BUSSE sapka EVOLET M (53-57) navy egy pillantásra:


busse mütze evolet - divatos és melegítő

A Busse Mütze evolet egy divatos és ugyanakkor melegítő bobble kalap, amely ideális hideg napokra. Egyesíti a stílust és a funkcionalitást, és tökéletes mindenkinek, aki még a hideg évszakban sem akar divatos megjelenés nélkül.

A kalapot a külső divatos kötés kialakítása jellemzi, amely stílusosan kiegészíti ruháját. Belül egy puha, barátságos gyapjúval van felszerelve a teljes fejpánt területén, amely további hőt biztosít. A szintetikus szőrből készült bobble további divatos akcentust ad hozzá.

A busse Mütze evolet 100% -os poliakrilból áll a felső anyagban és 100% poliészterből, ezért kényelmet és tartósságot kínál. Melegítik az anyagukat, miközben ugyanakkor kényelmes illeszkedést kínálnak.

Áttekintés:

  • divatos és melegítő bobble sapka
  • Külső divatos kötés kialakítása
  • puha, hangulatos gyapjú belül
  • Bobble a szintetikus szőrből
  • 100% -os poliakrilból készült ober anyag
  • 100% poliészterből készült takarmány

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 100% poliakril
  • Étel: 100% poliészter

A kézbesítés hatálya:

1x busse mütze evolet

GYIK

Milyen különleges tulajdonságokat kínál a Busse Mütze evolet? Szintetikus szőréből készült bobby -val van, és a felső anyagban 100% poliakrilból és 100% poliészterből áll a takarmányban.

Kinek a Busse Mütze evolet különösen alkalmas? A divatos kötés kialakítása és a melegítő funkció ideális választássá tesz a hideg hónapokban.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.