Deuka Extra szemes takarmány tojótyúkok számára 25 kg egy pillantásra:


  • Szemes takarmány tojótyúkok számára a tojóérettségtől kezdve
  • Optimális a magas tojásteljesítményhez
  • Gazdag értékes tápanyagokban
  • Kiegészítő takarmány Deuka takarmány liszthez/ szemes takarmányhoz
  • Többszörösen tisztított, GMO-mentes

Deuka Extra szemes takarmány - Gabonatakarmány tojótyúkok számára

Ezek az ízletes szemek változatosságot nyújtanak az etetőtálban. A kiegészítő takarmány a Deuka takarmány liszttel/ szemes takarmánnyal együtt megfelel a tyúkok fajnak megfelelő étrendjének.

A Deuka Extra szemes kiegészítő takarmány kiváló minőségű baromfi táp a tojótyúkok takarmányozására a tojóérettségtől kezdve. A Deuka takarmányliszt (cikkszám: 19751) vagy a Deuka szemes takarmány (cikkszám: 19752) mellett az Extra takarmány biztosítja a tyúkok megfelelő ellátását a tojásrakási időszakban. A szemes takarmány így elősegíti a tojótyúk fenntartható tojótevékenységét.

Az ízletes baromfi takarmány változatosságot kínál a tyúkok étlapján. Az őrölt kukorica, búza, árpa, kagylóliszt és napraforgómagok csipegetésre ösztönöznek és foglalkoztatóanyagként szolgálnak. A Deuka Extra szemes takarmány receptje többször tisztított, porszegény. A baromfi takarmányban található összes összetevő mentes a géntechnológiától. A csirketápban lévő nyersanyagokat és a gyártási folyamatot rendszeresen szigorúan ellenőrzik.

Áttekintés:

  • Tojótyúkok szemes kiegészítő takarmánya a tojóérettségtől kezdve
  • Ideális a magas tojóteljesítményhez
  • Gazdag értékes tápanyagokban
  • Elősegíti a természetes csipegetési vágyat
  • Kiegészítő takarmány Deuka takarmányliszthez/ szemes takarmányhoz
  • Kiváló minőségű csirketáp, 25 kg-os papírzacskóban
  • Többszörösen tisztított, pormentes
  • Géntechnológiától mentes

Táplálási ajánlás:

A tojó időszak alatt 1:2 arányban etessük Deuka takarmányliszttel vagy szemes takarmánnyal. Mindig biztosítson friss ivóvizet.

Összetevők / Összetétel:

Összetétel: búza, törött kukorica, árpa, kagylóliszt.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 9,50%, nyerszsír 2,50%, nyersrost 3,00%, nyershamu 5,40%, lizin 0,30%, metionin 0,15%, kalcium 1,55%, foszfor 0,30%, nátrium 0,01%.

Tárolás:

Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja.

Kiszerelés:

25 kg

Gyártó "deuka"

Deuka takarmányok most már Magyarországon is kaphatók alacsony áron.

Az deuka üzletünkben a népszerű és bevált deuka takarmányt baromfi, rágcsálók és lovak számára kedvező áron Találja. Minden Deuka takarmányt 1-2 napon belül szállítunk Ausztriába és Németországba. A Deuka takarmányokat ügyfeleinkkel együtt Optimalizáljuk. Ez a magas minőségorientáltság fenntartható takarmányozási sikerhez Vezet. Ezért a deuka arra törekszik, hogy olyan termékeket kínáljon, Amelyek.

  • optimálisan fedezi az állatok táplálkozási igényeit
  • biztosítja a következetesen magas minőséget
  • az adott ügyfélre szabott táplálási tanácsadással kell kiegészíteni, és
  • megfelelő piaci áron állnak rendelkezésre

deuka baromfi takarmány - generációk óta bevált

Ha egy deuka baromfi takarmány tartalmazza az "all-Mash" kifejezést a fajtanévben, akkor ez a fajta teljes értékű Takarmány. A teljes értékű takarmányok receptjei úgy vannak összeállítva, hogy önmagukban is képesek legyenek az állatokat az összes szükséges tápanyaggal és hatóanyaggal Ellátni. Nem szükséges és nem is ajánlott például gabonafélék vagy kenyérmaradékok Hozzáadása.

deukanin - Rágcsálóeledel győzteseknek

A megfelelő rágcsálóeledel a megfelelő időben

A nyulak teljesítményét és egészségét döntő mértékben meghatározza a táplálkozás és a Takarmányozás. A deukanin program a nyulak kiegyensúlyozott és természetes táplálását Jelenti. A nyersanyagok gondos kiválasztása révén minden takarmánytípus optimálisan igazodik a különböző teljesítmény- és életszakaszok táplálkozási Igényeihez.

deukavallo - természetesen jó lótáp

A deuka több mint 40 éve gondoskodik a lovak Jólétéről. Az ösztönzés célja, hogy a lótakarmányokat a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítsák Elő. Ebből a célból a deukavallo folyamatos tapasztalatcserét folytat az egyetemek és állatorvosi főiskolák állatorvosi Intézeteivel. A ló igényeinek megfelelő takarmány! Az egyedi helyzetek egyedi megoldásokat Igényelnek. Legyen szó szabadidős, sport- vagy tenyészlovakról, reményteljes fiatalról vagy tapasztalt Szeniorról: deukavallo minden lónak a megfelelő takarmányt kínálja!

Alkalmazási terület: Tojó fázis
Származás: Németország
Minőség: GMO mentes
Struktúra: szemcsés

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Deuka takarmányliszt tojótyúkok számára 25 kg
Deuka takarmányliszt tojótyúkok számára 25 kg Ez az ízletes csirketáp optimális szerkezetű és kifejezetten tojótyúkok számára kifejlesztett baromfi takarmány. A Deuka takarmányliszt egy kiváló minőségű kiegészítő takarmány, kifejezetten a tojótyúkok számára a tojóérettségtől kezdve. A tojótyúk táp kiegyensúlyozott összetevői biztosítják a tyúkok ellátását, és így a legmagasabb minőségű tojások alapját képezik. A homogén liszt formájában lévő csirketáp támogatja a tyúkok természetes csipegetési viselkedését, és a tyúkok számára megfelelő foglalkoztatóanyagként szolgál. A magas fehérje-, aminosav- és kalciumsűrűség elősegíti az erős tojáshéj kialakulását. Az ásványi anyag növeli az állatok csontstabilitását is. A hozzáadott vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok támogatják a baromfi ellátását, és megalapozzák a fajnak megfelelő fejlődést és tojótevékenységet. A tojótyúk táp optimálisan alkalmas a tyúkok felnevelési fázisa utáni későbbi takarmányozásra. 2:1 arányban kínálják a szemestakarmányokkal (vagy gabonafélékkel), és így egy teljes értékű, optimális szerkezetű takarmányt eredményez. Áttekintés: Tojótyúkok számára a tojóérettségtől kezdve Optimálisan támogatja a tojótyúkokat Stabil tojáshéj és csontok Gazdag fehérjékben, aminosavakban és kalciumban Magas tápanyagsűrűség A lisztes szerkezet elősegíti a természetes csipegetési ösztönt Kiváló minőségű takarmányliszt, 25 kg-os papírzacskóban Táplálási ajánlás: Két héttel a tojásrakási időszak kezdete előtt és alatt 2:1 arányban etessük szemestakarmánnyal vagy gabonafélékkel. A tojóidőszak vége felé (röviddel a vedlés előtt) és általában az idősebb tojótyúkoknál is hasznos lehet a külön takarmánytartályban lévő osztrigahéj kiegészítő etetése. Ideális esetben a takarmányliszt a tojásrakási időszak előtt reggel, a szemestakarmányt pedig este kell etetni. Egy modern tojótyúk (kb. 1,5 kg testtömegű hibrid) napi szükséglete madaranként kb. 120 gramm naponta. Ez 80 g takarmánylisztet és 40 g szemes takarmányt jelent madaranként és naponta. Mindig biztosítson friss ivóvizet. Összetevők / Összetétel: Összetétel: szója extr. dara (gőzölve), kukorica, búza, kalcium-karbonát, búzakorpa, szójaolaj, monokalcium-foszfát, nátrium-klorid, növényi zsírsavak, Na-karbonát. Analitikai összetevők: Nyersfehérje 19,00%, nyerszsír 4,30%, nyersrost 3,30%, nyershamu 17,10%, kalcium 5,00%, foszfor 0,60%, nátrium 0,30%, lizin 0,95%, metionin 0,40%. Adalékanyagok kilogrammonként: A-vitamin 13 500,00 I.E./kg, D3-vitamin 3 750,00 I.E./kg, E-vitamin 30,00 mg/kg, vas 38,00 mg, jód 0,60 mg, réz 11,00 mg, mangán 150,00 mg, szelén 0,45 mg, cink 90,00 mg. Tárolás: Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja. Kiszerelés: 25 kg

Tartalom: 25 Kilogram (665 Ft* / 1 Kilogram)

-től 16 635 Ft*