Eurohunt Fustontomat evolúció Power Lock Pellet -rel 2 kg zsák egy pillantásra:


Eurohunt Fustontomat Evolution Power Lock Pellet -rel 2 kg zsák

Az Eurohunt Futter automata evolúciója Power Lock Pellet -rel 2 kg -os zsák hatékony vad táplálkozást ígér, minimális erőfeszítéssel. A takarmánygép a megfelelő tárolótartályokhoz van rögzítve bajonett bezárással, míg a tartó a tartályon marad. A redőny szárnya biztosítja, hogy ne essen ki a nem kívánt tartályból. Ez leegyszerűsíti az adagológép munkájának beállítását.

Az Eurohunt Feeding Machine evolúció számos különleges tulajdonságot kínál. A etetőgép védő ketrecsel van felszerelve a szóráson, amely felesleges takarmányt eredményez. Ez megakadályozza, hogy a takarmánymaradványok maradjanak a gépen. Ezenkívül a kidobási szárnyak bezáródnak és a centrifugális erőn keresztül nyitva vannak, amikor a tápláló gép bekapcsol. Minden egyes terjedési folyamat után a szárnyak automatikusan bezáródnak.

Ez az adagológép különösen alkalmas azok számára, akik megbízható megoldást keresnek a vadállatok táplálására. Függetlenül attól, hogy tapasztalt erdő vagy csak természetbarát vagy, az Eurohunt Feed Machine evolúció forradalmasítja az Ön táplálkozási gyakorlatát.

A feed Machine robusztus anyagból készül, amely biztosítja az elemek hosszú élettartamát és ellenállását. Ezen felül kap egy 2 kg -os zsákot a Power Lock Pellet -ből, amelyek kiegészítő takarmányként alkalmasak a durva és a gyümölcslé -takarmányhoz.

Áttekintés:

  • Bajonet bezárása az egyszerű telepítéshez
  • Védő ketrec és tölcsér a takarmány -maradékok minimalizálása érdekében
  • tapsoljon a bezáráson, és automatikusan zárja be
  • Robusztus anyagok
  • Power zárpellet kiegészítő takarmányként szerepel

Műszaki adatok:

Termék: Eurohunt Futter Automat Evolution Power Lock Pellet -rel 2 kg -os zsák
Bezárás: Bajonett
Anyag: Robusztus és időjárásálló
Összefoglalás: 2 kg zsákos tápfeszültség -zár pellet

A kézbesítés hatálya:

1x Eurohunt Fustontomat evolúció

1x Power Lock Pellet 2 kg zsák

GYIK

Mi történik, ha az adagológépet eltávolítják?

Mik a mellékelt teljesítményzár pellet? Kiváló kiegészítő takarmány, túl durva és gyümölcslé -takarmány.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

Állatfajok: Vad

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Tárolótartály az adagológépekhez 2.0
Téttartály az automatikus takarmánygépekhez 2.0: A segítő etetéskor Az automatikus adagológépek 2.0 adagolótartálya a keresett kiegészítők. Ideális a takarmánygépekhez és az automatikus takarmány -adagolókhoz , ez a tartály tökéletes megoldás az állatok könnyedén és hatékony táplálására. A kiváló minőségű anyagokból készült Ez a tartály fagy, törés és ütésálló . Robusztussága miatt megbízható és tartós termék. A tölcsér formájának köszönhetően a takarmány kissé lecsúszik, ami megkönnyíti az adagolási és elosztási folyamatokat. 18 kg -os kapacitással elegendő helyet kínál jó mennyiségű élelmiszerhez, és praktikus és funkcionális. A adagolási nyitás és rögzítőpontokkal felszerelt Áttekintés: Ideális adagológépekhez és automatikus adományozókhoz tölcsér formája a takarmány könnyű diáihoz fagy, törés és sokkálló Az adagolás megnyitásával Rögzítő pontok a kötelek vagy láncok lógására Kb. 18 kg -os kapacitás A kézbesítés hatálya: 1x adagolótartály a takarmánygépekhez 2.0 gyakran feltett kérdések Mennyire nagy a tartály kapacitása? A tartály kapacitása kb. 18 kg takarmány. a konténer időjárási-rezisztens? Igen, a tartály fagy és fagyos.

27 188 Ft*
db.
Leimüller vadeledel pellet 25 kg
Leimüller Wildpellets - kiegészítő takarmány őzek és gímszarvasok számára. A fenntartó takarmány tartalmazza az összes fontos tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet az őzek és a gímszarvasok takarmányozásához. Pelletált speciális takarmány őzek és gímszarvasok számára. Sok gabonatartalommal. erősen regeneráló ásványi anyagokkal és vitaminokkal, ez a vadtakarmány a Leimüller weboldalról mindent biztosít állatainak, amire szükségük van a napi szükségleteik fedezéséhez, hogy egészségesek és életerősek maradjanak. Ez a keverék garantáltan GMO-mentes. A pastus+ AMA minőségbiztosítási pecsét tanúsítása. A vadtakarmány-pelletek áttekintése: Karbantartó takarmány őzek és gímszarvasok számára. Ideális takarmány őszre és télre AWAHL legjobb nyersanyagokból készült Garantáltan GMO-mentes A kompakt pelletforma miatt különösen népszerű az állatok körében. Ausztriából származó szójaliszttel 8 mm-es pellet Táplálási utasítások: Ajánlat ingyenes felvételre. Tárolás: A hosszabb eltarthatóság érdekében a takarmányt higiénikusan, hűvösen és szárazon kell tárolni. Minimális eltarthatósági idő: 6 hónap

Tartalom: 25 Kilogram (607 Ft* / 1 Kilogram)

15 165 Ft*
db.
Leimüller Vadeledel w30+ szezámos pellet 25 kg
Leimüller vadtakarmány w30+ szezámpellet 25 kgA Leimüller Wildfutter szezámpellet w30+ kiváló minoségu kiegészíto takarmány, amelyet kifejezetten az ozek és a gímszarvasok egészségének és vitalitásának elosegítésére fejlesztettek ki. Kiegyensúlyozott Ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok kiegyensúlyozott elokeverékét tartalmazza ezek a pelletek széles köru elonyöket kínálnak, hogy a leheto legjobban megfeleljenek az Ön szarvasállományának igényeinek.A Wildfood Sesame Pellet nem csak értékes táplálékforrás, hanem hozzájárul a optimális agancsképzodéshez agancsképzodéshez. A benne lévo ásványi anyagok és nyomelemek nélkülözhetetlenek az egészséges agancsok fejlodéséhez és fenntartásához.Fektessen be a vad egészségébe és fejlodésébe ezzel a Wild Food Sesame Pellettel. A takarmány tökéletes választás ahhoz, hogy az ozek és a gímszarvasok a leheto legjobb táplálékhoz jussanak.Áttekintés:kiegészíto takarmány ozek és gímszarvasok számáraÁsványi anyag, nyomelem és vitamin premixBiztosítja a tökéletes agancsfejlodéstA vadaknak megfelelo összetételErosíti a vadállomány egészségét és vitalitásátTámogatja az immunrendszert és az általános közérzetetTáplálási utasítások:A kiegyensúlyozott táplálkozás érdekében a napi takarmányadag legfeljebb 25%-ának megfelelo mennyiségben javasoljuk etetni ezeket a pelleteket.Összetevok:25,00% roprotein, 3,20% nyerszsír, 10,70% nyersrost, 23,60% nyershamu, 6,1mj Me/kg, 4,00% kalcium, 1,80% foszfor, 1,00% nátrium, 1,30% magnéziumAdalékanyagok kg-onként:a-vitamin / retinil-acetát (3a672a) 9,000 l.e. D-vitamin / D-vitamin³ (3a671), 120mg e-vitamin / all rac aipha-tokoferil-acetát (3a700), 90mg réz mint réz(ll)szulfát, pentahidrát (3b405), 300mg vas mint vas(ll)szulfát, monohidrát (3b103), 4,0mg kalcium-jodát. vízmentes (3b202), 1,0mg kobát-(ll)-karbonát granulátum (3b304), 380mg mangán, mint mangán-II-oxid (3b502), 460mg cink-oxid (3b603), 2,0mg szelén, mint nátrium-szelenit (e 8)technológiai adalékanyagok: 2.000mg kalcium-propionát (1a282)Összetétel:Szezámmag-kivonatliszt, repcemag-kivonatliszt szappantartalommal, szója(bab)-kivonatliszt (gozzel hevített, eU-áru), kalcium-karbonát, almapogácsa, lenmag-kivonatliszt szappantartalommal, tökmagpogácsa, búzakorpa, monokaleium-foszfát, cukorrépa-melasz, nátrium-klorid, magnézium-oxid, növényi olaj, finomított, sörélesztoSzállítási terjedelem:1x Leimüller Wild Food szezámpellet w30+ 25 kg

Tartalom: 25 Kilogram (684 Ft* / 1 Kilogram)

17 110 Ft*
db.