Spypoint LM2 egy pillantásra:


Spypoint Wild Camera LM2 - A forradalom fejlődése

Tapasztalja meg a mobil állatok megfigyelésének következő szakaszát a spypoint vad kamerával, LM2 . A bevált Link-Micro-LTE modell alapján az LM2 a szenvedélyes vadászok és a természet szerelmeseinek lehetséges felhasználási lehetőségeit kínálja.

A spypoint vad kamera LM2 forradalmian funkcióval rendelkezik, amely automatikusan bejelentkezik a legerősebb hálózatba. A tökéletesen összehangolt antenna és modemeknek köszönhetően soha nem kell aggódnia a kapcsolat minősége miatt. A rugalmas, adaptálható trigger biztosítja, hogy ne hagyja ki az eseményt, ha a kamera reakciósebességét a környezethez igazítja.

Az új képérzékelőjével és az IR Flash és a felvétel továbbfejlesztett tartományával a spypoint vad kamera LM2 első osztályú képminőséget biztosít. 20 megapixeles felbontással és 3 alacsony golyó LED-os felbontással az infravörös vaku számára, csodálkozni fog azokról a részletekről, amelyeket élesen és egyértelműen megragadhat. A robusztus műanyagból készült házban lévő kamera nemcsak a legkisebb mobiltelefon -játékkamera a piacon (7,9 x 5,6 x 11,2 cm), hanem továbbítja a gyors LTE tempóban.

A spypoint vad kamera LM2 ideális vadászok és természet szerelmeseinek, akik a vadon élő állatot közelítik meg, anélkül, hogy megzavarnák. A 100 kép* és a mellékelt SIM -kártyával ellátott ingyenes adattarifa köszönhetően, amely kompatibilis a legtöbb európai országgal, mindig naprakész.

Áttekintés:

  • A legjobb hálózati minőség az automatikus hálózati változáson keresztül
  • A trigger rugalmas beállítása a környezetbe
  • Javított képérzékelő és magasabb elérés
  • Legfelső képminőség 20 megapixeles és 3 teljesítményű alacsony logos LED-rel
  • A legkisebb mobiltelefon -játékkamera, 7,9 x 5,6 x 11,2 cm méretű méretű,
  • Ingyenes képátadások (akár 100 képig*)

Műszaki adatok:

  • felbontás: 20 megapixeles
  • Infravörös vaku mérete: 28 m
  • Méretek: 7,9 x 5,6 x 11,2 cm
  • Futási sebesség: 0,5 másodperc rugalmas trigger
  • Tárolási kapacitás: MICROSD 32 GB -ig (nem szerepel a szállítás körében)
  • tápegység: 8 AA akkumulátor (nem szerepel a szállítás körében) vagy a Spypoint lítium-liter-10 (nem tartozik)
  • Hálózati kapcsolat: 12V

A kézbesítés hatálya:

1x Spypoint Wild Camera LM2


GYIK

Használható -e a Spypoint Wild Camera LM2 csak a mellékelt SIM -kártyával?

Igen, a kamera SIM-lock-lal van felszerelve, és csak a csomagban található SIM-kártyával működik.

Vezérelhetem a kamera beállításait az okostelefonomról?

Igen, a Spypoint Wild Camera LM2 teljesen konfigurálható az ingyenes alkalmazáson keresztül.

Az eszköz automatikusan bezárja a legjobb hálózatot?

Igen, az antenna és a modem tökéletesen összehangolt, és automatikusan kiválasztja a legerősebb hálózatot.

Gyártó "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Spypoint rögzítőcsavar MA-500
Spypoint összeszerelő csavar MA-500: Keresse meg a tökéletes szöget a felvételekhez A facsavar még könnyebbé teszi a tökéletes szög megtalálását a felvételekhez. A csavarnak köszönhetően a kamerát 360 ° -ra fordíthatja, és 90 ° -ra dönthet. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan adaptálja a fényképezőgépet a környezethez. A spypoint Monta csavar MA-500 ideális kiegészítő, hogy az optimumot kihozza a fényképezőgépből, és a lehető legjobb képeket és videókat kapja. Az összeszerelő csavar minden olyan kamerához alkalmas, amelynek standard állványszálú (5/8 hüvelyk) van. Ez az univerzális kompatibilitás változatos választást kínál mindenféle fotós és videoográfus számára. Nem számít, hogy profi vagy csak a fényképezéssel kezdi, a spypoint Monta csavar MA-500 értékes eszköz lesz az Ön számára felszerelés legyen. Áttekintés: A kamera forgása 360 ° -ot és 90 ° -ig terjedő hajlamot tesz lehetővé. Ideális a kamera gyors beállításához a környezetbe Minden kamerához alkalmas, szabványos állványszálú (5/8 hüvelyk) A kézbesítés hatálya: 1x Spypoint összeszerelő csavar MA-500 GYIK A spypoint összeszerelő csavar MA-500-at nehéz telepíteni? Nem, az összeszerelő csavart könnyen telepíthető, és nem igényel semmilyen speciális eszközt vagy tudást. rögzíthető -e az összeszerelő csavar bármilyen fa típusához? Igen, az összeszerelő csavart a legtöbb fafajhoz rögzíthető, mindaddig, amíg a fa elég stabil ahhoz, hogy a kamerát viselje.

19 414 Ft*
%
Spypoint LIT-10 lítium akkumulátor
spypoint lit-10: A vad kamerákhoz szükséges energia Fáradt -e, hogy folyamatosan cserélje a vad kameráinak akkumulátorait? A spypoint lit-10 a keresett megoldás! Ezt a nagy teljesítményű lítium akkumulátort kifejezetten a Spypoint link és a vad kamerák cella sorozatának tápellátására tervezték. Ez a tökéletes szövetséges a tenyésztők, a gazdák és a vadon élő rajongók számára, akik maximalizálni akarják vad kameráik autonómiáját. A spypoint lit-10 a hatékonyság koncentrációja: 10 200mAh képessége és a 3,7 V feszültség Példátlanul. autonómia. Az üres akkumulátorok miatt nem kell többé aggódnia a fontos felvételek hiánya miatt. Ezenkívül a szállítás körében szereplő AC töltőkábel lehetővé teszi az akkumulátor feltöltését, és így kerülje el a szükségtelen pénzpazarlást. A Link-Micro modellekkel, a Link Micro-LTE-vel, a Link-Micro-S-LTE-vel és a Cell-Link-kel való kompatibilitással a Spypoint LIT-10 tökéletes megoldás minden helyzethez. Ne pazarolja az időt és a pénzt üres akkumulátorokkal: Válassza ki a spypoint lit-10 ! minőségét és hatékonyságát. Áttekintés: Újratölthető lítium akkumulátor 10.200 mAh kapacitás 3,7 V -os feszültség AC töltő kábel a kézbesítés körében kompatibilis a különféle spypoint vad kameramodellekkel Műszaki adatok: akkumulátor típusa: lítium Kapacitás: 10.200mah Feszültség: 3,7V Kompatibilitás: link-mikro, link-mikro-LTE, link-mikro-S-LTE, Cell-Link A kézbesítés hatálya: 1x spypoint lit-10 újratölthető lítium akkumulátor GYIK Hány töltési ciklust képes elviselni az akkumulátor? A Spypoint LIT-10 több száz töltési ciklust viselhet. Mennyi ideig tart az akkumulátor teljes töltése? A betöltési idő a betöltési módszertől függően változik, de általában csak néhány órát vesz igénybe.

38 847 Ft* 38 901 Ft*
Spypoint SB-300S acél biztonsági doboz
fémház SB-300S: A Spypoint kamerák robusztus védelme A fémház SB-300S egy kiváló minőségű védő borító, amelyet kifejezetten a Spypoint kamerákhoz fejlesztettek ki. A ház robusztus védőrétegként szolgál a fényképezőgép számára, és biztosítja, hogy biztonságos legyen a külső hatásoktól. A ház kompatibilis a négy LED -es Spypoint kamerákkal. Ez gyakorlati megoldást kínál a fényképezőgép hosszú élettartamának javítására, és biztosítja, hogy az mindig teljes mértékben működőképes maradjon még a kihívásokkal teli környezetben is. A fémház SB-300S fémből készült robusztus és állandó védelmet kínál. Biztonságosnak tartja a fényképezőgépet, és csökkenti a kár kockázatát, hogy támaszkodhasson arra a tényre, hogy a fényképezőgép jól védett az igényes helyzetekben. Áttekintés: fémház a spypoint kamerákhoz Kompatibilis olyan kamerákkal, amelyeknek négy LED -je van Robusztus és tartós Műszaki adatok: Anyag: fém Kompatibilitás: Spypoint kamerák négy LED -mel A kézbesítés hatálya: 1x fémház SB-300S GYIK Milyen anyagból származik az SB-300-ból készült fémház? Az SB-300-as fémház robusztus fémből készül. mely kamerákkal kompatibilis a fémház? A fémház SB-300S kompatibilis a négy LED-es Spypoint kamerákkal.

31 085 Ft*
Spypoint Solar Power Bank
Spypoint napelem lítium akkumulátorral: Hatékony és fenntartható energiaforrás a fényképezőgéphez A spypoint napelem lítium akkumulátorral kombinálja a napelemes modult és a lítium akkumulátort a kompakt kialakításában. Ez a kombináció teljesíti a fényképezőgép folyamatos energiaforrásának funkcióját, különösen olyan távoli területeken, amelyeket ritkán látogathat meg. A napelemes panelen az a különleges dolog, hogy folyamatosan tölti az integrált 15 000 mAh lítium akkumulátort . Ez azt jelenti, hogy a fényképezőgép hónapokig futhat anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor megváltozása miatt. Négy különböző kimeneti kábellel is van felszerelve, így könnyen csatlakoztathatja a fényképezőgépet a Spypoint Solar Power Bank SPLB-22-hez, függetlenül a kameragyártótól. A napelem és a lítium akkumulátor nagy minőségű, robusztus anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot és nagy teljesítményt biztosítanak. Áttekintés: A kompakt kialakítás kombinálva egy napenergia -modulban és a lítium akkumulátorban Az integrált 15 000 mAh lítium akkumulátor folyamatos töltése Négy különböző indító kábelt tartalmaz az egyes kamerákhoz való csatlakozáshoz Műszaki adatok: 12 V lítium akkumulátor 10W 15 000 mah 4 LED betöltési elemek Napenergia terület: 24,5 cm x 23,5 cm A kézbesítés hatálya: 1x Spypoint napelem lítium akkumulátorral 1x 1,5 mm kimeneti kábel a Spypoint vad kamerákhoz 1x DC áramkábel 1x összeszerelési agy 1x USB-C-USB-C kimeneti kábel 1x USB Micro-B kimeneti kábel 1x USB-A-USB-C kimeneti kábel GYIK Hogyan telepíthetem a Spypoint napelemet lítium akkumulátorral? A telepítés a hely és a kameramodelltől függően változhat. Javasoljuk, hogy figyelje meg a zárt telepítési utasításokat. Mennyi ideig lehet a Spypoint napelemet lítium akkumulátorral tölteni? A kifejezés a nap sugaraitól és a kamerafogyasztástól függően változhat. Általában azonban a fényképezőgépe hónapokig teljes terheléssel futhat.

69 990 Ft*