WAHL Star lónyírógép 45W rózsaszín egy pillantásra:


  • Lónyírógép modern rózsaszínben
  • 1-4 ló teljes nyírására alkalmas
  • Erőteljes 45 wattosmotor
  • Fáradtságmentes munka
  • Könnyű súly
  • Kis kezek számára is

WAHL Star lónyírógép - a könnyűsúlyú nyírógép, akár 4 ló igényes nyírási munkáihoz

A WAHL STAR rendkívül könnyű súlyú a lónyírógépek között, és ideálisan alkalmas akár 4 ló teljes nyírására.

A WAHL Star rendkívül könnyű, mindössze 750 g-os súlyával, valamint karcsú, ergonomikus házával győz meg, amely hosszú, fáradtságmentes munkát tesz lehetővé. A gumiból készült motortartó minimálisra csökkenti a nyírógép rezgéseit, így a WAHL Star különösen csendes. A gyorsan cserélhető légszűrőnek köszönhetően a nyírógép karbantartása gyerekjáték. A könnyen illeszthető rendszer segítségével a kiváló minőségű, 2,5 mm vágási hosszúságú, teljes fém nyírófej cseréje gyerekjáték. A motor hűtőrendszere biztosítja az optimális levegőellátást és megakadályozza a gép túlmelegedését. A WAHL Star túlterhelés elleni védelmi rendszerrel van felszerelve, amely reagál az olyan problémákra, mint az olajhiány, a túlzott vágási nyomás vagy hasonlók. Az erőteljes 45 wattos motor és a 2700 kettős löket percenként nagy húzóerőt biztosít.

Áttekintés:

  • Gyors, hatékony nyírás
  • Erőteljes 45 wattos motor
  • Fáradtságmentes munka
  • Minimális zaj és rezgés
  • Könnyen illeszthető vágórendszer 2,5 mm vágási hosszúság
  • Hűvös vágókészlet a nyírófej szellőzésének köszönhetően
  • Automatikus motorvédelem túlterhelés esetén
  • Könnyű karbantartás
  • Cserélhető légszűrő
  • Kézi pánttal a nagyobb biztonság érdekében
  • Súly: kb. 750 g ( vágókészlettel együtt)
  • Méretek kb. 240 x 50 x 50 mm

Műszaki adatok:

  • Lónyírógép
  • Könnyen illeszthető vágókészlet rendszer
  • Vágókészlet szélessége 75 mm
  • Vágási hossz 2,5 mm
  • Hajtás 2700 fordulat/perc
  • Hálózati üzemmód
  • Működési feszültség 220-240 V
  • Kábel hossza 5 méter
  • 45 watt
  • Üzemi hőmérséklet 0-40°C

Szállítási terjedelem:

1 x WAHL nyírógép STAR
1 x Vágókészlet 2,5 mm
1 x Vágókészlet olaj 60 ml
1 x Tisztítókefe
1 x Extra légszűrő
1 x Hordszíj

Gyártó "WAHL"

Vásárolja meg a megfelelő WAHL nyírógépet

Függetlenül attól, hogy egy trimmelőre van szüksége a részletes nyíráshoz vagy egy nagy teljesítményű nyírógépre több ló számára - a WAHL minden igényének megfelelő nyírógépet Kínál. A következő WAHL lónyírógépeket ajánljuk a következő Célokra.

Zajszint: 77,2 dB
Üzemmód: 230V hálózati
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Kerbl nyírógép olaj Constanta 500 ml
Kerbl Constanta nyírógépolaj 500ml A Kerbl speciális olaja optimálisan tisztítja és olajozza a nyírófejet, és védi a korróziótól. A kisebb rozsdafoltok olajozás után könnyen eltávolíthatók. Az olaj optimális ápolást biztosít a nyírógépnek anélkül, hogy az ragadna. A nyíróolaj ideális ápolásra minden nyírás előtt és után. Fontos: A nyírófej túlmelegedésének megelőzése és a hosszabb élettartam biztosítása érdekében a nyírás közben (kb. 5 percenként) vigyen fel néhány csepp olajat a nyírófejre. A nyírás után a gépet meg kell tisztítani a szőrmaradványoktól, és újra be kell olajozni. Tipp: Olajozás után rövid időre kapcsolja be újra, hogy az olaj jól eloszoljon.

Tartalom: 0.5 Liter (10 882 Ft* / 1 Liter)

5 441 Ft*
db.
%
WAHL nyírófej Star, Liberty, Legend, Fusion nyírógépekhez
Wahl "A" sorozatú nyírófej a Star, Liberty, Legend és Fusion modellekhez. Precíziós csiszolt nyírófejek csökkentett hőtermeléssel a Star, Liberty, Legend és Fusion nyírógépekhez. Az eredeti Wahl "A" sorozatú csere nyírókések pontosan illeszkednek a Wahl Star, Liberty, Legend és Fusion lónyírógépekhez. A nyírófejek nem egyszerűen lyukasztottak, hanem precíziósan csiszoltak. Ez biztosítja a hosszú élettartamot (a csiszolás hosszabb ideig éles). A kiváló minőségű teljes fém nyírókészletek optimális keménységgel rendelkeznek a hosszú élettartam érdekében. A nyírófej bordázott hátulja csökkenti a hőképződést a nyírófejen. A pengék gyorsabban adják le a hőt, és biztosítják, hogy a nyírófej könnyedén siklik a szőrzetben. Minden Wahl nyírópenge többször is újraélezhető, és az Easy-Fit rendszernek köszönhetően különösen könnyen felszerelhető. A nyírófej cseréje mellett a tisztítást is megkönnyíti. Ápolási utasítások: A nyírófej optimális élettartamának biztosítása érdekében fontos a rendszeres és megfelelő ápolás. Tisztítsa meg a vágólapokat puha ruhával vagy kefével. Győződjön meg arról, hogy a fogak közötti rések tiszták. Fertőtlenítőszer használata esetén a korrózió megelőzése érdekében alaposan szárítsa meg a nyírófejet. Szárítás után olajozza be a nyírófejeket nyíróolajjal. A nyírókéseket minden egyes használat előtt, a felhelyezett nyírófejjel be kell olajozni. Munka közben 5-10 percenként olajozza be. Olajozás után hagyja a gépet néhány másodpercig üresen állni, hogy az olaj jól el tudjon oszlani, és ne kerüljön az állat szőrére. Megfelelő karbantartással és ápolással a nyírófejek élettartama akár 20%-kal is növelhető. Az újracsiszolás késleltethető is. Áttekintés: Kiváló minőségű, teljes fémvágó készletek Kiváló keménység Az Easy-Fit rendszernek köszönhetően rendkívül könnyen felszerelhető Hatékony és költségtakarékos: többszöri élezés lehetséges Öntisztító funkció a kis szőrmeelvezető csatornáknak köszönhetően Többek között a következő nyírógépekhez alkalmas: Wahl Liberty Wahl Star Wahl Legend Wahl Fusion Vágási hossz: 1,0 mm, A2S/AC Surgical (szoros nyíráshoz és orvosi előkészítéshez), cikkszám: 258-13210 1,4 mm, A2F/AC Fine (rövid vágáshoz), cikkszám: 258-13200 2,5 mm, A2/AC Medium (minden szőrtípushoz), cikkszám: 258-13220 2,5 mm, CA2/AC Coarse (durva vágás a piszkos szőrzethez), cikkszám: 258-13240 5.0 mm, Covercote (nagyobb védelmet igénylő területekhez (pl. lábak), cikkszám: 258-13250

25 278 Ft* 30 723 Ft*
WAHL Blade Ice hűtőspray 4in1 400 ml
WAHL Blade Ice Spray 4in1 hűtőspray nyírófejekhez. A WAHL Blade Ice Spray másodpercek alatt lehűti és megtisztítja a nyírófejet. Használja a WAHL Blade Ice Spray-t a nyírófej szőrmaradványainak eltávolítására, a nyírófej optimális hűtésére és olajozására. A 4in1 nyíróolaj használatával nyírás közben könnyedén eltávolíthatja a nyírt szőrzetet a nyírópengéről, hogy egyenletes vágást érjen el. A Blade Ice Spray jelentősen csökkenti a nyírófejek súrlódását, ami kevesebb hőképződést eredményez. Az állatai imádni fogják, ha a vágókészlet nem melegszik fel túlságosan. A hűtőpermetnek köszönhető alacsony hőhatás jelentősen csökkenti a nyírófej kopását is. Nyírás után a Blade Ice Spray-t lehet használni a pengekészlet korrózió elleni védelmére. A Blade Ice Spray minden márkájú nyírógéphez alkalmas. A 4in1 Spray biztosítja: Azonnali hűtés Kenés Tisztítás Korrózióvédelem Alkalmazás: Egyszerűen permetezze a Blade Ice Spray-t a pengekészletre és annak oldalára néhány percenként a nyírás után és közben, kb. 10 cm távolságban. Eredmény: A Blade Ice Spray azonnali hűtést, olajozást és a nyírófej tisztítását biztosítja. A korrózióvédelem biztosítja a vágókészlet kisebb kopását is. Tartalom: 400 ml Blade Ice Spray

Tartalom: 0.4 Liter (12 630 Ft* / 1 Liter)

5 052 Ft*
db.