Ló nyereg és nyeregalátét vásárlása olcsón

A nyereg az egyik legfontosabb dolog, amire szükséged van ahhoz, hogy lovadat lovagolni tudd. Biztosítja, hogy a lovas súlya egyenletesen oszlik el a ló hátán, és hogy a ló háta védve legyen. Itt a Schnauzerl oldalon számos famentes nyerget, póni nyeregkészletet vagy kezdő nyerget talál.

A nyeregpárna több mint egy egyszerű nyeregalátét. Báránybőrrel vagy betétekkel is alátámasztott párnázottsága révén védi a ló hátát és a nyerget is a ló izzadásától. Ezek a hasznos termékek különböző formákban és színekben kaphatók, hogy kiemeljék a saját stílust, vagy támogassák a ló mozgását.

Számos oka lehet annak, hogy lovadnak a nyeregtakaró mellett nyeregpárnára is szüksége van. A nem megfelelő nyereg vagy az egyenetlen izomnövekedés legyen az oka? Ezt egy nyeregpárna átmenetileg kompenzálhatja. A nyeregpárnákhoz hasonlóan itt is vannak különböző modellek. Báránybőr párnákat, zselés párnákat, memória párnákat vagy üléspárnákat kínálunk.

Hogy a felszereléseket újra megtalálja a nyeregtakarók alatt a szerszámos kamrában, a rudak és kampók segítenek rendet tartani és áttekinthetővé tenni a felszereléseket.