Vosker Solar Power Bank egy pillantásra:


Vosker Solar Power Bank: Fenntartható és folyamatos energiaforrás a fényképezőgéphez

A Vosker Solar Power Bank egyesíti a napenergia modult és a lítium akkumulátort a kompakt kialakításában. Ez a kombináció fenntartható és folyamatos energiaforrásként szolgál a fényképezőgép számára, különösen olyan távoli területeken, amelyeket ritkán látogathat meg.

A napenergia -bankban az a különleges dolog, hogy folyamatosan tölti az integrált 15 000 mAh lítium akkumulátort , így a fényképezőgép hónapokig működtethető. Nem számít, melyik kamera van, a négy különböző kimeneti kábelnek köszönhetően, egyszerűen csatlakoztathatja a fényképezőgépet a Vosker Solar Power Bank V-PWRB-hez.

A napenergia -modul és a lítium akkumulátor nagy minőségű anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot és nagy teljesítményt biztosítanak.

Áttekintés:

  • A kompakt kialakítás kombinálva egy napenergia -modulban és a lítium akkumulátorban
  • Az integrált 15 000 mAh lítium akkumulátor folyamatos töltése
  • Négy különböző indító kábelt tartalmaz az egyes kamerákhoz való csatlakozáshoz

Műszaki adatok:

  • 12 V lítium akkumulátor
  • 10W
  • 15 000 mah
  • 4 LED betöltési elemek
  • Napelem: 24,5 cm x 23,5 cm

A kézbesítés hatálya:

1x Vosker Solar Power Bank
1x 1,5 mm kimeneti kábel
1x DC áramkábel
1x összeszerelési agy
1x USB-C-USB-C kimeneti kábel
1x USB Micro-B kimeneti kábel
1x USB-A-USB-C kimeneti kábel

GYIK

Hogyan telepíthetem a Vosker Solar Power Bankot?
A telepítés a hely és a kameramodelltől függően változhat. Javasoljuk, hogy figyelje meg a zárt telepítési utasításokat.

Mennyi ideig tart a Vosker Solar Power Bank díja?
A kifejezés a nap sugaraitól és a kamerafogyasztástól függően változhat. Általában azonban a fényképezőgépe hónapokig teljes terheléssel futhat.

Vosker

Vosker – Mobile Surveillance Cameras for Maximum Security

Vosker is a leading provider of innovative mobile surveillance technology. Vosker's surveillance cameras are specifically designed for remote and hard-to-reach areas. Thanks to solar power and cellular technology, they offer continuous monitoring without the need for a power outlet or Wi-Fi connection.

Vosker surveillance cameras are perfect for agriculture, construction sites, hunting grounds, and other outdoor applications. They are robust, weather-resistant, and provide high-quality images and videos, which are sent directly to your mobile device.

Discover the versatility and reliability of Vosker surveillance cameras at Agrarzone and protect your valuable resources with state-of-the-art technology.

A márka összes terméke

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.