BUSSE pólóing ELIA :211 XS szürke egy pillantásra:


Busse Polo-póló Elia: 211-Classic Polo ing aszimmetrikus nyomtatott nőknek

A busse póló Elia: 211 egy klasszikus póló, a nők számára, aszimmetrikus hangzású "Performance" nyomtatással. Kiváló választás azoknak a nőknek, akik elegáns és kényelmes ruházati lehetőséget keresnek a lovagláshoz vagy a mindennapi élethez.

A póló ing finom piqué minőségű, puha pamut anyaggal és némi nyújtható tartalommal, hogy kellemes érzés legyen a bőrön és a legjobb kényelem a lovaglás során. Van egy bordás gallérja és egy gombbal, fényes, ezüst színű gombokkal.

A busse póló Elia: 211 egy strassz logóval rendelkezik a bal hüvelyen és más kis logó díszítéssel, ami divatos és ugyanakkor funkcionális ruhadarabot jelent a versenyzők számára. Ez egy derékhiányos ing, amely nemcsak lovagláskor, hanem a szabadidejében is jó figurát vág le.

A Polo ing 95% pamutból és 5% ELASTHAN -ból áll (Spandex

® ​​

), 210 GSM.

Áttekintés:

  • Klasszikus póló aszimmetrikus "Performance" nyomtatás
  • Feine piqué minőség lágy pamut anyaggal és nyújtható tartalommal
  • Borda gallér és gombos placket fényes, ezüst színű gombokkal
  • Strassstein logó a bal hüvelyen és más logó akcentusok

Műszaki adatok:

  • Anyag: 95% pamut, 5% ELASTHAN (Spandex ® ), 210 GSM

A kézbesítés hatálya:

1x buszok póló Elia: 211

GYIK

Milyen tulajdonságai vannak a Busse Polo-ing ELIA-nak: 211? Ton "Performance" nyomtatás. Finom piqué minőségből áll, puha pamut anyaggal és némi nyújtható tartalommal. Van egy bordás gallérja és egy gombbal, fényes, ezüst színű gombokkal és egy strassz logóval a bal hüvelyen.

Kinek a Busse póló Elia: 211? Lehetőség a lovagláshoz vagy a mindennapi élethez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.