Kiváló minőségű munkavádelmi kesztyű TOP minőségben a biztonságos, kényelmes munkavégzéshez.

A szerszámokkal, gépekkel, nehéz terhekkel vagy akár vegyi anyagokkal végzett munka során különösen fontos a jól védett kéz. A kiváló minőségű munkakesztyűkből álló kézvédelemmel hatékonyan elkerülhetők a kézsérülések.

Az egyik legfontosabb testrészünk, a kéz a leggyakrabban érintett a munkabalesetekben. Ahhoz, hogy sérülésmentesen és hatékonyan dolgozhasson, mindig érdemes jó minőségű munkavédelmi kesztyűt használni.

Az olyan csúcsminőségű márkás munkavédelmi kesztyűkkel rendelkezik, amelyekre a mindennapi munkavégzés során számíthat. Kiterjedt kesztyűválasztékunkban a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz (pl. ipar, autóipar, élelmiszeripar, magánhasználat) megvásárolhatja a tökéletes védőkesztyűt. Az előírt védelmi osztály mellett összeszerelő kesztyűink kiváló illeszkedéssel rendelkeznek, és hűséges társak minden munkában.

Mikor jó nekem a munkakesztyű?

Munkabiztonság: A keze a legfontosabb eszköze. A munkavédelmi kesztyűk (más néven védőkesztyűk) számos munkakörben védik az értékes kezeket, hogy sikeresen megelőzzék a halálos következményekkel járó munkabaleseteket. Ezért az Agrarzone webáruházban a következő termékek széles választékát találja meg: munkakesztyűk. Így minden tevékenység során jól védve van.

Higiénia: A munkakesztyű viselésével a poros és piszkos környezetben a körmök és a kezek nem terhelik meg szennyeződésrészecskékkel. Így mindig szép puha keze és tiszta körmei lesznek.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő munkakesztyűt?

A megfelelő munkakesztyű kiválasztásakor meg kell határoznia a munka megfelelő védelmi kategóriáját és a személyes védelmi igényeket. Minden felhasználási területre személyre szabott munkakesztyűk állnak rendelkezésre a megfelelő anyagból, az optimális szabással, amely a legjobban megfelel az adott munka igényeinek.

A megfelelő védőkesztyű kiválasztásakor különösen fontos a funkcionalitás, a minőség, a rugalmasság, az illeszkedés és a tartósság.

Akövetkező kérdések segítenek az ideális munkakesztyű kiválasztásában:

 • Mire kell a munkakesztyű?
 • Melyik anyagot részesítem előnyben?
 • Mennyire jó rám a védőkesztyű?
 • Kényelmesek a munkakesztyűk?
 • Jól tudom mozgatni benne az ujjaimat?
 • Mennyire jó a fogás és a tapintás?
 • A védőkesztyűnek védenie kell a hideg ellen?
 • Szükségem van légáteresztő védőkesztyűre?
 • Szeretném, ha a munkakesztyű vágásálló lenne?

Munkavédelmi kesztyű vásárlásakor fontos figyelembe venni a védelmi kategóriákat:

 • 1. kategória: Alacsony kockázat (takarítás, kertészkedés, 50 °C-ig).
 • 2. kategória: Közepes kockázat (erdészeti munkák)
 • 3. kategória: Magas és halálos kockázat (vegyi anyagok, elektromosság vagy 100 °C feletti hőmérséklet kezelése).

Kényelmes munkakesztyű a biztonságos munkavégzéshez

Szerelési védőkesztyűk, bőrkesztyűk és kötött kesztyűk

Munka- és szerelőkesztyű:

Az építőiparban és az iparban leggyakrabban használt védőkesztyű a szerelőkesztyű. A szerelő- és munkakesztyűk nagyon jól illeszkednek, és arról ismertek, hogy kényelmes viseletet biztosítanak. A finom kötött munkakesztyűk zökkenőmentes kivitelben készülnek, és jó víz-, zsír- és olajállósággal, valamint kiváló tapintásérzékenységgel rendelkeznek.

A legtöbb összeszerelő kesztyű folyadékálló , ugyanakkor légáteresztő kézháttal van ellátva. Ez azt jelenti, hogy nem izzadsz olyan könnyen. Egyes védőkesztyűk megfelelő, nitrilből, latexből vagy PU-ból készült tenyérbevonattal, illetve a tenyéren lévő nopkákkal rendelkeznek a még hatékonyabb fogás érdekében.

Akár száraz tapadású munkakesztyűre, akár nedves tapadású védőkesztyűre van szüksége, az Agrarzone oldalon különböző méretekben talál munkakesztyűket a tökéletes illeszkedés érdekében.

Bőr munkakesztyű:

A bőr munkakesztyűk rendkívül strapabíróak és kényelmesek is egyben. A bőr munkakesztyű különösen népszerű az építőiparban végzett nehéz munkáknál. A bőr munkakesztyűkhöz különböző anyagokat használnak.

Teljes bőr munkakesztyű csodálatosan alkalmasak olajokkal és zsírokkal való munkavégzésre, valamint szélsőséges időjárási körülmények között is, és megfelelő ápolás mellett egy életen át tartanak. A velúr viszont népszerű a hő- és vágásálló kesztyűk esetében. Bőrutánzat PU és bőr keverékéből áll, amelynek tulajdonságai pontosan az adott tevékenységekre szabhatók.

Téli munkakesztyű:

A téli munkakesztyűk általában béleltek, és különösen magas szigetelő hatás jellemzi őket. Sok kesztyű tenyere nitril bütykökkel vagy nitril bevonattal van ellátva. Ez biztosítja a jó kézügyességet és a biztos fogást. A téli munkakesztyű speciális légáteresztő bevonattal tartja melegen és szárazon a kezet.

Vágásálló munkakesztyű:

Amikor üveggel, szilánkokkal vagy éles szélű tárgyakkal dolgoznak, pl. az üvegiparban vagy az acél- és fémlemezfeldolgozásban, az emberek szívesen használják a következő eszközöket: vágásálló munkakesztyű. A vágásálló védőkesztyű kiváló minőségű anyagból készült, amely még az éles szélű üvegnek is ellenáll, optimális védelmet nyújt az éles élek, pengék és üvegek ellen, és mégis kiválóan illeszkedik.

Munkakesztyűk otthonra és kertbe:

A magánszektor számára különösen alkalmasak a bevonatos kötött kesztyűk és a szilárd pamutszövetből készült kesztyűk. Pamut kötött kesztyű lágy szerkezetük és az ehhez kapcsolódó légáteresztő képességük miatt meggyőzőek. A kötött kesztyűvel biztos fogást biztosít a kertészkedés során, ugyanakkor kellőképpen védve van a kézsérülésektől. Ideális kerti kesztyűként a tüskék, a kerti szerszámoktól származó hólyagok elleni védelemhez és a tiszta körmökhöz.

Találja meg a tökéletes munkakesztyűt 6 kérdéssel:

1. Fontosnak tartja a különösen magas fokú fogásbiztonságot?

A magas szintű fogásbiztonság különösen fontos a következők esetében: raktári munkákhoz, valamint összeszerelési és ipari alkalmazásokhoz. Minden munkakesztyűnk jó fogást, kézügyességet és tökéletes illeszkedést biztosít minden kézformához. A különböző bevonatokkal kapható munkakesztyűink többnyire vízállóak, olajtaszítóak és mégis légáteresztőek, kiváló viselési komforttal.

Csak böngésszen kategóriánkban "Munkakesztyű", és találja meg a tökéletes védőkesztyűt a fáradtságmentes, biztonságos munkavégzéshez.

2. Télen szeretné megvédeni a kezét a hidegtől?

A tél különösen magas követelményeket támaszt a védőkesztyűkkel szemben. A hideg mozdulatlanná teszi az ujjakat, a nedvesség és a jég miatt fennáll a veszélye annak, hogy leejtünk valamit vagy megcsúszunk.

Ahhoz, hogy télen is hatékonyan tudjon dolgozni, a következőket kell tennie téli munkakesztyű melegen bélelt és magas szintű hőszigeteléssel. Annak ellenére, hogy a védőkesztyű véd a hidegtől, jó fogást kell biztosítania. A Keron PowerGrab Thermo téli kesztyűt kellemesen meleg akril béléssel látták el, így tökéletes a hideg hőmérsékletre. A tenyereket"MicroFinish" bevonattal kezelték, amely még hideg, havas és jeges körülmények között is jó tapadást biztosít.

A Keron Active Mechanic kesztyű Melyc kényelmes pamut szigeteléssel van ellátva. A téli védőkesztyű vízálló, légáteresztő membránjával száraz kezeket biztosít. Az extra hosszú, szorosan illeszkedő, kiváló minőségű kötött mandzsetta megakadályozza a hó behatolását.

3. Milyen védőkesztyűk alkalmasak nyárra?

Nyáron légáteresztő, finom kötött kesztyű ajánlott. Az Agrarzone weboldalon található munkakesztyűk többsége nyári munkára is alkalmas, mint például a Keron Activ Grip Lite finom kötött kesztyű vagy a Keron Premium Plus finom kötött kesztyű. Továbbá Bőrkesztyű - például marhabőrből készültek, nagyon alkalmasak nyári munkára. A bőrkesztyűk hatékony védelmet nyújtanak a kézsérülések ellen, könnyűek és a perforációknak köszönhetően optimális légáramlást biztosítanak.

4. Szüksége van-e vágásálló védőkesztyűre az éles élekkel, pengékkel vagy láncfűrésszel végzett munkákhoz?

Különösen az üvegiparban vagy az acél- és fémlemezfeldolgozásban végzett munka során fontos a vágásálló munkakesztyű. A Vágásálló kesztyű vágásálló üvegszálból készült vékony, kiváló minőségű szövetből áll, amelyhez spandexet és poliésztert kevernek a még jobb rugalmasság érdekében. Így a vágásvédő kesztyű optimálisan véd az éles élek, pengék és üvegek ellen, és mégis kiváló illeszkedést biztosít.

Az erdészeti ágazatban gyakran használnak kesztyűt a kéz védelmére. Láncfűrész kesztyű a kezek védelmére használják. A láncfűrész kesztyűk abban különböznek a hagyományos kesztyűktől, hogy több rétegből álló, különösen vágásálló anyagból készülnek.

5. Rendszeresen kell finom precíziós munkát végeznie?

A finom precíziós munkákhoz különösen jól illeszkedő, nagy tapintásérzékenységű munkakesztyűt kell választania, amely úgy illeszkedik a kezére, mint egy második bőr. A Keron Active Mechanic kesztyű Wotan keskeny szabásának köszönhetően különösen jól illeszkedik a kézhez. Az ujjhegyeken és a tenyéren lévő szilikon lenyomatok biztosítják a munkakesztyű optimális tapadását, így ideális a finom munkákhoz.

6. Kopásálló munkakesztyűre van szüksége (pl. kötéllel való munkavégzéshez)?

A magas szintű kopásvédelmet igénylő tevékenységekhez a legjobb a különösen robosztus kopásálló munkakesztyű. A kopásálló kesztyű nagy felületű kopásvédelemmel védi az egész kezet. A kétszeresen megerősített, érdesített tenyér és ujjak kiváló tartósságot és tapadást biztosítanak, így ideálisak a nagy kopásvédelmet igénylő munkákhoz (például kötéllel való munkavégzéshez) .

További tartozékok az egyéni védőfelszereléséhez:

Sokféle foglalkozási tevékenység nélkülözhetetlenné teszi az egyéni védőfelszerelés (PPE) használatát. Akár az építkezéseken, akár az ipari szektorban vagy a mezőgazdasági tevékenységekben: Az egyéni védőfelszereléssel megvédi magát a biztonságát és egészségét fenyegető veszélyektől.

Az Agrarzone oldalon a kiváló minőségű védőfelszerelések átfogó választékát találja, amellyel minden helyzetben hatékonyan védekezhet:

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt baromfitermék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó teszteli. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztorok, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.