Macskakaparódeszka Ovalo 52x31x8,5 cm egy pillantásra:


macska karcolódeszka ovalo, 52x31x8,5 cm - interaktív szórakozás és gondozás a macskádért

A macska karcolólap ovalo egy multifunkcionális játék, amely nemcsak segíti a macskát a természetes karcolás ösztönein, hanem órákig is fenntartja őket. A beépített műanyag golyók harangokkal kérik a macskáját, hogy játsszon és karcoljon, és segítsen elősegíteni a fizikai és mentális egészségét.

A karcolólap külön macskás táskával rendelkezik, amely vonzó illata, amelynek macskája továbbra is a játékot játszik. Függetlenül a macskájának temperamentumától és aktivitásától, ez a karcolólap nagyszerű módja az unalom enyhítésének és a pusztító viselkedés elkerülésének.

Könnyedése ellenére a kaparódeszka robusztus és tartós, újrahasznosítható hullámkartonból készül. A dekoratív lenyomatával stílusosan illeszkedik minden bútorstílushoz.

Áttekintés:

  • műanyag golyók harangokkal stimulációhoz
  • A különálló macskás táskák tartalmazzák a
  • Készítsen fényből, robusztus és tartós anyagból
  • dekoratív lenyomat
  • Anyag: Újrahasznosítható hullámkarton

Műszaki adatok:

  • Méret: 52x31x8,5 cm
  • Anyag: Újrahasznosítható hullámkarton

A kézbesítés hatálya:

1x macska karcolólap ovalo, 52x31x8,5cm

GYIK

Hogyan lehet használni a mellékelt macskát?
A Catnip táska olyan természetes anyagot tartalmaz, amelyet a legtöbb macska szeret. Egyszerűen szórja meg a táska tartalmát a karcolólapon, hogy stimulálja a macskát a lejátszáshoz.

Milyen anyagból készül a macska karcolólap ovalo?
A macska karcolólap ovalo újrahasznosítható hullámkartonból, könnyű, de robusztus és tartós anyagból készül.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.