Kiváló minőségű kutyatápok és kutyaeledel online vásárlása és rendelése

A kutyák hosszú életéhez különösen fontos a változatos, kiegyensúlyozott étrend. Prémium kutyatápunk fajoknak megfelelő összetételével győz meg, és minden fontos tápanyagot biztosít négylábú kedvence számára.

Nem tudja, hogy melyik kutyatápot adja kedvencének? A jelenlegi kutyatápja biztosítja kutyája számára az összes tápanyagot, amire szüksége van egy boldog kutyás élethez? Rengeteg kutyatáp közül lehet választani és nem könnyű mindent számon tartani. Az Agrarzone oldalon áttekintést adunk mindenről, ami a kutyatápokkal kapcsolatos, és bemutatjuk Önnek a különböző táplálkozási koncepciókat kedvence számára. Így garantáltan megtalálja a megfelelő kutyatápot, amely az Ön kutyájára van szabva!

Ezt kell figyelembe vennie, amikor kutyatápot vásárol: A négylábú kedvence számára optimális kutyatápot az ő egyedi igényeihez kell igazítani.

A kutyaeledelt a következő tényezők alapján kell kiválasztani:

  • A kutya kora: Kölyök, Junior, Felnőtt vagy Senior
  • Mérések: a kutya mérete, súlya és aktivitása.
  • A táplálék állaga: száraz eledel, nedves eledel vagy inkább nyers eledel (BARF).
  • Esetleg már meglévő állapotok: Gabonaintolerancia, allergia stb.
  • A kutyaeledel minősége és ára: A jó minőségen nem szabad spórolni.

Ezek a kutyatáp típusok állnak rendelkezésre:

Száraz kutyatáp:

A száraz kutyatápok vagy egynemű táplálékdarabokból, például kekszekből, pelletekből vagy krokettből, vagy táplálékkeverékekből, például pelyhekből állnak. A száraz kutyatápok nedvességtartalma alacsony, körülbelül 4-10%, és legalább 17% egészséges nyersfehérjét kell tartalmaznia. Száraz eledel adása esetén mindig elegendő vizet kell biztosítania kutyájának. Kutyatáp webáruházunkban nagy választékot talál kiváló minőségű száraz kutyatápokból. Kutyatápjaink praktikus zacskókba csomagolva különösen hosszú eltarthatósági idővel rendelkeznek.

A száraz kutyaeledel előnyei:

  • A száraz kutyaeledel az alacsony nedvességtartalom miatt hosszú ideig tárolható.
  • A fogkő eltávolítása a száraz összetételnek köszönhetően
  • A száraz kutyaeledel a kiterjedt rágás révén erősíti az állat állkapocsizmait.
  • A száraz eledel megduzzad a kutya gyomrában, ezért laktatóbb, mint a kutyáknak szánt nedves eledel.

Nedves kutyaeledel

A nedves kutyaeledel hústartalma magasabb, mint a száraz eledelé, nedvességtartalma pedig körülbelül 80%. A nedves eledel nem használható teljes értékű eledelként. Keverd össze a nedves eledelt a kutyáknak szánt száraztáppal, és tegyél valami jót négylábú kedvencednek! A Bio nedves eledel kutyáknak a legmagasabb prémium minőségű, és 6x 200 g-os vagy 6x 400 g-os méretben kapható.

A BARF (nyers takarmányozás) jelentése"biológiailag helyes nyers takarmányozás", és egy másik módszer a kutyák táplálására. A nyers takarmányozás során a kutya csak nyers táplálékot, például húst vagy zöldséget kap.

Kiváló minőségű kutyatápok minden életszakaszra - Kutyatápok és etetési tanácsok kölyök, junior, felnőtt és idősebb kutyáknak

Az alábbiakban hasznos információkat és etetési tanácsokat találsz a kölyök, junior, felnőtt és idősebb kutyák etetéséhez.

Kutyája korától és élethelyzetétől függően különböző kutyatápot kap. A kölyökkutyáknak és a fiatal kutyáknak más táplálkozási igényeik vannak, mint az idősebb kutyáknak, a gabonaallergiás kutyák csak speciális keverékeket ehetnek, a vemhes szukáknak különösen tápanyagokban gazdag kutyatápra van szükségük.

Annak érdekében, hogy kutyája csak kiváló minőségű és nagy értékű kutyaeledelt kapjon, érdemes alaposabban megnézni az összetevők listáját a kutyaeledel csomagolásán. A kutyaeledel összetétele, például a növényi fehérje, a hústartalom, a fehérje minősége, az összetevők és az adalékanyagok alapján megítélheti a kutyaeledel minőségét.

Alapvetően minél kevesebb színezéket, adalékanyagot és tartósítószert tartalmaz a kutyaeledel, annál jobb. A kutyaeledel hústartalmának a lehető legmagasabbnak kell lennie. A gyengébb húsminőséget az olyan jelölésekről ismerheti fel, mint a "húsliszt" vagy az "állati melléktermékek".

Junior kutyatáp kölyökkutyáknak és fiatal kutyáknak - Sok tápanyag az élet első heteiben

A teljes értékű eledelünk, kölyökkutyatáp Bambini 3 hetes kortól 8 hetes korig fokozott mennyiségű fehérjét, ásványi anyagot és tápanyagot biztosít a kölyökkutyának. A természetes kölyökkutyatáp kifejezetten a fiatal kölyökkutyák táplálásához igazodik, és biztosítja az ízületek, a csontozat és a porcok stabil fejlődését.

Kölyökkásaként megvan az ízletes Marengo Puppy zabkása a kínálatunkban. Ha kölyökkutyája nem tolerálja a gabonaféléket, kukoricát, vagy érzékeny a gyomor-bélrendszere, akkor a könnyen emészthető és gabonaféléktől mentes Marengo Native Puppy kása.

Etetési javaslat: A kölyökkutyák 18 hetes korukig naponta 3-4 alkalommal kapnak kölyökkutyatápot. Ha a kölykökből fiatal kutyák lesznek, akkor 6 hónapos korukig naponta háromszor kell feltölteni az eleségestálat. Különösen a kölyökkutyáknak van fokozott folyadékigényük. Ezért mindig biztosítson elegendő vizet kölyökkutyájának.

Felnőtt kutyatáp felnőtt kutyáknak - Fit & Happy enjoy the dog life

A kutyák 8 hetes koruktól felnőtt kutyatápot kapnak. Természetes normál Emmas kutyaeledel és a marengo Classic kutyaeledel az optimális teljes értékű eledel minden közepes aktivitású kutyafajta számára, amely természetes alapanyagokból és magas húsminőségből áll. Ha szeretne változatosságot kínálni kutyájának a szokásos kutyaeledelhez képest, akkor a weboldalon nagy választékban talál különböző ízesítésű száraz kutyatápokat, mint például szárnyastáp baromfival, száraz kutyatáp pulykával vagy száraz kutyatáp lazaccal.

Ha kutyája nagyon sportos, vagy szorgalmasan edz vele, akkor kutyájának sok táplálékra van szüksége: magas energiatartalmú kutyaeledel aktív kutyáknak.

Etetési ajánlás: A 6. élethónaptól kezdve lassan csökkentheti az etetést napi egy vagy két adag ételre. Tartsa ezt a ritmust az idősebb korosztályig.

Senior kutyatáp idősebb kutyáknak - szükségletalapú eledel a még hosszabb kutyaéletért

Az idősebb kutyáknak más eledelre van szükségük, mint a kölyökkutyáknak vagy a felnőtt kutyáknak. Körülbelül 8 éves kortól az izomtömeg csökken, a testzsír nő, és az energiaszükséglet csökken. A szenior kutyák számára könnyen emészthető speciális szenior kutyaeledel választékunk, amely alacsony zsírtartalma és energiaértéke miatt optimálisan igazodik az idősebb kutyák fizikai igényeihez.

Senior ételeink, mint például Emmas Senior & Z''dick Senior kutyaeledel a senior kutyák étrendjéhez használható.

A megfelelő kutyaeledel intolerancia, allergia és betegség esetén

A kutyaeledelnek nemcsak ízlenie kell kutyája számára, hanem támogatnia kell a kutya egészségét is. A gabonaallergiás kutyák számára a gabonamentes Marengo Native Way kutyaeledel található a kínálatunkban. A természetes kutyaeledelhez csak minőségi összetevőket adtak hozzá, és számos természetes vitamint, nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz. Azoknak a kölyökkutyáknak, akiket gabonamentes takarmányozásban kell részesíteni, a Marengo Native Puppy mash kiválóan alkalmas.

Az érzékeny gyomor-bélrendszerrel rendelkező kutyák számára ideális kutyaeledel a mi gyengéd Marengo Gut Flake kutyatáp. Ez a kiválóan emészthető kutyatáp kíméletesen feldolgozott fehér rizst és zabpelyhet tartalmaz, és ideális kiegészítő az érzékeny bélrendszerrel rendelkező kutyák számára.

Hogyan számítsa ki kutyája táplálékszükségletét:

A megfelelő takarmánymennyiség meghatározása három alapvető tényezőtől függ: Életkor, méret és aktivitási szint .

Ahhoz, hogy kiszámíthassa a felnőtt kutya számára optimális mennyiségű táplálékot, először meg kell mérnie a kutyáját. Körülbelül a testtömeg 2% - 4% - át kell kutyaeledel formájában kapnia. Egy 30 kg súlyú felnőtt kutyának tehát naponta 600-1200 g kutyatápot kell kapnia, természetesen a kutya aktivitásától függően.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.