Kapurendszerek

  • Nagy választék kapurendszerekből
  • Stabil rugalmas kötelek
  • Stabil csavarok és rugalmas zárókarok
  • Kötél, szálak és szalagok csatlakozó készletei

Rugalmas villanypásztor kapuk

A villanypásztor az egyik legfontosabb elem, ha a legelőn szeretné tartani az állatállományt. A kerítések különböző módon akadályozzák meg, hogy a juhok, szarvasmarhák, lovak és más állatok elhagyják a legelőt. Az állat típusától és a bekerítendő terület nagyságától függően különböző kerítések léteznek. A lókerítéshez ideálisak a rugalmas kapurendszerek, mivel ezek lehetővé teszik a karámba való egyszerű bejutást.

Az Agrarzone webáruházban megvásárolható egyedi villanypásztor kapu rendszerek különösen a kötél szélességében és hosszában különböznek egymástól. A vezeték anyagának szilárdsága és szélessége mellett a villanypásztor magassága is döntő fontosságú a bekerített területen lévő állatok biztonsága szempontjából. A kisebb állatok és a nem nagyra ugró állatok esetében elegendő a kapurendszereket 80 vagy 100 centiméteres magasságban felszerelni. Nagytestű lovak vagy ugró lovak esetében ajánlott a kerítést 180 vagy 200 centiméteres magasságban felszerelni.

Flexi kapu vagy elektromos kerítéskapu

A flexi-kapukkal egyszerűen és kényelmesen villamosíthatja a kerítés bejáratait. Amikor kinyitja a kaput, az elektromos szalag vagy az elektromos kábel feltekeredik, és nem lóg meg. A flexikapu az AKO weboldalról ideális sarokmegoldásként, de rekeszelválasztónak vagy villanypásztor-nyílásnak is. A 20 mm széles kapurendszer sokoldalúan használható lovak és szarvasmarhák legelőin. Az elektromos kerítéskapu egy nagyon praktikus és kézreálló elektromos kerítéskapu 6 vagy 9 méteres kerítésnyílásokhoz. Folyamatos elektromos kapcsolat és nincs többé megereszkedő kötél a rugalmas villanypásztor kapurendszereknek köszönhetően.