebb, mint a 405 / W 480 típusú szabványos búzaliszt.
- Ásványi anyag tartalom 0,55g / 100g
- Fehérjetartalom: 13,0g/100g
Használat:
Az 550 / W 700 típusú bio búzaliszt ideális sütőporos, élesztő- és piskótatésztából, piskótatésztából vagy homoktésztából készült finomlisztes ételek készítéséhez, valamint számos más főzési és sütési recepthez, például gombócokhoz, kekszekhez, palacsintákhoz vagy réteshez. Szilárd, egészséges tésztatészta is készíthető belőle pillanatok alatt! Finom szemcseméretének köszönhetően az 550 / W 700 típusú bio búzaliszt gyorsabban kötődik a többi összetevőhöz, mint a tiszta fehér liszt, ezért mártások sűrítésére is szívesen használják. A finom élesztős tésztás sütemények, például a fánkok is különösen jó ízűek az 550 / W 700 típusú bio búzalisztből.
Tipp:
Az 550 / W 700 típusú bio búzaliszt általában minden olyan főzési és sütési receptben használható, amelyhez 405 / W 480 típusú búzalisztet használnak. A kenyérreceptek különösen finom ízűek, ha az 550 / W 700 típusú bio búzalisztet más típusú lisztekkel, például bio teljes kiőrlésű búzaliszttel vagy 997 / R 960 típusú rozsliszttel keverik.
Szavatossági idő és tárolás:
A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy a rovarok ne juthassanak be, és a liszt ne vegyen át semmilyen szagot. Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni.
A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik.
Tartalom:
25 kg
Premium organic mill - organic quality that the name Promises.
100% organic flour from one of the most modern organic mills in Austria
The premium organic mill stands for the best and purest flour from Upper Austria. In the traditional organic mill in St. Martin im Innkreis, 100% Austrian grain is gently and professionally ground into GMO-free organic Flour. The high-quality flour produced is of the highest organic quality, which is guaranteed by the organic seal of approval and the AMA organic Seal. All purchased raw materials can be traced back to the Farmer.
Quality, regionality and sustainability across the board
The organic mill was founded by one of the most important and largest mills in Austria - the Haberfellner mill (Grieskirchen / Upper Austria) and the Furthner mill (St. Martin / Upper Austria) for the production of 100% organic Flour. Only premium Austrian organic grain is ground in the premium organic Mill.
Before the grain is ground, each grain goes through a sophisticated test procedure, where the grain is checked for the correct surface condition, mold growth and color Defects. In the in-house laboratory, quality analyzes are carried out on the purchased raw materials up to the flour Produced. Every grain delivery is checked for pollutant residues without Exception. This means that only the best high-quality organic grain is Ground.
The Premium Biomühle has been IFS certified since December 2009. Further certifications such as the AMA organic seal of approval and the organic seal of approval attest to the high quality Standard.
Finest variety of flour for sensational baking and cooking results
Whether for delicious pastries, bread, cakes or dumplings - with the organic flour of the premium organic mill you can taste the subtle Difference. All kinds of cooking and baking recipes can be conjured up with the selected Range: Organic Wheat Flour Type 550 / W 700, Organic Wheat Flour Type 1050 / W 1600, Organic Rye Flour Type 997 / R 960, Organic Wholegrain Rye Flour, Organic Wholegrain Wheat Flour.
Interesting facts about cereals and flour
Pure flour for fine baked goods - best grain and gentle grinding process
Flour can be obtained from a variety of cereals - including wheat, spelled, rye, oats, rice, millet and wild Rice. Flour can also be made from pseudo cereals such as quinoa, amaranth, maize and Buckwheat. Not every flour is suitable for every Purpose. Bread can make only from bread cereals, which include rye flour, wheat flour and spelled Flour.
The degree of grinding indicates how much of the outer peripheral layers of the grain is also ground, which contains important minerals and Vitamins. The most important nutrients are in the outer dark shell and decrease to the light, inner flour Body. That is why dark flour, like rye flour, is also healthier than light Flour.
Származás: | Ausztria |
---|---|
Minőség: | 100%-ban természetes összetevok, AMA bio-pecsét, Bio, GMO mentes |
Bejelentkezés
2021. január 28. 12:13
Very quality flour
I bought the second time in a year, I bake everything at home and I love this flour. The delivery is very quick. My only recommendation would be to have it in smaller packs as were a normal household (not a bakery) and this 25kg bag is very difficult to carry and use.
2020. április 11. 17:35
Really good flour
We ordered this flour as I was tired of trying to find some in the shops and we love baking. Using the website to buy was easy. The delivery was fast and right to door. Our first bread from this flour came out really good, taste it good and structure of bread really airy. I’m storing it in a 33L plastic bucket and that works super.
2022. április 1. 11:10
Top, gesund.
Das Mehl ist super, in der Verarbeitung, Geschmack. Einfach gesund eben. Es ist das ganze Korn , wir sind einfach begeistert.
2020. április 13. 15:51
bin begeistert
Es lässt sich wunderbar verarbeiten und schmeckt super. Wir haben gleich als es ankam angefangen zu backen. Brot, Brötchen, Pizzateig - gemischt mit dem hier gekauften BioWeizenvollkornmehl. Auch der Kuchen wurde wunderbar. Uns ist die Qualität des Mehls sehr wichtig, damit auch unsere Kinder möglichst gesund aufwachsen. Wir sind sehr glücklich mit unserer Wahl!